ortalama olarak %1 çok kalitesiz %100 çok kaliteli anlamında 4:50 de başlıyor (ülkede bu videodaki gibi beyefendi birini bulmak çok zorlaştı) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Şubat 2021; 21:27:46 > |
ülke insanının kalitesi sizce nedir

ülke insanının kalitesi sizce nedir
(En Son Oy Tarihi: 23.2.2021)
-
-
Sıfırın altında -40
-
quote:
Orijinalden alıntı: turrkkaSıfırın altında -40
azicik duzgun birine denk gelince sasiriyorum ben artik
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldaazicik duzgun birine denk gelince sasiriyorum ben artik
Alıntıları Gösterbeni görünce napıyon
-
şunun gibi beyefendi birini görmek çok zorlaştı toplumda (4:50 de başlıyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Şubat 2021; 21:14:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdambeni görünce napıyon
Alıntıları Gösterşaşırıyorum
-
Eminim ki dünyanın en zeki insanları ve en yüksek ortalama zeka bu ülkede.
Ama 1.sistem sıkıntılı 2.şartlar eşit değil.
Neden zekiyiz? Çünkü burada yaşamak survival modda yaşamak demek. Normal zekayla bunu başaramazsın, ya delirtirler ya fakirlikten ölürsün.
Bizde gta 5 gibi oyun yapacak para yok, basit mobil oyun yapabiliyoruz. Bu sektörde de oldukça iyiyiz. Aynı şekilde uçak yapacak para da yok ama iha da da imkanlarımıza göre oldukça iyiyiz. Burger King, McDonald's kuracak para da yok ama Nusret, czn Burak, midyeci Ahmet, komagene vb ile dünyaya açılabiliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: 120205044
Eminim ki dünyanın en zeki insanları ve en yüksek ortalama zeka bu ülkede.
Ama 1.sistem sıkıntılı 2.şartlar eşit değil.
Neden zekiyiz? Çünkü burada yaşamak survival modda yaşamak demek. Normal zekayla bunu başaramazsın, ya delirtirler ya fakirlikten ölürsün.
Bizde gta 5 gibi oyun yapacak para yok, basit mobil oyun yapabiliyoruz. Bu sektörde de oldukça iyiyiz. Aynı şekilde uçak yapacak para da yok ama iha da da imkanlarımıza göre oldukça iyiyiz. Burger King, McDonald's kuracak para da yok ama Nusret, czn Burak, midyeci Ahmet, komagene vb ile dünyaya açılabiliyoruz.ben insanların kalitesiz davranışlarını ekonomik krize ve rahat yaşayamamaya kimsenin rahat bir nefes alamamasına baglıyorum bahsettikleriniz istisna ama ortalama çok düşük bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Şubat 2021; 22:7:52 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldaben insanların kalitesiz davranışlarını ekonomik krize ve rahat yaşayamamaya kimsenin rahat bir nefes alamamasına baglıyorum bahsettikleriniz istisna ama ortalama çok düşük bence
Alıntıları GösterBeyin zorluk karşısında gelişir. Avrupa'daki imkanlar bizim ülkede olsa biz de kaliteli yaşardık.
Ama biz hem Doğulu hem batılı olmak zorundayız. Bizim için hayat daha zor.
Bu yüzden bizde polimat (hazerfan) çok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 120205044Beyin zorluk karşısında gelişir. Avrupa'daki imkanlar bizim ülkede olsa biz de kaliteli yaşardık.
Ama biz hem Doğulu hem batılı olmak zorundayız. Bizim için hayat daha zor.
Bu yüzden bizde polimat (hazerfan) çok.
Alıntıları Gösterbeyin anlamlı zorluk karşısında gelişir bence biz anlamsız zorluklarla mücadele ediyoruz ekonomik nedenler yüzünden kimse ilgi duydugu alanda kendini geliştiremiyor
en basitinden kesin tutacak iş fikri var ama cebinde parası yok adamın biz birazda böyleyiz bence zeki olmak kar etmiyor yani bu ülkede
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldabeyin anlamlı zorluk karşısında gelişir bence biz anlamsız zorluklarla mücadele ediyoruz ekonomik nedenler yüzünden kimse ilgi duydugu alanda kendini geliştiremiyor
en basitinden kesin tutacak iş fikri var ama cebinde parası yok adamın biz birazda böyleyiz bence zeki olmak kar etmiyor yani bu ülkede
Alıntıları GösterAnlamlı anlamsız zorluk diye bir ayrım yok. İnsanoğlu dünyaya geldiğinde hayvanlardan daha az güçlü-yetenekliydi. O da zorluk olduğu için zekasını kullandı kullandıkça gelişti. Şimdi de aynı şey.
Bizdeki zeki Avrupa'daki normal hatta salak olanla aynı hayatı ancak yaşayabiliyor. Sen koy bakayım buraya avrupadan bir adamı ne oluyor? Defalarca kez dolandırılır, eğitim alsa işine yaramaz insanlara güvense terörist olur çıkar. Işid fetö pkk hizbullah ne kadar terörist ararsan var.
Burada mesele çakal olmak değil çakallarla dans etmek.
Burada hayat çok zor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 120205044Anlamlı anlamsız zorluk diye bir ayrım yok. İnsanoğlu dünyaya geldiğinde hayvanlardan daha az güçlü-yetenekliydi. O da zorluk olduğu için zekasını kullandı kullandıkça gelişti. Şimdi de aynı şey.
