Şimdi Ara

ülkede erkekçilik aşırı derecede arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne zaman haberlere baksam her hafta mutlaka çocuk istismarı çıkıyor tıklıyorum kızları geçtim artık erkeklere başladılar noluyor bu millete .

haberlerde görebilirsiniz takip edin yok falan demeyin her şey ortada haftada en az 2 tane erkek çocuk istismarı çıkıyor daha geçen hafta imam hatipte 70 erkek öğrenciye istismar yapıldı hürriyetin sitesine girin bakın diğer siteleri de gezin takip edin biraz.

son zamanlarda erkekçilik aşırı derecede arttı yediğimize birşey katıyorlar kesinlikle zaten kuru fasülyeyi bile ithal ediyoruz yediğimiz giydiğimize her şey ithal genetiğimizi bozdu bunlar bizim 1980 ve öncesi nesline bakın bozukluk varmı %5 oranında bile bozuk yok o zamanlar şimdilerde bakıyorsun erkekler kızlar gibi kızlar erkekler gibi noluyor bu millete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 26 Nisan 2017; 20:36:2 >

• yoo hiçde öyle bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

yoo hiçde öyle bişey yok.

haber bakmıyorsun musun ben gelen mültecilerden dolayı oldugunu da düşünüyorum çünkü afganistandan gelenler var araplardan gelenler var bu milletlere bakabilirsin araplar afganlar falan erkek dansözler tutup oynatıyorlar araştır istersen korkarım bunların pis huyları bize de geçiyor ülkeye alan utansın
  • Kardeşim yasaklanan her şey insana ilgi çekici gelir. Ters psikoloji yani anlayacağın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1980 öncesi sadece 1 tane TV kanalımız vardı şimdi yüzlerce.
    Sapıklık her zaman vardı ama çoğu haber yapılmıyordu.
    Bir olayı haber yaparsan halk duyar yapmazsan duymaz olay bu kadar basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.