Şimdi Ara

Ülker'den hızlı makarna: Makarneks 1 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
42.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Kipa'da deneme maksatlı 2 tane aldım, biri domatesli biri peynirli, domatesli çok güzeldi. (Bir de acı domatesli var)
    Daha önce Kore ve Hint mutfağında yenen, Ramen ve Noodle tarzı şeyleri denemiştim ve çok soyalı bulmuştum, damak tadımıza pek hitap etmiyordu ama bu tam Türk tipi diyebilirim.
    Bunun diğerlerinden bir farkı da kaynar suyu atıp beklemiyorsunuz, 3 dk. civarında pişiriliyor.
    Ben içinde, Mono Sodyum Glutamat gibi (Çin tuzu) kıvam veren ama zararlı bir içerik göremedim, tecrübeli arkadaşlar varsa söylesin tüketmeyelim.

http://borsagundem.com/haber/ulker_-degisen-aliskanliklara-hizmet-edecek/515091
    https://eksisozluk.com/makarneks--4062036

Ülker'den hızlı makarna: Makarneks 1 TL  Ülker'den hızlı makarna: Makarneks 1 TL

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 17 Ekim 2013; 13:51:17 >

• H.sonu Carrefour' dan 3-4 paket peynirli aldık, lezzetli
  • Dün markette paketi hizlica inceleyip, " çabuk makarna bu; katkı maddeli lezzetsizin önde gidenidir " deyip geri bıraktım. Ön yargılı olmamak lazimmis demek ki. Afiyetler olsun dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciyim doldurayım stoğu
    Lezzeti nasıl, nasıl pişiriliyor?

• Ayrıca makarna değil erişte
    Kızarmış tavuğun yanına şahane gidiyor.
  • Lezzeti çok iyi, normal domates soslu makarna gibi.

@Tuvnera, makarnanın Türk kültüründeki eşdeğeri eriştedir, bizde zaten makarna diye bişey yok.
  • japonyoda çok deli satıyormş bu ürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoğurtlu Ayran ile 5 ayda
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

japonyoda çok deli satıyormş bu ürün

Orada bunu hüüpleterek yemek adettendir
  • Türk kültüründeki eşdeğeri erişte arkadaşlar. Makarna deyip şartellerimi attırmayın. Bundan böyle erişte yenecek. Makarna diyeni engelliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Türk kültüründeki eşdeğeri erişte arkadaşlar. Makarna deyip şartellerimi attırmayın. Bundan böyle erişte yenecek. Makarna diyeni engelliyorum.

Bu biraz aşırı tepki değil mi ya.
  • tutmayın küçük erişteyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

tutmayın küçük erişteyi..

Bunu tuttum.
  • yiyn hazir yemekleri , yiyin bakalim. nereye kadar..
  • quote:

+1
  • quote:

bu arada carrefour'da da 1 lira mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: larenuf

quote:

bu arada carrefour'da da 1 lira mıdır ?

Evet 1 tl ve ürün yeterince başarılı. Bütün sosları için geçerli, peynirli daha bir güzel geldi bana.
  • Iyiki hiç katkı maddesi yokmuş. Içeriğinde ne ararsan var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kazanmak icin ne halt yiyeceklerini saşırdılar.

Sonra da gelenekten bahsederler. Yakında yemek yapacak kapasitesi olan hanım bulunmaz olacak. Almayın aldırmayın desteklemeyin. bu olaylarla toplum kendi bacagına kursun sıkıyor haberleri yok. Hos bu milletin neyden haberi olduki bundan da olsun.

• Piyasada bu tür bir ürünü yerli marka ile görmek sevindirici.Paketin içindeki erişte gayet güzel fırınlanmış ve lezzetli fakat sosları vasat kalmış.Dometesli olanları , domates çorbası içine yanlışlıkla dökülmüş erişte hissiyatı veriyor.Umarım daha farklı ve baharatlı çeşitleri de çıkar.

Uzun zamandır Uzak Doğu eriştesi olarak İndo Mie'yi severek tüketiyiorum.Arabistan menşeli bir marka.Carrefour ve Kiler gibi mağzalarda bulunuyor.Fiyatı 1 tl.

Ülker'den hızlı makarna: Makarneks 1 TL

• deneyeceğim ben de, ancak;

her ne kadar açıkca msg-e621 bulunmadığı söylenmiş olsa da eklediğiniz arka ambalajda "aroma vericiler" şeklinde kısaca yazan ibarenin başka kimyasal aroma veren/artıran maddeler olduğu unutulmamalı (örneğin aynı kategorideki glutamat bileşikleri olan e622, e623 ve e624 gibi ancak yüzlerce başka aroma vericiler de var).
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.