Şimdi Ara

Ulke ve dunya gundeminde '*r*p' demek 90 gunluk ban sebebiymis...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah yazdigim mesajdan dolayi 90 gunluk ulke ve dunya gundeminden ban yedim...

"Hani su *r*pl*rin(malum irk) evlere, sahillere coreklendigi milliyetci trabzondan mi bahsediyorsunuz?"

Cezanin sebebine bakin; "*r*p" demek irkciliga girdigi icin uzaklastirma sebebiymis...

Bu konuyu acma sebebim: "ulke ve dunya gundemindeki bazi uyelerin ozelden "neden uzaklastirildigimi" sormalari.... herkese tek tek cevap vermek yerine bu konuyu acmaya karar verdim...

Buradan o *r*p sevdalisi admine sesleniyorum.

Verdiginiz 90 gunluk bani ben seve seve alirim... hatta o banim acilinca o sevdali olup yazilmasindan rahatsiz oldugunuz *r*p kelimeyi yazmaya devam ederim.

Fakat siz bu kafayla o bolumde 90 gun boyunca yoneticilik yapamayacaginiza kalibimi basarim...

Bu size yonelik mesajimdan dolayi sinirsiz cizilmekten gram korkmuyorum... sadece farkli fikirlere karsi korkakliginizi ispat etmis olursunuz

Ek olarak:

uzaklastirmama sevinen biatci, sukurcu kafalar 90 gun boyunca tadini cikartsinlar. Fakat 90 gun sonunda ise mesajlarima sizlanma donemi yeniden baslayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 5 Haziran 2020; 0:0:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen benim bir konumada saçma sapan bir yorum yapmıştın hatırlıyorum.
    Bu iktidar trolleri varya mesela eleştirdiğin sende muhalefet trollüğü yapıyorsun mesajlarını biliyorum.

• Kültürü tarafından onca ulusun asimile olduğu üstün aziz bir ırk hakkında öyle konuşursan banlanırsın tabi.
  • O bolumdekilerin hicbiri tarafsiz degildir. Yani sizin bu mesajiniz elinizde patliyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 4 Haziran 2020; 18:34:59 >
  • Cezanızın sebebi tek mesajınıza bağlı değildir. Ceza verilmek için o mesaj seçilmiş demek ki. Bölümdeki genel üslubunuzla ilgili olarak cezanızın doğru olduğunu bu konudan anlıyorum zaten. Ayrıca bir probleminiz varsa bunu destek formu açarak bildirebilirsiniz. Bu şekilde konu açmanıza gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.