Şimdi Ara

Ülkemizin Ünlülerin Konuşamama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu ödül programını izledim de ülkemizin ünlüleri,haftada 50 bin 60 lira kazanan insanlar 2 kelimeyi bir araya getiremiyorlar,adam gibi teşekkür bile edemiyorlar.Hele çiftler halinda çıkanların durumu daha acı espri yapıcaz derken kimsenin gülmediği,abidik gubidik konuşmalar yapıyorlar kendi aralarında.Ama programdan önce elbiselerin konuşulduğu vakit şak şak konuşuyordu bu insanlar.Ay bu elbise içimize sindi ,ay şurası bakın şöyle diyip sırtını gösteriyor,bunu ünlü terzim şöyle şöyle yaptı vs vs. Yeminlen bu kadar boş insan olamaz ya.Yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Kasım 2016; 21:24:38 >

• Bizim insanınız boş haliyle boş insanları tepemize çıkarıyorlar. Herkes hakketiğini bulur görür ben hiç hazetmiyorum zaten hiçbiri şeyimde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Bizim insanımız diye bir şey yok. Benim ağzımla konuşma haddine sahip değilsin. Sinema ve dizi sektörüne çöreklenmiş belli gruplar var onlar kimi ister ve severse onu ünlü yapıyorlat. Bugün x kişisi y dizisinde beğenilmediyse aradan kısa bir süre sonra o x kişisi z dizisinde devam ediyor. Yani sevdirilene kadar oynattırılıyorlar. Bizim insanımız bizim insanımız diye diye içine ettiniz güzelim ülkenin

• Bu insanları ünlü yapan bir vasıfları yok. Memlekette aktör - aktris, şarkıcı vs. olmanın neredeyse ön şartı Best Model yarışmalarına katılmak.

• Şaka programı vardı show da.
    Dilber Ay çıktı. Şakayı amerikan dedikleri adama tavukları pişirmişemi söyleterek açıklamaya karar verdiler. Adam şarkıyı söyledi, demet akbağ kameralarla geldi ama dilber şakayı anlamadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.