Şimdi Ara

ülker'den ipod kazanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şifre biriktirmeye başladım 4 tane oldu 50 tane olunca yollayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 11 Mart 2008; 0:20:13 >

• benim alnımda enayi mi yazıyo ? ülkermiş.. işim gücüm yok da elalemi mi zengin edecem..? 1 ipod verecek 100000 tanenin parasını sırtımızdan çıkarır ülker. Hadi canım sende.. bedava reklam işte burda bizim yaptığımız.. bu bile fazla.
  • yok ya öyle değil yediğim zaman kıyıya atıyorum
  • 50 taneyle hayatta kazanamazsın umutlanma. en az 200 tane yollamak lazım. garanti olması için 350-400 tane.
  • Dostum 50 değil 250 göndersen yine tutmaz.Çünkü kazananlara çok iddaalı oynuyorlar.Ülker Golden Kampanyasına katılanlar ipod touch ı kazanayım diye değil madem bu işe girdik motoruda kazanmaya giriyorlar..
    Hergün en çok şifre gönderene ipod her hafta en çok gönderene motor verdikleri için bir katılan hem motor hem de ipod u kazanmaya katılıyor.Yani 1000 tane bile atabilir..Sana bol şanslar..
  • şey galiba gün içinde en çok yollayan di mi?
  • 1000 tane abartı olmuş..
    tanesi 1milyon olsa 1 milyar eder..
    motor kaç para ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motor 15bin ytl

ben 150 ytl lik aldım 121 tane ama bişey çıkmadı
  • www.kimkazandi.com da sonuçlaar var bakın ordan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

motor 15bin ytl

ben 150 ytl lik aldım 121 tane ama bişey çıkmadı

geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 15 Mart 2008; 17:16:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

motor 15bin ytl

pardon
    ben şu kötü scooterlardan diye bliyodum motoru
  • Anlatacağım şey tecrübe ile sabittir.. Abim zamanında yemekli düğün yapmıştı.. Herkesin Coca Cola kapağını toplayaraktan kontör manya olmuştum.. Bunun gibi durumlar olabilir..
  • ne zaman bitiyor kampanya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.