Şimdi Ara

ÜLKER'İN 1 NİSAN REKLAMI ( MURAT ÜLKER'DEN ve ÜLKER'DEN AÇIKLAMALAR ) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.256
Cevap
7
Favori
106.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurulan onca komplo teorisiyle alakası var mıdır tartışılabilir lakin bir bisküvi firmasıyla uzaktan yakından alakasız saçma sapan bir reklam!

Reklamı yapan kişinin başkanlık aleyhine attığı twitler ve hükümete karşı olan muhalif görüşleri de teorileri güçlendiren bir etki oluşturuyor.

Tıpkı geçenlerde filli boya reklamını yapan kişinin tavrı gibi..
  • Bizim sürü psikolojili arkadaşlarımız toplanmış komplo teorileri üretiyor,allah sizin gibi şizofrenlerden uzak tutsun. Bune lan şaka gibi yorumlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Öküz altında buzağı aramayı ne kadar çok seviyormuşsunuz,altıüstü bir reklam saçmalıyorsunuz.

Birileri açık açık büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyım diyor aldıran yok,gelmiş buna takılıyorlar gidin tedavi olun

Böyle reklam mı olur lan?

Reklamı izlerken ben altıma s.çtım, minicik çocuklara böyle reklammı çekilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 2 Nisan 2017; 13:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The R0CK

Twitter yine tavan

Fazladan joker harf kullanılmış. Her ürünün 1 defa kullanılma Hakkı var ::)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın Ülker hisseleri Cehennemi yaşar

• Reklam zaten ayrı bir konu. Olaya sadece reklam açısından bakmamak gerekiyor. Bir kaç yıl önce Sabahattin Önkinar ın Sabrı Ülker hakkında bir yazısı vardı. Cidden merak edenler bulup okumalı.

• ahahahah gerçekten mi yahu ? o reklamı çıktığı gün izlemiştim aklıma hiç böyle şeyler gelmemişti .. biliyormusunuz bilmem ama 1 nisanda genelde abiler küçük kardeşlere şaka yapar .. hani böyle acımasız şakalara maruz kalanlar bilir bende kalmıştım çünkü ..

yav çıldırıcam yahu youtubeda acayip acayip videolar çekmişler

bi ülker çikolatalı gofret alayım da geleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Critos -- 2 Nisan 2017; 14:12:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Hiç hakaret etmedin yani? Ne kişilere ne seçmenlere en ufak kötü söz bile söylememişsindir sen. Peki bundan emin misin? Ona göre cevap vereceğim.

Ek olarak bu kullandığın isim uzun süredir senin değil mi? Yani daha önce başkası kullanmıyordu?

Yalan yok senin gibilere her zaman iki çift lafım vardır ve sözümü de hiç esirgemem çok şükür. Ama onun dışında kimseye ne siyasi ne de dini seçimi yüzünden tek bir laf etmemişimdir.

Mesela aşağıdaki mesajlarda herhangi bir laf yok yani?
    http://i.hizliresim.com/r6AXyM.png
    http://i64.tinypic.com/69iduh.png
    http://i63.tinypic.com/betqns.jpg

Benim gibiler derken senin gibileri rahat bırakmayanlardan mı bahsediyorsun? Atatürk'e laf eden karşısında benim gibileri bulur. İstediğin kadar sözün olsun.

@murat1981pls

Eleştirmek ile hakaret arasında fark var. Linklere girip kimin aradaki farkı anlayamıyor bakabilirsin.

Bu ahlaksız bunları söyliyip hala bu forumdaysa daha da bu foruma girilmez zaten böyleleri yüzünden pek girdiğimde yok artık... Forumdonanım bir teknoloji forumudur , bilim forumudur ileri görüşlü cumhuriyetçi atatürkçü insanları barındırması lazım , örümcek zihinli karanlık insanları değil.Bakın dinden partiden bahsetmiyorum karanlık zihinlerden bahsediyorum bu insanları barındırdıkça diğer insanları kaybedecektir.En sonunda forumda ilahi ile büyüyen fasulye konuları kalacaktır.