Bizdeki zeki Avrupa'daki normal hatta salak olanla aynı hayatı ancak yaşayabiliyor. Sen koy bakayım buraya avrupadan bir adamı ne oluyor? Defalarca kez dolandırılır, eğitim alsa işine yaramaz insanlara güvense terörist olur çıkar. Işid fetö pkk hizbullah ne kadar terörist ararsan var.
Burada mesele çakal olmak değil çakallarla dans etmek.
Burada hayat çok zor.
Alıntıları Gösteranlamsız zorluk kendini geliştirmeyi engelliyorsa fark olur.
misal güvenilir ortak bulamıyorsan
bitürlü hibe kredi alamıyorsan
say say bitmez...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.bence osmanlıdada birlik beraberlik yoktu şimdide yok belkide asıl sorun budur
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldaanlamsız zorluk kendini geliştirmeyi engelliyorsa fark olur.
misal güvenilir ortak bulamıyorsan
bitürlü hibe kredi alamıyorsan
say say bitmez...
Alıntıları Gösterİşte bende onu diyorum. Nusret kredi bulamadı muhtemelen ferit şahenk'i (yanlış hatırlamıyorsam) ikna etti ve kendi yerini açtı.
Yüksek rekabet bir çok insanı eliyor böylece kazananlar daha nitelikli oluyor.
Düşünebiliyor musun, bir Türk abd de abd lilere et satıyor. Bizim ülkede yemeye et bulamazken mangalın etin en çok tüketildiği ülke olan abd de hemde lüks restoran açmış adam. Steak house kültürümüz yok bırak kültürü Nusret ten önce benim böyle bir konudan haberim bile yoktu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 120205044İşte bende onu diyorum. Nusret kredi bulamadı muhtemelen ferit şahenk'i (yanlış hatırlamıyorsam) ikna etti ve kendi yerini açtı.
Yüksek rekabet bir çok insanı eliyor böylece kazananlar daha nitelikli oluyor.
Düşünebiliyor musun, bir Türk abd de abd lilere et satıyor. Bizim ülkede yemeye et bulamazken mangalın etin en çok tüketildiği ülke olan abd de hemde lüks restoran açmış adam. Steak house kültürümüz yok bırak kültürü Nusret ten önce benim böyle bir konudan haberim bile yoktu.
Alıntıları Gösteristisnalardan behsediyorsun yalnız genel önemli
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldaistisnalardan behsediyorsun yalnız genel önemli
Alıntıları GösterGıda sektöründe: onlar burger King, McDonald's biz nusret, czn Burak, midyeci Ahmet, komagene
Savunmada: onlar son teknoloji fakat fp olmayan ihalar, gemiler, tanklar bizde hepsinin fp versiyonu.
Sağlıkta: yine tüm dünyada kabul gören sağlık turizmimiz var.
Oyun sektöründe: ne gta 5 var ne minecraft ama mobil oyunda ciddi firmalarımız var. Niye mobil dersen çünkü para yok.
İnşaat: dünyanın en büyük inşaat firmalarından bazıları bizde. Buna ek olarak en fp ler de bizde, bu yüzden Rusya, Türki cumhuriyetler ve orta doğuda bir sürü inşaatı bizim müteahhitler yapıyor.
Yazılım olarak da ileriyiz fakat bizde para az olduğundan b2c değil b2b firmalarımız var çokça.
Mağazacılıkta bile yine en fp marketler bizde bim araplarda vs bile var.
Fp biziz, p sol taraf f sağ tarafımız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 120205044Gıda sektöründe: onlar burger King, McDonald's biz nusret, czn Burak, midyeci Ahmet, komagene
Savunmada: onlar son teknoloji fakat fp olmayan ihalar, gemiler, tanklar bizde hepsinin fp versiyonu.
Sağlıkta: yine tüm dünyada kabul gören sağlık turizmimiz var.
Oyun sektöründe: ne gta 5 var ne minecraft ama mobil oyunda ciddi firmalarımız var. Niye mobil dersen çünkü para yok.
İnşaat: dünyanın en büyük inşaat firmalarından bazıları bizde. Buna ek olarak en fp ler de bizde, bu yüzden Rusya, Türki cumhuriyetler ve orta doğuda bir sürü inşaatı bizim müteahhitler yapıyor.
Yazılım olarak da ileriyiz fakat bizde para az olduğundan b2c değil b2b firmalarımız var çokça.
Mağazacılıkta bile yine en fp marketler bizde bim araplarda vs bile var.
Fp biziz, p sol taraf f sağ tarafımız.
Alıntıları Göstersadece 2 sine cevap verecem inşaatta ileriyiz çünkü bence çok fazla rant var
bim fp degil leş :D
ha oyunada cevap verim oyunda bir hiçiz
komagene olayını çözemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Şubat 2021; 23:6:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldasadece 2 sine cevap verecem inşaatta ileriyiz çünkü bence çok fazla rant var
bim fp degil leş :D
ha oyunada cevap verim oyunda bir hiçiz
komagene olayını çözemedim
Alıntıları GösterRant bir tek bize mi var? Madem rant var ruslar niye kendi yapmıyor bize yaptırıyor?
BİM fp, bu tartışılacak bir konu bile değil.
En Beğenilen Yanıtlar

Sıfırın altında -40 |
Benzer içerikler
- elif can yetim
- ariel boykot mu
- nur tuğba aktay boşandı
- fulbright bursu alan türkler
- en cahil ülkeler sıralaması 2025
- iphone fiyatları artar mı
- trendyol kime satıldı
- telefon taksit sayısı
- paramount plus türkiye
- deprem hasar sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X