Şimdi Ara

Ülke ve Dünya Gündemindeki Konuların Silinmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan 3 konuya giriş yapmaya çalıştım hatta birinde çok güzel bir cevap bile hazırladım kaynaklarıyla, tam mesajı paylaşacağım sırada konu silindi.
    "404 - File or directory not found.
    The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable."

    Forum yöneticileri doğru bulmadığı konuları kafalarına göre siliyorlar.

    Bazı "Malum kesimden" olan arkadaşların yalan ve iftira nitelikli konularında bilhassa çok görülüyor bu. Yada mevcut hükümete çok fazla eleştiri gelen konularda.

    Mesela "Bundan sonra Oyum Akp'ye" konusu, Güncel konulardan öne çıkanlardan düşer düşmez hemen kapatılmış.. Ne gibi geçerli bir sebebiniz vardı da kapattınız ? O kadar argümanı ispatlarıyla boşa mı yazıyoruz vakit harcıyoruz ?


    Az önce ,isim vermeyeceğim, forumdaki maaşlılardan biri İmamoğluna Camileri Sattı diye iftira niteliğinde konu açmış.. Delilleriyle konuya yazdım mesajı tam gönderdim bir de baktım ki konu silinmiş 404 hatası alıyoruz..

    Bırakın da bu artniyetli insanları forum ahalisi görsün. İftira atanı yalan söyleyeni, konusunu , görüşünü piyasadan silerek aklamayın. Herkes bunların iftiracı ve artniyetli olduğunu görsün!


    Bence bu forum başlığında hiçbir mesaj değiştirilemesin veya silinemesin ki insanlar kim ne demiş, neyi savunmuş açık ve net bir şekilde görülsün. Söz uçar yazı kalır misali bu forum ileride , bu kötü günlere şahitlik edecek. Yeni gelen nesiller, neler yaşadığımızı görecek.

    Birde belki böylelikle burada atıp tutanlar kendilerinden veya geçmişlerinden bir ihtimal utanırlar. (Utanma yetisi her ne kadar malum kesimde pek bulunmasa da ..)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 30 Mayıs 2020; 16:54:31 >







  • o olay o kadar basit değil yalnız. Hiç kimse bir başkasına hakarete göz yumamaz. yumarsa zaten kanunen suç.artı olarak zaten bir avuç üye kaldı onları da kaybederler
  • Sanırım konu hakkında çok şikayet gelince siliyorlar ama son yıllarda yöneticilerin üzerindeki baskıyı da anlıyorum. Siz iftira için konu açarsanız daha iyi olur. Paralılar emir aldıkları iftira konularını her yere açıyorlar. Bir ara da haliç yalanı vardı, hepsi birebir aynı zamanda twitter forum vs. her yere aynı şeyi copy paste atıyorlardı, orada rezil ettim, bir daha gelemediler kuruyup kaldılar
  • Birileri ortaya bir iftira atıyor. İftiranın altına uzun uzun açıklamasını yapıyorsun. İki dakika sonra hoop konu siliniyor. Benzer bir konu bir daha açılıyor. Sanki bilerek yapıyorlar. Konunun seyrine göre konu sahibi mi siliyor, moderatör mü siliyor anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke ve Dünya Gündemi
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    birilerine iftira atmak da bu kadar kolay olmamalı hocam,
    altını araştırmadan kara bir şekilde iftira ile propaganda yapıp, pardon öyle değilmiş diyip konuyu silip kenara çekilmek hoş bir şey mi peki ?
  • Şevket Çoruh un konusu da silinmiş bi kaç güne muharrem ince nin konusunu da siler bunlar...

    Bu konuyu da silip yazanlara toplu ban da atar bunlar sebep kısmına da hakaret yazarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence iyi oluyor...

    buraya ülke dünya gündemini okumak için giriyoruz fakat maalesef ülke ve dünya gündemine yakışmayan konular açılıyor

    "ekrem istifa, binali göreve, akp'ye oy verecem bi dahaki seçim, istanbul belediyesine kayyum atılsın, bu forumda din düşmanı neden fazla, beğenmeyenler ülkeden çektirip gidebilir, atanızın mezarına tükürem" gibi troll/tahrik konuları açacaklar gitsin konu dışında açsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de gündemi takip etmek için giriyorum, diyebilirsiniz başka yer mi yok, ama bana daha kolay ve pratik geliyor .
    sonra bir bakıyorum, siyasi partilerin temsilcileri gibi davranan ya da kraldan çok kralcı tiplerin açtığı konular, yazdığı mesajlar bölümü çöplüğé çeviriyor. bunlarla fikir alışverişi yapmak ya da tartışmak da imkansız zira amaçları o değil.
    bence niyeti başlığından belli, alenen parti propagandası yapmak amacıyla açılan konular silinebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuların silinme amacını söyleyim bir bakıma iyi ediyorlar konular kalsa siyasilerin kulağına gitse değil forumu alayınızı çizerler

    Forum bir nevi sizi silivriden kurtarıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.