Şimdi Ara

ülke insanının kalitesi sizce nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 23.2.2021)
Giriş

%1 çok kalitesiz

%100 çok kaliteli anlamında

4:50 de başlıyor (ülkede bu videodaki gibi beyefendi birini bulmak çok zorlaştı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Şubat 2021; 21:27:46 >

• Sıfırın altında -40

• quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

Sıfırın altında -40

azicik duzgun birine denk gelince sasiriyorum ben artik

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

azicik duzgun birine denk gelince sasiriyorum ben artik

Alıntıları Göster

beni görünce napıyon

• şunun gibi beyefendi birini görmek çok zorlaştı toplumda (4:50 de başlıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Şubat 2021; 21:14:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

beni görünce napıyon

Alıntıları Göster

şaşırıyorum ülke insanının kalitesi sizce nedir 

• Eminim ki dünyanın en zeki insanları ve en yüksek ortalama zeka bu ülkede.
    Ama 1.sistem sıkıntılı 2.şartlar eşit değil.

Neden zekiyiz? Çünkü burada yaşamak survival modda yaşamak demek. Normal zekayla bunu başaramazsın, ya delirtirler ya fakirlikten ölürsün.

Bizde gta 5 gibi oyun yapacak para yok, basit mobil oyun yapabiliyoruz. Bu sektörde de oldukça iyiyiz. Aynı şekilde uçak yapacak para da yok ama iha da da imkanlarımıza göre oldukça iyiyiz. Burger King, McDonald's kuracak para da yok ama Nusret, czn Burak, midyeci Ahmet, komagene vb ile dünyaya açılabiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zekanın ölçüsü ne? IQ mu, kurnazlık mı? Mesela bu kişi zeki mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 120205044

Eminim ki dünyanın en zeki insanları ve en yüksek ortalama zeka bu ülkede.
    Ama 1.sistem sıkıntılı 2.şartlar eşit değil.

Neden zekiyiz? Çünkü burada yaşamak survival modda yaşamak demek. Normal zekayla bunu başaramazsın, ya delirtirler ya fakirlikten ölürsün.

Bizde gta 5 gibi oyun yapacak para yok, basit mobil oyun yapabiliyoruz. Bu sektörde de oldukça iyiyiz. Aynı şekilde uçak yapacak para da yok ama iha da da imkanlarımıza göre oldukça iyiyiz. Burger King, McDonald's kuracak para da yok ama Nusret, czn Burak, midyeci Ahmet, komagene vb ile dünyaya açılabiliyoruz.

ben insanların kalitesiz davranışlarını ekonomik krize ve rahat yaşayamamaya kimsenin rahat bir nefes alamamasına baglıyorum bahsettikleriniz istisna ama ortalama çok düşük bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Şubat 2021; 22:7:52 >

• quote:

ben insanların kalitesiz davranışlarını ekonomik krize ve rahat yaşayamamaya kimsenin rahat bir nefes alamamasına baglıyorum bahsettikleriniz istisna ama ortalama çok düşük bence

Alıntıları Göster

Beyin zorluk karşısında gelişir. Avrupa'daki imkanlar bizim ülkede olsa biz de kaliteli yaşardık.

Ama biz hem Doğulu hem batılı olmak zorundayız. Bizim için hayat daha zor.

Bu yüzden bizde polimat (hazerfan) çok.

• quote:

Beyin zorluk karşısında gelişir. Avrupa'daki imkanlar bizim ülkede olsa biz de kaliteli yaşardık.

Ama biz hem Doğulu hem batılı olmak zorundayız. Bizim için hayat daha zor.

Bu yüzden bizde polimat (hazerfan) çok.

Alıntıları Göster

beyin anlamlı zorluk karşısında gelişir bence biz anlamsız zorluklarla mücadele ediyoruz ekonomik nedenler yüzünden kimse ilgi duydugu alanda kendini geliştiremiyor

en basitinden kesin tutacak iş fikri var ama cebinde parası yok adamın biz birazda böyleyiz bence zeki olmak kar etmiyor yani bu ülkede

• quote:

beyin anlamlı zorluk karşısında gelişir bence biz anlamsız zorluklarla mücadele ediyoruz ekonomik nedenler yüzünden kimse ilgi duydugu alanda kendini geliştiremiyor

en basitinden kesin tutacak iş fikri var ama cebinde parası yok adamın biz birazda böyleyiz bence zeki olmak kar etmiyor yani bu ülkede

Alıntıları Göster

Anlamlı anlamsız zorluk diye bir ayrım yok. İnsanoğlu dünyaya geldiğinde hayvanlardan daha az güçlü-yetenekliydi. O da zorluk olduğu için zekasını kullandı kullandıkça gelişti. Şimdi de aynı şey.

Bizdeki zeki Avrupa'daki normal hatta salak olanla aynı hayatı ancak yaşayabiliyor. Sen koy bakayım buraya avrupadan bir adamı ne oluyor? Defalarca kez dolandırılır, eğitim alsa işine yaramaz insanlara güvense terörist olur çıkar. Işid fetö pkk hizbullah ne kadar terörist ararsan var.

Burada mesele çakal olmak değil çakallarla dans etmek.

Burada hayat çok zor.

• quote:

Anlamlı anlamsız zorluk diye bir ayrım yok. İnsanoğlu dünyaya geldiğinde hayvanlardan daha az güçlü-yetenekliydi. O da zorluk olduğu için zekasını kullandı kullandıkça gelişti. Şimdi de aynı şey.