Teknoloji forumu?

Bilim forumu?

Chp lilerin olmasi lazim?

Yasin kac bilmem lakin az bucuk belli olmakta. Tek diyecegim su yazdigin sacmalik icin ileride aklina her geldiginde utanacaksin.

Muzaffer Gazinin o güzel hatirasini bu gibiler mahvediyor.

yaşım 35... Chp li olduğumu kim söyledi ? Chp lilerin olması gerektiğini kim söyledi ?

Evet burası bilim ve teknoloji forumudur.Başka bir forum diye düşündüysen çok yanlış gelmişsin.

Birileri çok alınmış karanlık zihinli lafımdan hem birbir damlıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Hiç hakaret etmedin yani? Ne kişilere ne seçmenlere en ufak kötü söz bile söylememişsindir sen. Peki bundan emin misin? Ona göre cevap vereceğim.

Ek olarak bu kullandığın isim uzun süredir senin değil mi? Yani daha önce başkası kullanmıyordu?

Yalan yok senin gibilere her zaman iki çift lafım vardır ve sözümü de hiç esirgemem çok şükür. Ama onun dışında kimseye ne siyasi ne de dini seçimi yüzünden tek bir laf etmemişimdir.

Mesela aşağıdaki mesajlarda herhangi bir laf yok yani?
    http://i.hizliresim.com/r6AXyM.png
    http://i64.tinypic.com/69iduh.png
    http://i63.tinypic.com/betqns.jpg

Benim gibiler derken senin gibileri rahat bırakmayanlardan mı bahsediyorsun? Atatürk'e laf eden karşısında benim gibileri bulur. İstediğin kadar sözün olsun.

@murat1981pls

Eleştirmek ile hakaret arasında fark var. Linklere girip kimin aradaki farkı anlayamıyor bakabilirsin.

Bu ahlaksız bunları söyliyip hala bu forumdaysa daha da bu foruma girilmez zaten böyleleri yüzünden pek girdiğimde yok artık... Forumdonanım bir teknoloji forumudur , bilim forumudur ileri görüşlü cumhuriyetçi atatürkçü insanları barındırması lazım , örümcek zihinli karanlık insanları değil.Bakın dinden partiden bahsetmiyorum karanlık zihinlerden bahsediyorum bu insanları barındırdıkça diğer insanları kaybedecektir.En sonunda forumda ilahi ile büyüyen fasulye konuları kalacaktır.

Teknoloji forumu?

Bilim forumu?

Chp lilerin olmasi lazim?

Yasin kac bilmem lakin az bucuk belli olmakta. Tek diyecegim su yazdigin sacmalik icin ileride aklina her geldiginde utanacaksin.

Muzaffer Gazinin o güzel hatirasini bu gibiler mahvediyor.

arkadaş "CHPlilerin olması lazım" dememiş ki? neden öyleymiş gibi kendin ekliyosun?

70 yıldır tek başına iktidar olmayan-olamayan bir partiden herşeyin sorumlusu gibi bahsedilmesine gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Birde tersten dinleyin. Kesinlikle normal değil.

Nesi korkunç hocam neyi ters cevirsen böyle oluyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Kardeş sen de uza artık hadi, dünden beri demediğini bırakmayıp sonda 1500 ÜN ÖZÖRÖNDÖ BLÖCK LÖSTÖM VÖR diyip duruyorsun. Sabrımızı taşırma ikile. Zeka gelişimini tamamlayıp öyle gel

hitap şeklin kardeş derken ? benim fetöcü kardeşim yok karıştırdın herhalde.. yazılanları ve hainliğiniz yüzünüze vurulunca hep bir hakaret ve bunu yedirememe peşindesiniz. bu sizin fetöcüleri besleyip onlarla kardeş olmanızı, vatanı pkk a peşkeş çekmeniz gerçeğini değiştirmiyor :)
  • https://mobile.twitter.com/kontakadami/status/848273252707389440

