Şimdi Ara

Ülker Çokomel İncelemem (SS'li) (Toplanın Beyler Nefis!...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi Ben normalde ders çalışırken çay ile birlikte ETİ BENİM'O yemeği çok severim...

Bu sefer bir farklılık yapayım dedim. Zaten Benim'o da kalmamış... Onun yerine Ülker Halley ve Ülker Çokomel varmış..

Bunları da denemek için aldım... Bu incelemede, almış olduğum nefis Çokomel incelememi paylaşmak istedim...

Fotoğraflar öncelikle merceğini temizlemeyerek kullandığım cep telefonumla çektiğim için, ikinci olarak bilgisayarda
    küçülttüğüm için kalitesi bozuldu ama o leziz tadı yine de verebilecektir..

Öncelikle paketi inceleyelim:

Bu noktada paketimizi açıyoruz ve acayip bir koku odaya yayılıyor.. Ders çalışmaktan sulanmış zihninizi bir anda harekete geçiriyor..
    Ardından paketi sonuna kadar açıyoruz ve harika bir görüntü:

O NEFİS görüntü iştahımızı kabartıyor:

O bütün Ülker Çokomellerin üzerini kaplamış KÜF görüntüsü, size Berlin otobanında bir Suzuki yarış motorsikletine binmiş
    olarak saatte 200 km hızla ilerleyen rahmetli playboy yıldızı Anna Nicole Smith'in iskeletini görmüşlük hissi yaratıyor..

Ve çöpe atıyorsunuz..
    Çöpün de SS'ini vermeyeyim artık. Bir daha alırsam... Benimo'dan şaşmamak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 12 Kasım 2011; 17:39:08 >

• O bütün Ülker Çokomellerin üzerini kaplamış KÜF görüntüsü, size Berlin otobanında bir Suzuki yarış motorsikletine binmiş
    olarak saatte 200 km hızla ilerleyen rahmetli playboy yıldızı Anna Nicole Smith'in iskeletini görmüşlük hissi yaratıyor..

Bunun icin kac dk dusundun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartsimpson99

üstündeki küfleri bıçakla kes sonra ye niye ziyan edion

O koku, Çokomel'in üzerine çamaşır suyu ve tuz ruhu döküp bir de oda parfümü sıksam bile geçmezdi..
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • son kullanma tarihi?

o küf sadece orada yok diğer taraflardada var ama henüz gözükmüyor ayrıca iğrençsin

Yıllar yıllar önce benzer bir durum da benim başıma gelmişti. "Boş yok" yazan cipsin içinden taso çıkmamıştı. Babam ilgili firmayı arayıp durumu anlattıktan sonra bana 10larca taso göndermişlerdi. Hem de en yüksek yıldızlılardan.

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

quote:

O koku, Çokomel'in üzerine çamaşır suyu ve tuz ruhu döküp bir de oda parfümü sıksam bile geçmezdi..

+ Salçanın üstündeki küfü alıver, gerisini ye. Bildiğim kadarıyla bakteriler küf oluştuktan sonra salçanın tamamına bulaşıyordu. Yani küfü almakla iş bitmiyor.

Abi belediye işçilerinin sopası varya büyük 2 metrelik onla vurdu işte.
  • Kesin maille gönder fotoları.

Orijinalden alıntı: bjkjb

son kullanma tarihi?

Paketin üzerinde:
    ÜT: 08 2011
    SKT: 08 2012
    yazıyor beyaz harflerle.. SS koyabilirim..

Bilmem ki beyler şikayet etsem mi... 50 kuruşluk şey için gerçi kimseyi rahatsız etmeyeyim bari diyorum..

Ama bu meretten ben iki paket almıştım. Şu an diğerini açmaya ciddi ciddi korkuyorum...

Gece rüyalarıma girecek resmen, sabaha kadar rüyamda çokomeller kovalayacak rüyamda ondan korkuyorum..

Ya iyiki koku çok fazla kötüydü ve paketi açtığım gibi suratıma tokat gibi çarptı. Yoksa ben kokuyu hissetmesem, zaten
    oda ışığı kapalı, bilgisayarımın ekran ışığı dışında bir şey görmüyordum, mideyi bozmuştum kesin..

Ekleme:
    (O değilde, örneğin bu paketi 06.2012 de açan biri ne görürdü bilmiyorum. Sanıyorum blue waffle disease türü bir şey olurdu manzara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 12 Kasım 2011; 18:15:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

bır arkadas böylee bır urunu sırkete yolladı
    ona bır koli dolusu ulker acur bucur dolu paket ve özur yazısı gelmıstı.
    bence yollamalısın

• şu hali ve paketi ile 5 liraya sat bana

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Keşke çöpe atmasaydın. Veya yine de şansını denemelisin. Bu fotoğrafları ülker'e gönder mail ile. Sana olumlu yönde dönüş yapacaklardır.

Yıllar yıllar önce benzer bir durum da benim başıma gelmişti. "Boş yok" yazan cipsin içinden taso çıkmamıştı. Babam ilgili firmayı arayıp durumu anlattıktan sonra bana 10larca taso göndermişlerdi. Hem de en yüksek yıldızlılardan.

Bende 2 defa böyle olmuştu.Ama önemsememiştim

• erimiş lan o
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.