Şimdi Ara

Ulan Ne Şanssız Adamım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Astsubay olmak istiyordum gözlerim bozuk diye olamayacağım. Lazeri kabul etmiyorlarmış. Şanssızlığın kitabını yazmışım yav . Zaten çirkinim hukuk veya pdr okuyamam ağzım laf yapmıyor.

• bende astsubay olmak istiyordum 2015 yılında deniz ast myo kazandım, 2. sınıfa geçmiştim ki ,son olan olaylardan dolayı , güvenlik soruşturması yapılmadan tasfiye edildik, şimdi ise ne olacağımız belli değil

göz olayına gelirsek, mülakatlarda sadece harfleri okuman yeterli lazer olsan bile belli olmaz
    harfleri okuyamadığın zaman makineyle gözüne bakıyorlar oda teşhis koymak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A907F55B -- 1 Eylül 2016; 2:15:42 >
  • Agzm laf yapmiyor diye bir sey yok.onunla ilgisi de yok.

Lazer isini de sakın olma derim ben.gozluk kullan.bak tip profosurunden bizzat dinledim.lazer ilk ciktigi zamanlar kendisi de olmus.ama sonradan gormusler ki yapanlarin yuzde 90ni nerdeyse goz kurulugu ile karsilasiyor.derecesine gore.benim konustugum kisi 20dk da bir goz damlasi kullaniyordu.
    Derse giriyorum mesela dedi.20dk dan sonra artk aci vermeye basliyor.ama dayaniyorsun mecbur.mola olunca gidip odama damlatiyorum.. dedi.
    Ve kesnlkle tavsiye etmiyorum dedi ozel hastanelerin yaparz ederiz demesine aldanmayin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm kötü olmuş. Peki lazer ameliyatı olup aradan sıvışan var mıydı?
  • TheReedS kullanıcısına yanıt
    Keyfimden olmayacağım zaten
  • Monody kullanıcısına yanıt
    sorunun cevabını ilk mesajda editledim

derecen kaç ? benim solda 0.75 sağ 0 dı bu şekilde kazandım
  • Derecem fazla o yüzden lazer olmam gerekiyor. Ameliyat olduğum sağlık raporunda ortaya çıkarsa atılırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ameliyat durumuna hiç rastlamadım ama okulu kazanıpta gözlük takanları gördüm çevremde
  • Sözlü sınavda çok sıkıyorlar mı? Biraz özgüvensiz bir tipim özgüven kasmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monody

Keyfimden olmayacağım zaten

Yazdiklarimi anlayamamissin.
    Neyse

Tıp kazanmışsın çok zekisindir anlayamam zaten
    Hayir cok zeki degilimdir.
    Anlayamazsn demedim ben.anlayamamssin dedim. Yani ben sana bi tavsiyede bulundum sadece.sen ise keyfimden olmayacm dedin.ben de biliyorm keyfnden olmayacagini hocam😃

Haklı lazer olacaksın sonra bir ömür uğraşacak .. Arkadaş sonuna kadar haklı aynısını bana da dediler.. Değmez hayatını mahvetmeye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.