Beyler dogrulugu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Saidpstc

Tek cümle ile fetocu olmuşsunuz

ÜLKER'İN 1 NİSAN REKLAMI ( MURAT ÜLKER'DEN ve ÜLKER'DEN AÇIKLAMALAR )
  • Bayburtlu kullanıcısına yanıt
    İsa yaşayacak falan diyor. Kutlu doğum falan diyor sanki tam anlayamadım. Normal degil hocam bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 2 Nisan 2017; 15:7:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi

https://mobile.twitter.com/kontakadami/status/848273252707389440

Beyler dogrulugu nedir

İnanmadım kendim de çevirdim. Aynı şekilde çevriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Güzel kardeşim. Hadi varsayalım vatandaşlık verilsin; 3 milyon suriyelinin yarısı 18 yaşını geçmiş olsun ve oy versin. 1,5 milyon oy evet veya hayır olarakta bölünebilir. Hadi 1 milyon evet oyu çıksın. Allah aşkına en fazla yüzde olarak 1% etken sağlar. Bu forumda 65% hayır çıkacak diyen hayalciler var. Kendileri de biliyor bir daha sittin sene iktidara gelemeyecekler, koltuk sevdaları yüzünden hepsi. İl il dolaşıp halktan oy istiyorsun sonrada çomar, koyun diyorsun. Her sene kaybediyorsun hile diyorsun. Senelerce tunceliden aday olan K.K chp'nin bel kemiği izmirden aday oluyor tunceliyi barajı geçsin diye hdp ye teslim ediyor. Emanet oyları, pilav dağıtmalarını saymıyorum bile. Sözün özü siyasetçiler yattığı yerden parasını kazanır. Boş iş bunlar.

hiç bir suriyeli vatandaş hayır oyu vermeyecektir, 18 yaş altı suriyelilere vatandaşlık verilmiyor %1 etki değil %99 etki sağlayacak.
    kendi saçmalıklarınızı gizlemek için saçma vardasyonlarla etki sağlamayacak demeyin zira bahcelinin hesaplama metodundan da kötü bu
    evet seçim günü pusulalar bulunmaz, trafoya kedicikler girmezse hayır çıkma olasılığı hayli yüksek en azından bunu umuyorum, fakat neye evet neye hayır oyu vereceğini bilmeyenler var hala bunların buyük çoğunlugu evetci kesim..
    seçmeninizin eğitim seviyesi düşük bunu akp bakanlarınız söyledi :) şimdilik bundan yararlanıyorsunuz. Bunca şeyden sonra hala destekliyebiliyorsanız yani ekonomik çöküş, iç dış politikalar ( dış komşu ve avrupa ülkeleri ile düşmanız, içerden ise cbaşkanı hayır diyenlere terörist diyor) kandırılmalara(feto,esad,pkk) pes doğrusu, hala bu şekilde devam edenler fetöcü olmuyorda destek vermeyenler oluyor. neyse demokrasi var bu ülkede :) yersen tabi

Sizin tipik özelliğiniz başınız sıkışınca ya chp ye yada kk e laf atmanız, feto ve pkk ile olan işbirliğinizi gizlemek için karşınızdakileri fetocu ve pkk lı vatan haini ilan etmeniz son olarak da çomar mağduriyetine sığınmanız :)
    Konuyu pilav a getirmişsin birde :) gittiğiniz fetö sohbetlerinden mazi anı kaldı sanırım sizde :)

al sana birkaç foto ile video attım suriyelilerin çoğu böyle dahası o cafelerde otururken yanına gelen suriyeli küçük dilenci cocuğa başından gitmesi için para verdiğinde ufak bir konuşma ile 7 sülalesinin kimi desteklediklerini öğrenebilirsin çoçuktan al haberi :)

• Feto kendisini mehdi ve mesih olduguna dair ima eden yazilari ve sozleri vardi..onunla ilintili olabilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hic objectif degilsiniz.yok efendim hayr oyu kullananlar daha egitimliymis neden evet dediklerini bilmiyrlarmis herkeze tek tekmi sordunuz..keske kemale ve chp nin bir kismina da fetonun gudumunde diyebilseydiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1981pls -- 2 Nisan 2017; 15:9:9 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.