nodar tesekkurler ama dedıgın gıbı ındırdıgım vıdeo flv uzantılı ve programa import olmyoo ne yapabılırımm (videoyu video35 arama motorundan ındırdım)yardım lutfenn...
quote:
Orijinalden alıntı: tuba@@
nodar tesekkurler ama dedıgın gıbı ındırdıgım vıdeo flv uzantılı ve programa import olmyoo ne yapabılırımm (videoyu video35 arama motorundan ındırdım)yardım lutfenn...
Total video converter programını kullanabilirsin... FLV formatını her türlü formata çevirir. Burada programın anlatımıda var.
dedıgınız proğramı indrdım ama pc'im çok yavasladıgı icin kaldırmak zorunda kaldım baska bı yoll yokmu?????
www.mayonez.net ten video nasıl indirebillirin yardım lütfen
quote:
www.mayonez.net ten video nasıl indirebillirin yardım lütfen
Tam net olarak ne yapmak istediğini belirtirsen daha hızlı yardımcı olabilirim ya da diğer arkadaşlar diyelim...
Verdiğin linke (mayonez.net) baktım ücretsiz download sitesi.. İlgilendiğin konuda ki program ya da dosyaları indirmek için her konun altında"Konunun devamı" bölümüne tıklayarak indirme linklerine ulaşabilirsin.. Eğer sitenin popup penceresinde açılan video dosyaları kastediyorsan.. İndirmenin birçok yöntemi var.. İnternetten bununla ilgili program bulman gerek "youtube jacker" gibi
Ama daha kolay bir yöntemi var.. İE7 - 8 kullanıyorsan video izleme sona erdikten sonra video dosyasını C:Document and Settings\kullanıcı adı\Local settings\Temporary Internet Files dizini altında bulabilirsin... Tabi ki windows kullanımında tecrüben varsa... Diğer basit bir yöntem İE7- 8 yerine Firefox kullanmandır. Firefox'un video download helper eklentisini indirdiğin zaman girdiğin bütün sayfalarda bulunan video dosyalarını otomatik olarak algılar ve sana sadece indirmek kalır...
Fade in / Fade out nereden ayarlanıyor?? Timeline view, sağ klik deyince hem fade in hem fade out var ama sanki bir etkisi olmuyor?? İstiyorum ki simsiyah başlasın giderek aydınlansın sonra gene en sonunda giderek kararsın??? Aslında bunu en çok yazı eklerken istiyorum. Yazılar birden bire belirmesin de yavaşça belirsin gene yavaşça kaybolsun??
Başka bir soru da jpeg in üstüne yazı eklemekle png (interlaced png) üzerine yazı eklemek farklı sonuçlar mı vermekte? "Alfa channel'ı açık tut" gibi bir kutucuk var!
quote:
Orijinalden alıntı: MIND GAMES
Fade in / Fade out nereden ayarlanıyor?? Timeline view, sağ klik deyince hem fade in hem fade out var ama sanki bir etkisi olmuyor?? İstiyorum ki simsiyah başlasın giderek aydınlansın sonra gene en sonunda giderek kararsın??? Aslında bunu en çok yazı eklerken istiyorum. Yazılar birden bire belirmesin de yavaşça belirsin gene yavaşça kaybolsun??
Başka bir soru da jpeg in üstüne yazı eklemekle png (interlaced png) üzerine yazı eklemek farklı sonuçlar mı vermekte? "Alfa channel'ı açık tut" gibi bir kutucuk var!
Fade in fade out yazı animasyonlarında var zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: MIND GAMES
Timeline da sağ klik yapınca çıkan fade olayı ses ile ilgili.. Aslında mask chroma key den dolambaçlı yoldan yapılıyor ama sağlam sonuç vermiyor.. Fade in-out olayını şu şekilde yapabilirsin.. Diyelimki yazının süresi 3 saniye ise Title1 track e yazdığın yazıyı 1,5 saniyeye ayarla..Title/animation/ Apply Anmation dan Fade seç! Customize'den gerekli ayarları yap Title 2 track'ede yazını yaz süreyi 1,5 sn olarak ayarla ona da fade-out uygula!... Diğer soruna gelince png resmi overlay track'e atıp üstündeki Video Track'e Color Layer(Black) atarsan sorun düzeliyor.
Çok teşekkürler! Bir şeyler sorup da senden gelen yanıtları okuyunca nedense kendimi daha bir "profesyonelleşmiş" hissediyorum bu konuda! Havaya giriyorum adeta!
Ama işin acı gerçeği şu ki, "Orda bir köy var uzakta / gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür" misali, bunları bilmek iyi de esas mesele bu bilgileri fiilen uygulayabilmekte:) Ya da uygulayabilecek derecede aşina olmak programa! Uğraşıcaz bakalım! Tekrar teşekkürler!
Bu linkden kayıt olmak şartıyla demosunu indirebilirsin.
sımdı benım amacım adobe primeren son sürümnu bulmak ılk once adobe primerecs4 zannettim ama bıcokk yerde adobe primere pro 2.0 gecıyo bu konuda benı aydınlatırsanız cok cokk sevınırımm (yoksa herikiside değilmi???yardım placee...bu arada ndar tesekkür ederim yardımların ıcınn...
Pro 2 eski versiyon... Adobe'nin tüm yazılımlarının son sürümleri CS4'dür ama Pro2 zaten yeterlidir... İşini görür.
tesekkurler ben adobe primere cs4 indirmek istıyorum tum özellıklerı ıcerdıgı ıcın ama dnasıl ındırecegımı bılmıom lınk onerırmıısın???
quote:
tesekkurler ben adobe primere cs4 indirmek istıyorum tum özellıklerı ıcerdıgı ıcın ama dnasıl ındırecegımı bılmıom lınk onerırmıısın???
Yukarıdaki linkden keyıt olduktan sonra indirebilirsin... Veya google da Adobe Premiere CS4 Trial diye arat bulursun..
yha yapıyorum olmuyoo.....
quote:
yha yapıyorum olmuyoo.....
Ne yapıyorsun, olmuyor?
yha programı kurdum calıstıracagım zaman ram belligınız uyumlu degıl dıyor istedigı ram 2GB benım pc nın ram bellegı ıse 526mb...