malum partililer, dinleri ve biat ettikleri yüzünden iyice ülkeden soğumaya başladım. min. 3 sene daha bu simülasyondayım |
Ülkeden gitmek istiyor musunuz?

Ülkeden gitmek istiyor musunuz?
(En Son Oy Tarihi: 26.5.2025)
-
-
Zafere mi verdin seçimlerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nope.
Tatile gitmek güzel, temelli no.
abb'de mansur gerisi zafer
-
tüm muhalifler ülkeden giderse akepe %90 ile iktidar
-
Trde iş bulursam kalırım valla
Edit:
Doğduğum şehirde iş bulursam kalırım, trde kira + iş çok zor. istanbul veya ankarayla uğraşmak istemiyom. Aile evi ferah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 26 Nisan 2025; 14:45:14 > -
döviz kazanıp trde yaşamak bu dünyada yaşanabilecek en iyi olaylardan birisi
-
neyi güzel hocam bu ülkede yaşamanın.
california'da yaşamak varken...
-
Milliyetçi adamlara ve partilere oy veren birisinin ülkeyi terk etmek istemesi çok büyük bir çelişkidir.
Orta Asyadaki Türki devletlere gitmek istesen belki anlaşılır, benzer kültür sonuçta.
California gibi millet kavramının güçlü olmadığı, Türk kültürüyle uzaktan yakından alakası olmayan bir yere gitmek istiyorsan işte bu bir çelişkidir. Yani senin vatan millet sevginden şüphe edilir. Osman Kavala.
-
Hocam remote çalışıp döviz kazanıyorsam gider egeye yerleşirim daha güzeli mi var. Kendini ülkeden soyutlayabilirsin zaten çok para kazanıyorsan
bana ne olm ben kazanacağım paraya bakarım.
-
ulkeden gitmemeye ikna etmeleri icin egeyi komple ustume yapmalari falan lazim
-
itü siber'e geçiyorsun o zaman.
-
kalıcı olarak gitmek istemiyorum ya ama ara vermek iyi olabilirdi
niye
-
itü siber'dan daha rahat gidilir. nese 1. sınıfa başla randy gibi söve söve bölüm değiştirirsin zaten.
-
siber ucunda kaliyo gecemiyom zaten, hem de daha rahat gidilecegini dusunmuyom
-
forumda biri vardı boun math okuyan üst sınıf. cs'ten ders alamıyormuşsun artık çok fazla talep olduğundan. teorik matematikten gideceksin o zaman.
-
Nasıl soyutluyorsun anlatsana daha geçen italyan şefin çocuğu çarşıda gezerken katledildi bu ülkede. Milyar dolarların yoksa bi cacık soyutlayamazsın
Benzer içerikler
- askeri tıp nasıl okunur
- eyüp b
- ertan sinan şahin sıralama
- üniversite kaydı nasıl silinir
- film indirme sitesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X