Şimdi Ara

ULEAD VİDEO STUDIO İLE KURGU YAPMAK(RESİMLİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
6
Favori
42.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 512MB ram le olmaz... O yüzden Premiere'in eski sürümlerine yönel!...
  • tesekur ederım nodar bana cok yardımcı oldun her konuda:))..
  • arkadaslar bna ulead video studio 11 plus ayrıntılı anlatımı lazım özellıkle iç içe video oynatma ((tam ekrandaki videonun altında kucuk bı videonun oynamasını ıstıyprumm))yardım edersınız sevinirimm acill olarakk:..
  • lütfen biseyler yazın.....
  • İçiçe geçmeli dediğin alttaki resim gibi mi...

Eğer öyleyse iki görüntüyüde resimdeki gibi timeline'ya taşı!.. Yukarıda sağda ki "Attribute" panelinden
    "Distort Clib" tıkla!... Hangisini içte yer alacaksa, fare ile kenarlarından küçült...

ULEAD VİDEO STUDIO İLE KURGU YAPMAK(RESİMLİ)
  • tesekkurler nodar ama ben hallettımm.ssana yenısorum olaacak suan adobenın son surumu adobe primere cs4u arastırıyorumm konunu hakkında ne bılıyosan bana aktarabılırmısınn lınklerı felann kısacası ne bılıyosun yanii yarardımlarını beklıomm tekrar tesekkurlerr...
  • Premiere cs4'de ısrar ettiğine göre ram sorununu hallettin herhalde.. O zaman istediğin yardım, linkler,indirme
    gibi konular için pm yi kullan!...

Bu arada bazen foruma girmeye vaktim olmadığından buradaki sorulara geç cevap veriyorum...
  • yha ram sorununu baska bı bılgısayardan programı flasıma attım oyle halledecem işte yukarda pm derken ne demek istedıgını pek anlıyamadım rica etsem bıraz daha aacıklayıcı olurmusunn thank youu ...:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuba@@

yha ram sorununu baska bı bılgısayardan programı flasıma attım oyle halledecem işte yukarda pm derken ne demek istedıgını pek anlıyamadım rica etsem bıraz daha aacıklayıcı olurmusunn thank youu ...:)))

Forum dünyasına yeni girmişsin, yukarıda kendi mesajının yukarısına bak orada simgeler ve kısaltmlar göreceksin...
    "Alıntı".., " Yönlendir", "PM" gibi... şeyler işte... PM tuşuna tıkla ve özel sorunu burada sor..İllegal istek ve sorular
    açıktan yapılmıyor.. Bu arada PM' nin açılımı Private Message demek..
  • haklısın daha yeniyimm forunm dunyasında acıklaman ıcın tesekkurler.:)))
  • mesajı yazıyorum ama gsm numaranızı onaylayın dye bısey cıkıoo.....:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuba@@

mesajı yazıyorum ama gsm numaranızı onaylayın dye bısey cıkıoo.....:((

PM attım, cevaplayabilirsin.. Eğer gsm numara istiyorsa numaranı yaz.. Forum tarafından cebine şifre geliyor..
    Gelen şifreyi bir defaya mahsus olmak üzere giriyorsun ve forumun tüm bölümlerinden sınırsızca yararlanıyorsun.
    Gsm numarası vermenin bir sakıncası yok...Forum yönetimi bu konuda sıkıdır... merak etme burası TR nin en büyük
    donanım forumudur.
  • nodar mesajımı yazıyorum sonra gonder dıorum orda gsm numarınız onaylanmadan ozel mesaj gonderemezsınız dıo altta taamam butununa tıklıyom sayfaya donuyo anlamadım ne oluyo kusura bakma senı youyoyrum ama bana bu program cok lazımm okulda anlatmamm lazım
  • O zaman yukardan kendi prpfilini düzenle ve ikinci el bölümü ve Pm aktiv olsun!... Yinede olmuyorsa
    mail adresimden mail at..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 6 Nisan 2010; 14:42:49 >
  • nodar yardımların ıcın tesekkurler ben adobe primere cs4ü kullanmaktan vazgecttımm bılgısayarınm kaldırmıyo primeren bi onceki surumuu adobe preimire pro 2.0mı oluyoo artık ona yonelecemde yardımcı olursan sevınırı:)))
  • nerdesin nodar.......
  • Bugünlerde yoğun olduğumdan her zaman foruma giremiyorum..

Soruna gelince premiere CS1,CS2,CS3 ve son olarakda CS4 var.. 512MB belkide hiçbirine yetmeyebilir..
    Birde premiere'nin CS'den önceki sürümleri vardı.. Halen piyasada bulunurmu bilmem ama Premiere 6 veya
    7.sürümlerini bulabilirsen işini görür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 8 Nisan 2010; 12:59:49 >
  • Bir video studio sorusu:
    Settings
    Preferences
    Edit
    Image : Fit to project size

Lakin fotolar 4:3
    Proje ise 16:9

Program bildiği yerden, otomatik olarak hepsini en ortadan kesiyor!
    Halbuki ben istiyorum ki fotoları istediğim yerden ben keseyim!!
    Bazen en üst kısım gitsin, bazen de en alt kısım! Manuel olarak!

Bu nerden nasıl ayarlanıyor!
  • meraba nodar adobe primere pro 2.0 cok mu eskı bı surumm onu ındırmeyı dusunuyorumdaa yardımcı olursan sevınırım bu primere konusunda yadımların sayesınde ulead vıdeo studuioyu halledebıldım ama bundada yardımına ıhtıyacım varr please :)(:
  • COREL video studio ilk çalıştırdığım zaman ffshadow'u kullanmak veya kullanmamak ile ilgili 4 seçenek sunuyor bana.
    1- bu çalışmada ffshadow'u kullanma
    2- her zaman ffshadow'u kullanma
    3- bu çalışmada ffshadow'u kullan
    4- her zaman ffshadow'u kullan

hangi seçeneği seçmeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.