Şimdi Ara

Ülkeyi hangi parti yönetebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Periah

Mhpye verin. Pkkya inat mhp!

Yarin o cozum sureci buzdolabindan ciktiginda insanlarin suratina bakamazsiniz. Herkes mhpye verecekki askerin zafiyeti giderilecek.

Vali izin vermeden yerin kipirdayamiyor asker.

Tabi yakinda pkkli milli savunma bakani gormek istiyorsanis boyle devam edersiniz...

Mhp bitti kardeş bi cacık olmaz artık, eskidendi bunlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhp iktidarda olduğunda da belliydi ülke de pkk da bişey yapamazlar.ayrıca apo asılmayacak sözünü de sonuçta bahçelinin payı var.
    hdp 2 gün önce tsk kaybetti pkk kazandı dedi dün saldırı oldu.
    chp de kılıçdaroğlu değil baykal olsa olurdu bence en azından ben seviyorum kılıçdaroğlu yöneteceğini düşünmüyorum.

herkes burda futbol takımı tutar gibi parti tutuyor kendi görüşüne ne ters gelirse eksi yi küfrü basıyor onun yerine biraz daha duyarlı olsak olan biteni anlamaya çalışsak daha farklı oluruz
    sosyal medyada sırf tayyipi kötüledi diye paylaşılan gazeteler yabancı basın medyaya girin bakın biri demiş mi pkk terör örgütü diye hepsi kürt parti veya kürt isyancı diyor zaten fransa almanya olmasa pkk dayanamazdı bu kadar sadece almanyada üretilen silahlar pkk nın elinde çıkmış ama biz hala basit şeylere takılıyoruz

• Osman Pamukoglu

• MHP veya CHP dışında şu an bir parti yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ak Parti

• ben de bunu merak ediyorum.ak parti olmazsa kim yönetebilir?gelsinler yönetsinler bakalımn asıl yönetecekler.son olaylardan sonra ben artık çok istiyorum ak partinin bu sefer muhalefette kalmasını.bir parti bu kadar uzun süre iktidar olursa insanlar ya unutuyor ya da yaşlar çok genç olunca bilmiyorlar bile daha başkasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 7 Eylül 2015; 14:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULU HAKANDAN istimdat

Ak Parti

Kardeş bişe sorcam akp'den kaç para alıyorsunuz aylık ?
    Yol yemek onlara mı ait yoksa kendi evinizdeki bilgisayarlarda mı çalışıyorsunuz ?
  • Dolar batik,
    Ekonomi batik,
    Pkk ile mucadele batik,
    Saglik sistemi batik,
    Egitim sistemi batik,
    Yargı sistemi batik,
    İşsizlik batik,
    Tarim sistemi batik,
    Hayvancilik sistemi batik,
    Ve kalkmış daha iyi kim yönetir sorusunu soruyorlar?
    Bence aklınız nerde diye sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

Orijinalden alıntı: ULU HAKANDAN istimdat

Ak Parti

Kardeş bişe sorcam akp'den kaç para alıyorsunuz aylık ?
    Yol yemek onlara mı ait yoksa kendi evinizdeki bilgisayarlarda mı çalışıyorsunuz ?

Bu iftiralarla nereye varmayi planliyosunuz ?

• Zaten hep böyle tek seçenek varmış gibi göstererek yıllarca iktidar oldu bunlar. Sesini çıkarmayan, itaatkar, uyuz bir halk istiyorlar.
    Akp artık bitti, her alanda battı ve gitmesi gerekiyor.
    Yerine ise CHP yada MHP gelmeli ki hem Pkk hem de Akp sorununu çözsün.
  • LDP'ye verin profesyonel orduya geçilsin.
    Şehit olan askerlerimiz hep kısa dönem seçenler.
    Profesyonel orduya geçildiğinde pkk çok rahat bitirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Zebani

quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

Yarin o cozum sureci buzdolabindan ciktiginda insanlarin suretina bakamazsiniz. Herkes mhpye verecekki askerin zafiyeti giderilecek.

Vali izin vermeden yerin kipirdayamiyir asker.

Tabi yakinda pkkli milli savunma bakani gormek istiyorsanis boyle devam edersiniz...

Apoyu asamayan mhp mi ?

Vatan millet sakarya deyip.

Sehit kani akmasin dursun demeden once Hirisizi verin diyen milliyetcimi ?

Ne tarafa guluyoruz.
    Bu secim mhp ye verecektim sagolsun bahceli

Ne emeye ne gommeye lafini bizlere gosterdi.

https://www.tbmm.gov.tr/tutanak/donem21/yil4/bas/b125m.htm Cahil cahil konuşma incele bakalım şunu !

Ali gungor yaz google a konusmasini izle sonra ihrac edildigini ogren sonra bana gel laf at.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yarin o cozum sureci buzdolabindan ciktiginda insanlarin suretina bakamazsiniz. Herkes mhpye verecekki askerin zafiyeti giderilecek.

Apoyu asamayan mhp mi ?

Ne tarafa guluyoruz.

https://www.tbmm.gov.tr/tutanak/donem21/yil4/bas/b125m.htm Cahil cahil konuşma incele bakalım şunu !

Ali gungor yaz google a konusmasini izle sonra ihrac edildigini ogren sonra bana gel laf at.

