Şimdi Ara

Ülkelerin İç Yüzü(psikolojisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
3
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkelerin iç yüzünü gösteren bir site varmı?

Şöyle ki genelde ülke tanıtımı yapan sitelerdeki verilere bakarsak Türkiye'de herkesin geliri yerinde, ülkenin bölünmesi gibi problemler yok vs. şeylerle karşılaşıyoruz.
    Bu diğer ülkeler içinde geçerli.

Merak ettiğim dünyadaki diğer ülkelerin iç psikolojisi. Herhangi bir ülkede halkın ülke geleceği için düşüncelerini belirten bir site var mı?

• evet bende merak ediyorum
  • Bu konuya merakı olan yok gibi
  • Takibe alalım...
  • almanya ; ırkçılığın eşiğinde Türklere karşı büyük bi nefret var , berlinin ara sokaklarında hergün çatışma var , her gün onlarca Türk tutuklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belçika : Kendisinden başka düşünmeyen insanlar topluluğu ve o kadarda adı üstünde LÜX bi yer insan orada şımarıyor. suçun dünyada en az olduğu yer hatta yokmuş
  • Bende merak ediyorum ya tek sorunlu biz miyiz anasını satıym
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

Bende merak ediyorum ya tek sorunlu biz miyiz anasını satıym

Hayır , iran , ırak , bulgar , yunan , gürcü gibi ülkeler bizden beter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

Belçika : Kendisinden başka düşünmeyen insanlar topluluğu ve o kadarda adı üstünde LÜX bi yer insan orada şımarıyor. suçun dünyada en az olduğu yer hatta yokmuş

Beyaz rusya değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madturk.35

quote:

Belçika : Kendisinden başka düşünmeyen insanlar topluluğu ve o kadarda adı üstünde LÜX bi yer insan orada şımarıyor. suçun dünyada en az olduğu yer hatta yokmuş

Beyaz rusya değil miydi?

anlamadım tam demek istediğini, belçikadan bahsediyorum ben : sen nerden beyaz rusyayı çıkardın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madturk.35

quote:

Beyaz rusya değil miydi?

anlamadım tam demek istediğini, belçikadan bahsediyorum ben : sen nerden beyaz rusyayı çıkardın.

suçun en az olduğu yer
  • O ülkelere ait internet forumlarından öğrenebilirsin.Yada sözlükler falan var mıdır bilmem ama şöyle düşün reklamlarda gösterilen Türkiye ile burada konuşulan Türkiye'yi kıyasla. Gerçek tv de değil internette bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

O ülkelere ait internet forumlarından öğrenebilirsin.Yada sözlükler falan var mıdır bilmem ama şöyle düşün reklamlarda gösterilen Türkiye ile burada konuşulan Türkiye'yi kıyasla. Gerçek tv de değil internette bence.

İngilizcem yok
    Google tarafından çevrilen ingilizcede bu konuda pek işe yaramıyor

• eğer kaynak önemli değilse ki interneti kullanacağına göre olmaması lazım, forumda yurtdışına gidip uzun süre kalanlar illa ki o ülkenin siyasetine ve insanına bir aşinalık kapıyor. o yüzden onlarla mini röportajlarla bir bilgi havuzu oluşturabilirsin. eğer kafana yattıysa mısır ve ortadoğu konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
  • Ben de merak ediyorum.
  • "michael moore" belgesellinde amerikanın mallıklarını gösteriyordu. hatta cuba ile kanada ile kıyaslıyordu tam sizlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usain Bolt -- 31 Ağustos 2012; 11:51:51 >
  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.