Şimdi Ara

Ülkenin Anasını Ağlattılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu ayrım yapmaksızın 3 operatör içinde söylüyorum.Böyle beceriksiz ,boylesine kötü , böylesine en önemli zamanda çekmeyen operatör leri ben şahsım olarak , ülkemde istemiyorum.Aldığım haberler ve deprem bölgesinde olanları duydukça öfkem zirve yapıyor .Hep aynı muhabbet diyerek operatör savunucuları konuya gelmesin.Resmi kayıtlara göre 232 bin tane bina yıkıldı ve 40.000 den fazla insanımız vefat etti.Çekmeme gibi bir lüksünüz yoktu.Hepinizin yargılanması lazım.Halsiyetsizler.Atam bu günleri görseydi ipi boylamıştınız.1999 da çekmiyordu , aradan geçmiş 24 yıl yine çekmiyor.Bizim sizin gibi firmalara ihtiyacımız yok .Gidin bu ülkeden.Düşman bile bir ülkeyi ele geçirmeden önce , ilk önce iletişim ağını çökertir.Savaş olsa sizin yüzünüzden ülke elden gider.Bu konuyu üste çıkartım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hadi diyelim baz istasyonları zarar gördü ya buzamana kadar niye sanal baz istasyonları alınmadı en azından geçici de olsa baz istasyonlarında devreye girer di malum deprem ulkesiyiz bu gsm şirketlerin ve btk tedbir alip istanbul dışında ankara izmir ve antalya gibi yerlere gsm şirketleri istanbuldaki gibi merkezleri kurmazlarsa istanbul depreminden sonra 1 hafta en az hiç bir gsm olmaz vermeyebilir turkiye geneli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 9 Mart 2023; 20:48:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Türkiye Cumhuriyeti bunların babasının malı değildir.Ülkem güçlü bir ülkedir . Böylesine zayıf bir iletişim ağını şahsım adına ülkemde istemiyorum.Bavulunuzu toplayıp defolup gidin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • operatörler in iki tanesi devlete ait türk telekom , turkcell sebep belli

• deprem bölgesinde baz istasyonların yetersiz olmasının diğer sebebide herkesin sürekli insta vs yayın yapması.

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt

Evet herkes uploada yüklenince internet kilitlenmiş olabilir baz istasyonları belki. Teknik bilgim yok çok ama altyapıların yetersiz olduğunu herkes biliyor. Uzun söze gerek yok ülkemiz ne mobil iletişimde/internette ne de sabit internette ilerleyemiyor.. Aksine geriye gidiyor.

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt

LTE ve 3G yayını olmadan sadece ses yayınıda yapılabilirdi. Noldu droneceller ?

Bu yaşanan utanç abd de olsa, şirket belini doğrultamayacağı fişini çekip devlete veya farklı bir kuruma el değiştireceği bir tazminat öderdi.

Putin rusyasında olsaydı, hani kriz döneminde iş adamlarını zorla çağırarak imza attıran putin. Bu adamlara ne yapmazdı sen düşün.

AMA ! Suçlu; Büyük projelerde, argelerde ve hayal tüccarlığında maddi desteğini kaymağını yediğin şirketler olunca, suçlu aileden olunca. Cezalarda tatminkar olmuyor malesef...

TÜRKİYE'NİN REKLAMLARIyoutube
    Reklam ve künye hakkında detaylı bilgi için tıklayın! https://www.instagram.com/turkiyeninreklamlari/ http://www.turkiyeninreklamlari.com Türkiye'nin reklam ve yaratıcılık platformu www.turkiyeninreklamlari.com'un YouTube sayfasına hoş geldiniz. Türkiye'de yayınlanan en yeni, en yaratıcı ve en güncel reklamları; web sitemizden, YouTube sayfamızdan, Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Reklam ajansı veya marka yetkilisi olarak reklamın kaldırılması veya düzenlenmesi hakkındaki talepleriniz için ilgili adrese e-posta göndermeniz yeterlidir. Sayfamıza abone olmayı ve favorileriniz arasına eklemeyi unutmayın. TÜRKİYE'NİN REKLAMLARI Türkiye'nin reklam ve yaratıcılık platformu - #TürkiyeninReklamları #Reklamlar #Reklam #Ad #Creative #Commercial #Advertising #Marketing
    https://www.youtube.com/watch?v=fwK7ecNHjdg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyayı Kim Yönetiyor?
    13 yıl önce açıldı
    lozanı tanımayan devlet varmış
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lafa gelince dronlu reklam çekip her yere ulaşıyoruz her yerden çekiyoruz demesini biliyorlar deprem de yardım etmek isteyen diğer firmaları da bizim yardıma ihtiyacımız yok demesinide biliyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.