İdam kalksin demiş ve ihraç doğru bi karar ee ?

• akp böyle yönetiyorsa kim gelse daha iyisini yapar zaten merak etmeyin.

AKP+HDP = ne olduklarını millet biliyor zateen ikisinede oy vermiyecen sorun ortadan kalkacak.

MHP+CHP = oy vericen birbirlerini dengelecekler

tek parti ülkeye daha çok zarar veriyor...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Apoyu asamayan mhp mi ?

Ne tarafa guluyoruz.

İdam kalksin demiş ve ihraç doğru bi karar ee ?

Anlamadgin konularda,ciz yapma ozman.

• Tabikide Akp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osman Pamukoğlunu yapıcan TSK Başkanı, vericen yetkiyi. O zaman biraz rahatlarız en azından

• Yukarıda bir arkadaş söylemiş ve haklı. Ülkeleri partiler, siyasiler yönetmez halk yönetir. Hükümetler, partiler, siyasiler sadece halkın isteklerini yerime getirmekle, ülkeyi ellerinden geldiğince uygun şartlara sokmaya görevli kişiler ve kuruluşlardır.

Muhalefet ve iktidar olayı bu yüzden önemlidir. Halkı kötü etkileyen kararlara müdahale edebilmek için güçlü muhalefet, halkın isteklerini yerine getirmek içinde bütün gücü elinde toplamayan bir iktidar gereklidir. Sonuç olarak herşey halk içindir. Bir ülkeyi bayrağı, toprağı ve halkı oluşturur siyasi parti değil.

Edit: Katılmadığım bir diğer konu şu;
    Osman Pamukoğlu iyi bir komutan olabilir lakin iyi bir siyasetçi olacağına emin değilim. Uzun zamandır bu böyle "asker ve din adamı siyasete girerse orada demokrasi sekteye uğrar".

Edit.2: Söylediklerim uzun vade için geçerli fakat şuan ki durumda kısa vade de silahla etkili bir çözüm için gerçekten önde bir seçenek Osman Pamukoğlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard Snart -- 7 Eylül 2015; 19:22:49 >

• Bir mhp li olarak; aslında en iyisi heparda bu % 10 luk baraj oldukça mhp ye vermek durumunda kalıyorum. Ayrıca devlet bahçelinin görevi bırakıp yerine adam akıllı biri geçmesi lazım. Devlet baçeli yaşlandı artık. Yeter bu kadar görev yaptığı.

• Bütün problem burada zaten,

kim? hangi parti?

Olmuyor işte arkadaş, süper kahraman beklemeyi bırakın artık, bu beklenti dahi bizim yönlendirildiğimizi gösteriyor.
    Misal,
    Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi lider vasıfları üzerinden politika yapıldı, Sanki 90 yıl üstün liderlik vasıflarına sahip cumhurbaşkanlarımız olmuş da hep öyle olması gerekiyormuş gibi; bir defa o makam öyle bir makam değil.
    Peki biz ne yaptık?
    Ekmeleddin lider değil ama ne yapalım dedik, gereksiz yere boynumuz bükük destekledik adayımızı. AKP kendisinde var olduğuna toplumu inandırdığı meziyetleri önümüze ihtiyaç olarak sürerek kendisini zihinlerimizde alternatifsiz kılıyor; halbuki öyle bir şey yok.
    Madem liderlik o kadar önemliydi şimdi AKP'nin başında hangi büyük lider var? Düne kadar olmazsa olmazdı da şimdi önemsiz mi oldu liderlik vasıfları.

Ülkemizin en büyük ihtiyacı toplumsal uzlaşıdır. Bu her konuda anlaşmak demek değildir, herkesin olmasını istediği şeyler oy birliğiyle geçer, anlaşılamayan detaylar oy çokluğuyla geçer. Meclisimiz ilk açıldığında ortada parti falan yoktu, vekillerimiz bağımsız vicdanlarıyla karar veriyorlardı. İktidar olmak bu kadar putlaştırılarak bir şey kazanılamaz, siyasi partiler ülke menfaatlerini kendi menfaatlerinin üzerinde tutmalılar.

Asla anlaşılamayacak meseleleri sürekli pazarlık masasına koyup bir yerlere varılamaz, siyasiler birbirlerine kapılarını açık tutmak zorundalar. Şu anki durumları itibariyle hiçbir partinin iktidar olmasını istemem, hiç birine güvenmiyorum. Hele 3 tanesinden nefret ediyorum. Fakat 3 parti ülkenin acil meseleleri için bir araya gelebilmelidir. Bunun sonucunda ülke olarak biraz nefes alırken, gerilimden ve kandan beslenenler defolup gidince uzlaşmaya yanaşan partilerin kendi paylarına düşecek oy oranı da artacaktır, boş yere oy kaygısı gütmeye de gerek yok.

Muhalif 3 partinin farklı kusurlarından dolayı iktidar olmasını istemedim, eğer çok harika 1 tane parti olsa günümüz şartlarında onu da istemezdim çünkü ülkemizde kuvvetler ayrılığı yok edilmiş ve bir darbe yönetimi kurulmuştur, herhangi bir parti bu yükü kaldıramaz. Acil yapılması gereken ülkenin kurumlarıyla ayağa kaldırılmasıdır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.