Bizdeki zeki Avrupa'daki normal hatta salak olanla aynı hayatı ancak yaşayabiliyor. Sen koy bakayım buraya avrupadan bir adamı ne oluyor? Defalarca kez dolandırılır, eğitim alsa işine yaramaz insanlara güvense terörist olur çıkar. Işid fetö pkk hizbullah ne kadar terörist ararsan var.

Burada mesele çakal olmak değil çakallarla dans etmek.

Burada hayat çok zor.

Alıntıları Göster

anlamsız zorluk kendini geliştirmeyi engelliyorsa fark olur.

misal güvenilir ortak bulamıyorsan

bitürlü hibe kredi alamıyorsan

say say bitmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.

bence osmanlıdada birlik beraberlik yoktu şimdide yok belkide asıl sorun budur

• quote:

anlamsız zorluk kendini geliştirmeyi engelliyorsa fark olur.

misal güvenilir ortak bulamıyorsan

bitürlü hibe kredi alamıyorsan

say say bitmez...

Alıntıları Göster

İşte bende onu diyorum. Nusret kredi bulamadı muhtemelen ferit şahenk'i (yanlış hatırlamıyorsam) ikna etti ve kendi yerini açtı.

Yüksek rekabet bir çok insanı eliyor böylece kazananlar daha nitelikli oluyor.

Düşünebiliyor musun, bir Türk abd de abd lilere et satıyor. Bizim ülkede yemeye et bulamazken mangalın etin en çok tüketildiği ülke olan abd de hemde lüks restoran açmış adam. Steak house kültürümüz yok bırak kültürü Nusret ten önce benim böyle bir konudan haberim bile yoktu.

• quote:

İşte bende onu diyorum. Nusret kredi bulamadı muhtemelen ferit şahenk'i (yanlış hatırlamıyorsam) ikna etti ve kendi yerini açtı.

Yüksek rekabet bir çok insanı eliyor böylece kazananlar daha nitelikli oluyor.

Düşünebiliyor musun, bir Türk abd de abd lilere et satıyor. Bizim ülkede yemeye et bulamazken mangalın etin en çok tüketildiği ülke olan abd de hemde lüks restoran açmış adam. Steak house kültürümüz yok bırak kültürü Nusret ten önce benim böyle bir konudan haberim bile yoktu.

Alıntıları Göster

istisnalardan behsediyorsun yalnız genel önemli

• quote:

istisnalardan behsediyorsun yalnız genel önemli

Alıntıları Göster

Gıda sektöründe: onlar burger King, McDonald's biz nusret, czn Burak, midyeci Ahmet, komagene

Savunmada: onlar son teknoloji fakat fp olmayan ihalar, gemiler, tanklar bizde hepsinin fp versiyonu.

Sağlıkta: yine tüm dünyada kabul gören sağlık turizmimiz var.

Oyun sektöründe: ne gta 5 var ne minecraft ama mobil oyunda ciddi firmalarımız var. Niye mobil dersen çünkü para yok.

İnşaat: dünyanın en büyük inşaat firmalarından bazıları bizde. Buna ek olarak en fp ler de bizde, bu yüzden Rusya, Türki cumhuriyetler ve orta doğuda bir sürü inşaatı bizim müteahhitler yapıyor.

Yazılım olarak da ileriyiz fakat bizde para az olduğundan b2c değil b2b firmalarımız var çokça.

Mağazacılıkta bile yine en fp marketler bizde bim araplarda vs bile var.

Fp biziz, p sol taraf f sağ tarafımız.

• quote:

Gıda sektöründe: onlar burger King, McDonald's biz nusret, czn Burak, midyeci Ahmet, komagene

Savunmada: onlar son teknoloji fakat fp olmayan ihalar, gemiler, tanklar bizde hepsinin fp versiyonu.

Sağlıkta: yine tüm dünyada kabul gören sağlık turizmimiz var.

Oyun sektöründe: ne gta 5 var ne minecraft ama mobil oyunda ciddi firmalarımız var. Niye mobil dersen çünkü para yok.

İnşaat: dünyanın en büyük inşaat firmalarından bazıları bizde. Buna ek olarak en fp ler de bizde, bu yüzden Rusya, Türki cumhuriyetler ve orta doğuda bir sürü inşaatı bizim müteahhitler yapıyor.

Yazılım olarak da ileriyiz fakat bizde para az olduğundan b2c değil b2b firmalarımız var çokça.

Mağazacılıkta bile yine en fp marketler bizde bim araplarda vs bile var.

Fp biziz, p sol taraf f sağ tarafımız.

Alıntıları Göster

sadece 2 sine cevap verecem inşaatta ileriyiz çünkü bence çok fazla rant var

bim fp degil leş :D

ha oyunada cevap verim oyunda bir hiçiz

komagene olayını çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Şubat 2021; 23:6:29 >

• quote:

sadece 2 sine cevap verecem inşaatta ileriyiz çünkü bence çok fazla rant var

bim fp degil leş :D

ha oyunada cevap verim oyunda bir hiçiz

komagene olayını çözemedim

Alıntıları Göster

Rant bir tek bize mi var? Madem rant var ruslar niye kendi yapmıyor bize yaptırıyor?

BİM fp, bu tartışılacak bir konu bile değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.