Denge bilekliğiyle denen ve bir işe yaramdığı ortayta çıkan bu bilekliklerle ülkemiz ekonomisine 15 Milyon dolar zarara uğratan insanları bu başarılarından dolayı kutluyorum. Denge bilekliğiyle ilgili ayrıntılı yazıyı sizlerle paylaşıyorum..
bir nevi put işte. puta tapmak deniyor ya öyle heykel felan aramaya gerek yok yani. yani süs, takı niyetine olsa kime ne diyebiliriz. bunların ilk çıkışı fi tarihinde metal olanlarıydı sanırım. uçlarında yine demir boncuklar vardı ama araları açıktı. dur bakayım link bulabilecekmiyim.
çok eskidir buldum. ya aklım almıyor benim de. satan da mı keramet yoksa alanda mı..
Power balance adında bir bileklik üretmişler ve bir çok ünlüyü de reklam kampanyalarına katmışlar hatta bir nba takımının sponsor olmuşlar bitmedi bir çok basketbol oyuncusu, ünlü vb bunu takıp bakın ne kadar da güçlü ve dengeliyim demeye başlamışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni Hayat
çok eskidir buldum. ya aklım almıyor benim de. satan da mı keramet yoksa alanda mı..
Power balance adında bir bileklik üretmişler ve bir çok ünlüyü de reklam kampanyalarına katmışlar hatta bir nba takımının sponsor olmuşlar bitmedi bir çok basketbol oyuncusu, ünlü vb bunu takıp bakın ne kadar da güçlü ve dengeliyim demeye başlamışlar.
evet hatırladım anneannemde zamanında bunlardan bi tane almış. Ziyarete gittiğimde göstermişti tipler ayrı oyun aynı hocam :)
yanız değilsin bizimkiler de almıştı. öhö..
:)
almayın kardeşim o zaman, kabahat satanda değil ki, 1liralık plastik bilekliğe 50 lira veriyorsanız,hata sizde
almayın kardeşim o zaman, kabahat satanda değil ki, 1liralık plastik bilekliğe 50 lira veriyorsanız,hata sizde
abi insanları öyle bir inandırıyolar ki yok bunu aldımmı şaha kalkarsın, şöyle koşarsın, düşmezsin felan halkımız zaten bu işlere meraklı veriyorlar kuzu gibi 50 lirayı birilerinin halkı uyandırması lazım artık.
bomba şeyler :) burda bunları satanları tebrik etmek gerekiyor :)
bu uçları yuvarlak olan bileklikleri, ben çocukken gazeteler bile vermişti :) o zamanlar hayatımızdaki denge için bile gazetelere mecburduk :)
Üretici firmanın bile işe yaramadığını söylüyorlardı bir ara. Bunu söylememe rağmen inanıp alanlar var Yeter ki ünlü birinde görsünler, oradan biri atlayıp alır hemen. Sonra işe yaramadığını anlar ama bizim halkımızın malını övme özelliği vardır, arkadaşlarına çok işe yarıyor der. Bu böyle devam eder
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni Hayat
Aynısı dedemde de var.
Denge bilekliğinden ben de aldım hem normal hem saatli. Aksesuar olarak kullanıyorum , inanmıyorum denge verdiğine de. Kimse de birşey diyemez keyif benim keyfim para benim param
Denge Bilekliği işe yaramıyor büyük ihtimalle, ama burada bir sorun daha görüyorum;
Size ait olan ve aslında SEO ve tanıtım amaçlı olarak yazı yerine link paylaştığınız sitenin adı "Tıbbi Yardım" ama siz henüz doktor değilsiniz ve stajer bir doktor olarak, yani doktor adayı olarak birbirinden çok farklı uzmanlık alanlarında yazılar yazmışsınız. Yazdıklarınızın doğru olup olmadığını ancak konusunda uzman bir doktor ve ancak kendi konusundaki alandaki yazıyı onaylamak kaydı ile doğrulayabilir.
Sizce bu davranış etik midir?
Yazdığımız yazıların tamamı kumar, harrison, wilson, cerrahi swartz, pubmed gibi textbook kitaplardan kaynak alınarak yazılmaktadır. Aynı zamanda derslerde gördüğümüz anektod, ders konuları ve sınavla ilgili kitapları kapsamaktadır. Bu konular hocalarada danışılarak ve gerektiği yerlerde bilgi alınarak desteklenmektedir. Bizim siteyi yazma amacımız zaten sizin vurguladığınız noktadır. İnternette ne olduğu belirsiz, nerden alındığı anlaşılamayan bir çok bilgi mevcut bizimde kuruluş amacımız bu bilgi çöplüğüne ve yalanına bir dur demek. İşte bu yüzden yazdığımız yazılar tıp etiği açısından doğrudur, asıl yazmayan ve insanları bu konuda bilinçlendirmeyen bu bilgiye sahip olupta paylaşmayan insanların yaptığı etiğe aykırıdır. Biz geleceğin doktorları olarak bu görevi sırtlandık ve daha çok okuyarak daha çok paylaşarak siz halkımızı bilgilendiriyoruz. Hemde hiç bir ücret almadan. T.v de çıkan şarlatanlardan ve dolandırıcılardan halkımızı korumak için biz ATATÜRK'ün ve Türk Milleti'nin doktorları, doktor adayları elimizden geleni yapacağız. Bilgilerinize...
ucuz da değil ha sanırım 20 tl mi istiyorlar nedir.. bu 20 tl' ye hergün birer porsiyondan 5 gün kıymalı börek yenir.
kapitalizm işte. öyle allayıp pullar ki sana maddi değeri 1 lira bile olmayan ürünü manevi değerleri için 20 liraya satar. valla gerçekte olmayan şeylere para veriyoruz cidden çok garip bu insanlık.
söylediğin gibi kapitalizm için 20lira-30 lira farketmiyor insanları kandırıp elinde ne var ne yok bitirene kadar durmayacaklar.