Şimdi Ara

ULAN BURAKKK ULAN BURAKKKK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizi bitirdi ya bu bizi bitirdi be.. Milli takımı bitirdi galatasarayı bitirdi.. Lan tam artık bu yaaaaaaaa... Bunu topcu diye sahaya sürenin aklına ...

• KuzuXx kullanıcısına yanıt

• qral attı. fragman bitti filmi izliyoruz.
  • Yav he he.Sanki başka forvet var takımda..Daha iyisi geldiğinde konuşursunuz.
  • qral
  • Kral atar alem bakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qrallllll

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hakan şükür battı sanki
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dunyanin en iyi takimlarindan biri olan Kazakistana biri penaltidan , digeri kaleci hatasida olsa 2 gol atti.

• El mahkum daha iyisi çıkana kadar

• 2 haksız gol attı diye geldi skor taraftarları.
  • yahu daha iyisi mi var diyorsunuz da ben size soruyorum daha kötüsü mü var? burağın attığı golü anadoludaki futbolcuların kaçı kaçırır, kaçırdıklarını kaçı atar?
  • O attığı 2. golü atabilecek dünya üzerinde en fazla 5 futbolcu vardır yerinde sıradan bir forvet olsa o topu hayatta oraya vuramazdı. qRal Burak

• Kardeşim seni forvet olarak koydularsa sahaya bulduğun pozisyonu değerlendireceksin, fırsat bulduğunda atacaksın, Kaleci ile karşı karşıya iken amele gibi topa vurmak nedir ya? Heyecan desem kaç senedir top oynuyor rahat pozisyon değil desem kale kabak gibi önünde top önünde. Daha iyisi mi var diyen arkadaşlar koskoca Türkiye Cumhuriyetinde bir tane forvetimiz yok sadece Burak var değil mi?
  • Oraya muhammed reisi köy gökhan kabayı köy onlar bile atardı. Bu adam onları kaçırmak için mi bunca yıl eğitim aldı

• Elimizde bundan iyisi yok diyenlere de gülüyorum ülke de hiç forvet oynayan Türk oyuncu yok mu ? Yoksa oraya rastgele Türk forvet koysak bundan kötü oynayamaz zaten
  • Ya tamam ortalama bi futbolcu kimse süper demiyor da. Attığı golü küçümseme veya kazakistanı yüceltip oradan vurma çabaları gerçekten çok gereksiz. Böyle bi eleştiri zihniyeti hastalıklıdır açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Elimizde bundan iyisi yok diyenlere de gülüyorum ülke de hiç forvet oynayan Türk oyuncu yok mu ? Yoksa oraya rastgele Türk forvet koysak bundan kötü oynayamaz zaten

kesinlikle katılıyorum,mustafa pektemek mevlüt erdinç semih şentürk adem büyük şu anda burak tan daha formda isimler ama imparator adaletlidir(!) selçuk ve burağı kesmez asla
  • köşeye plase vuracağına yerden üstüne vurdu kaleci armut olmasa bu maçtada 3 puan alamıcaktık.
  • burak dünyanın en kötü futbolcusudur.
  • Kaleci sağ olsun. Penaltıda manidar, sanki Arda'nın diyetini ödedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.