soyutlamak çok da zor değil aslında (malum ırktan uzak duracaksın) ama tatmin etmiyo soyutlamak da. |
Ülkeden gitmek istiyor musunuz? (2. sayfa)

Ülkeden gitmek istiyor musunuz?
(En Son Oy Tarihi: 27.6.2025)
-
-
Hapisler dolduğu için suçluları tutuklayamayan (meksikadan bahsediyorum) bi yerde kalacağıma sovyetlerin yıkılışından beri üstüne bi çivi çakılmamış doğu bloğu ülkelerinde kalırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen bu dayıydı ben sormuştum o soruyu da.
verdiği cevap şu
"Bölüm öğrencilerine bile yetişemedikleri için dışarıdan almak aşırı zorlaştı eskiden 60 kişinin aldığı dsayı şu an 135 kişi alıyor asistan yok sınıf yok yetmiyor hiçbir şey"
-
Kürtlerle falan alakası yok en basitinden istediğin kadar para ver film bile izleyemiyorsun parlaklığı o kadar kısıyorlar ki film gözükmüyor
cap yapicam direkt
-
hayattan zevk alma faktorunu zkip attiklari icin milyar dolarlarim da olsa meksikada kalmam diyormus meksikalilar
-
hangi bölümde, kaç gpa istiyorlar
-
ceng ie ee me okeyim, ceng 3.5 ustu ie bilmiyom ee 3.2 ustu yaparsam kesin me 3.0 ustu yaparsam kesin
-
min 2 sene uzar okul.
-
1 sene uzatarak rahat bitiyo, hatta daha erken de bitirilebiliyo ders programlarini kredi sartlarini falan inceledim
-
kafayı yersin. direkt geçiş yapmaya çalış gpa ile.
-
denenir ama o zor gibi, cok fazla kredi transferi istiyorlar denk getirebilirsem ilk sene denk getiririm gelmezse cap plani
-
Antalyanın çok güzel köyleri var deniz kenarında yerleşim yerleri. Oraya gidebilirsin. İstanbulda soyutlayamazsın tabii ki
Yazın istanbul egeye geliyor zaten
İtü siberin daha iyi olduğunu düşünmüyorum da bu çapı yaparsan sosyal hayatı unut yks çalışmış gibi mezun olursun okuldan. Bence her boğaziçilinin kulüplerdeki o liği görüp 1 sene iş hayatı için pişmesi lazım
döviz ucuz şuan dolar avro artarsa dediğin gibi diğer türlü değmez
-
Sen ne okuyorsun
gemi makineleri işletme müh
-
dalgasız denizde herkes kaptan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X