Şimdi Ara

ÜLKER'İN 1 NİSAN REKLAMI ( MURAT ÜLKER'DEN ve ÜLKER'DEN AÇIKLAMALAR ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.256
Cevap
7
Favori
106.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tehdit eder gibi reklam mı olur? Koskoca adam ben bile tırstım deepweb gibi. Küçük çocuk görse psikolojisi bozulur.
  • Bana hiç masum gelmedi patlatan ampüller vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürkütücüydü

• ne korkuyorsunuz kardesler yaa varlıkların Sahıbı olan Allah dan buyuk guc mu var..ona dayanın ona guvenın..
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    evi folya kaplama diye şaka olur mu sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 1 Nisan 2017; 1:4:52 >
  • Kaldırmışlar sanırım. Düşüncesizce yapılmış bi reklamdan fazlası değildir inşallah.
  • Hanzee kullanıcısına yanıt
    koskoca ülker o kadar düşünülmeden yapılmış bir şey olamaz
  • bu olmasa baska seyler olacaktır vatıkan bosunamı topladı avrupalı lıderlerı..kendızı her turlu savasa vs ye alıstırın ımkanınız varsa sılah kullanmayı ogrenın..
  • Subliminal olamayacak kadar manasız ve açık. kötü reklam olamayacak kadar da garip. Komplo teorilerine göre de gayet yorumlanabilecek amatörce bir reklam olmuş.

• Hesaplaşma,kale direğine bağlama falan ..
    Sübliminalin anasını ağlatmışlar. Böyle bir amaçları olmasa bile niye yanlış anlaşılabilicek bir reklam yaparlar ki ?
  • video kaldırılmış arkadaşlar
  • Yabancılar normal şeye bakar illuminati gözü görür, biz de darbe görüyoruz artık.

Edit: İş ciddiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 1 Nisan 2017; 1:49:53 >
  • Dörde kadar bekleyelim diye şaka yaptılar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çipetpet. -- 1 Nisan 2017; 0:50:50 >
  • https://mobile.twitter.com/omerturantv/status/847914473709072384

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

Aşırı derecede anormal bir reklam. Hatta böyle seslendirme ve böyle tema içeren 1 Nisa'n odaklı bir reklam olamaz.

Darbe girişimi öncesi ağlayan bebek ve siren sesli reklamdan daha derin mesajlar içeriyor.

Abilere, ablalara süprizleri var filan gerçekten tuhaf.

Bekleyip göreceğiz.

O dediginiz reklamlarin linkini nasil bulabilirim onlari da cok merak ettim

Bir de o bahsettiginiz reklamlar ne zamandi acaba 15 temmuzdan hemen önce mi

https://youtu.be/xTfija0ACPg

https://youtu.be/3PyxZbermfQ

Reklam 15 Temmuz'dan yaklaşık 9-10 ay önce yayınlanmıştı diye hatırlıyorum. Emin değilim.

Yalniz GÜLEN bebek olayi ilginç de

9 ay 10 gün meselesi doğru ise tövbe tövbe

Hem de tam 9 ay 10 gün önce

Ama darbeyi ilk 16 gecesi planlamamis miydi bunlar

Bilemiyorum çok büyük bir tesadüf olabilir mi

Bu da var ama bilemedim
    ÜLKER'İN 1 NİSAN REKLAMI ( MURAT ÜLKER'DEN ve ÜLKER'DEN AÇIKLAMALAR )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 1 Nisan 2017; 0:57:40 >

• Ooo hadi Fenerbahçelilerin hepsini fetöcü ilan edelim Fetöbahçe ooo fetöcüler hodo hodo

• Tarihe 1 Nisan Çokonat Darbesi olarak geçebilir :) :)

• Adam subliminal içeriyor diyor ulan senin gibi biri anladıysa ne subliminali
    16 Nisana 2 hafta kala kararsızları evete çevirmek için yapılmış reklam. Klasik akp taktikleri.
  • Şimdi

1-) Bu reklam çocuklara deniliyor ama çocukları bırak gençlere bile uygun değil.

2-) Böyle şeylere itibar etmesem de bu reklam normal değil diyorum çok açık bir ima var hemde bastıra bastıra

3-) Video yayından kaldırılmış ama amacına ulaştı gibi heryerde bu video ve reklam konusu var.

4-) Paranoyak olduk ALLAH Yardımcımız olsun ama darbe öncesi yapılan reklamlar doğru çıktı artık paranoyakmiyiz yoksa kuşkucu mu bilemedim.

:/

• quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

Adam subliminal içeriyor diyor ulan senin gibi biri anladıysa ne subliminali
    16 Nisana 2 hafta kala kararsızları evete çevirmek için yapılmış reklam. Klasik akp taktikleri.

2. cümlende ciddysen gidip camdan atlar mısın üstünzekalı kardeşim bu ülkeye fazlasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.