Bildirim
ülkemizdeki zayıf erkekleri hiç anlamıyorum (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mahallede saklanarak icraat olmaz koçum.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Adam olmak kekoluk mudur
Kavgaci bir sokak serserisi olmak mıdır
Önüne gelene dayilanmak mıdır
Bu ulkedeki bu orman ortami ve orman yasalari oldugu muddetce akli olan adam ulkede durmayacagindan hicbir gelisme de olmayacak
Alıntıları Göster -
hmmmm pekiquote:
Orijinalden alıntı: Dakath
mahallede saklanarak icraat olmaz koçum.
Alıntıları Göster -
Nick' te senle uyumluymuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kaslıyım ama bunu nasıl direkt belirtmeden konu açarım başlığıdır
180-60 ım ne boş yaptın ha forum da canıgönülden tipsiz olduğuna inanıyor zaten
unutma. kimseyi kandıramazsın. inanıyorum ki foruma bi tipini atacaksın 100 yıl konuşulacaksın. ama ben yemem. -
ulan yoksa sen
neyse özele gelele bi nasıl tanıyorum ben seni? -
sana emin ol diyorum daha kötüsünü gördüm abartıyosun vallahi bak ondan daha kötüsünü gördüm. -
Tam beyaz partinin mitinglerinde arka sıralarda re(y)isini görebilmek için yaratılmışsın. -
Konuyu açan arkadaşla alakası yok ama bir zamanlar burada 150 kilo olup kaslıyım diye damacana filan kaldıran bir arkadaş fotolarını videolarını atıyordu ben ona en fazla 5 yıl ömür biçmiştim o arkadaş hala yaşıyormu aşırı sağlıksız bir hayatı vardı -
Düzenli olarak konu dışı ve ülke-dünya gündemini takip ediyorum,açıkça söylüyorum senin kadar boşunu görmedim.Bir de çok biliyormuşsun gibi ülke gündemine yazmıyor musun beni bir gülme alıyor,iki farklı kişilik gibi.
kayra mı :Dquote:
Orijinalden alıntı: bbaday
Konuyu açan arkadaşla alakası yok ama bir zamanlar burada 150 kilo olup kaslıyım diye damacana filan kaldıran bir arkadaş fotolarını videolarını atıyordu ben ona en fazla 5 yıl ömür biçmiştim o arkadaş hala yaşıyormu aşırı sağlıksız bir hayatı vardı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X