Şimdi Ara

Ula Akşam Akşam Sinir Oldum Edit:Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 aydır kickboks yapıyorum salon kapandığından başka salona geçtim.2 aylık adamı koydu hoca önüme adam 20 kilo fazla benden.Haliyle adam ön kırık attığında duvara yapışıyorum.İşte bu iyice gaza geldi yok diyo şöyle at yok böyle at.Dedim sen kaç aydır buradasın dedi 2 aydır.Benim dedim 5.ayım bana ne yapacağımı öğretme dedim.Cumartesi günü sparring var yani adamla maça çıkacaz ama adam vurduğu yeri sallıyo 20 kilo az bi fark değil yani.Kuduz köpek gibi saldırıcam sparringte gözü korksun.Birde kilo alabilirsem süper olucak şöyle bir vücudum olsa keşke..Ne yapayım sizce beyler ?

Ula Akşam Akşam Sinir Oldum Edit:Güncellendi

Edit:Beyler çocukta bir art niyet olmadığını anladım.Bu hoca wushu kickboks karışık yaptırdığı için benim bilmediğim teknikleri çocuk biliyor o yüzden dediklerini dinledim bir şeyler kapmaya çalıştım.Sıra geldi sparring'e.Çocuk benden 20 kilo fazla.Wushu'yu bilen bilir kucaklayıp yere atma felan vardır.Başladığımız an benim taktiğim kapanıp bana saldırmasını beklemek.2 yumruk attıktan sonra hemen belimden yakalayıp düşürmeye çalışıyor zaten onu yapınca elleri boşta kalıyor.Bende her seferinde çenesine aparkat indirdim.Toplam 6-7 aparkat attım suratına.Güreş pozisyonuna hiç girmemeye çalıştım çocuğu kaldırmam imkansız çünkü.Fakat o girdiğindede sadece 1 kere düşürdü diğerlerinde head lock alarak onunda düşmesini sağladım.Çocuklada aram düzeldi yani güzel bir sparring oldu hıncımıda aldım hafiften

Dipnot:Lanet olası kask her seferimde gözümün önüne geldiğinden adam gibi yumruk atamadım çoğu zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulluky -- 29 Ağustos 2013; 23:43:39 >

• up
  • kilo al
  • oyle vucut kolay yapılmıyor .Sıkı programa girmen lazım en az 2 aya kasların hafif belirginleşir sonrasını sen düşün
  • 5 aylikin diye o adamdan cok biliyo degilsin o daha iyi kavramistir senden daha iyidir belkide sende ki bu sebepsiz özgüven niye sağdan soldan bişeyler kapmaya çalış sağa sola artislik yapmaya değil.

Not: Dan sahibiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ss atsan daha kolay tavsiye verebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

5 aylikin diye o adamdan cok biliyo degilsin o daha iyi kavramistir senden daha iyidir belkide sende ki bu sebepsiz özgüven niye sağdan soldan bişeyler kapmaya çalış sağa sola artislik yapmaya değil.

Ne alaka ? Kroşeyi avucunun içiyle atan adam ne kapmış olabilir ? Bana nasıl bir bilgi verebilir ? Açıklamanı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ondan atiksin bunu kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: HarunErenay

bi ss atsan daha kolay tavsiye verebiliriz

Baya zayıfım usta boy 175 kilo 54.Kemiklerde ince olunca tabi.Ektomorf vücut tipide ne deniyormuş.
  • 3 ay ondan eskisin diye artistlik yapmışın dayağı ye de gör
  • Ona küçük masallar anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulluky

quote:

5 aylikin diye o adamdan cok biliyo degilsin o daha iyi kavramistir senden daha iyidir belkide sende ki bu sebepsiz özgüven niye sağdan soldan bişeyler kapmaya çalış sağa sola artislik yapmaya değil.

Ne alaka ? Kroşeyi avucunun içiyle atan adam ne kapmış olabilir ? Bana nasıl bir bilgi verebilir ? Açıklamanı bekliyorum.

Yazında bunlari belirttinmi de açıklama istiyorsun? Yazında adamın seni yerden yere vurdugunu belirtmissin buda onun daha iyi olduğu anlamına geliyor sparringde gucun %10 u %20 si kullanılır yani hızlı olan kazanır kilonun önemi yok ayrıca hocan seni 2 aylık biriyle eşleştiriyorsa emin olmalisin ki seviyeniz aynıdir.

Ayrıca ùslubunuz eleştiri kaldirmaz derecede sert tartışmaya mahâl vermemek adına son mesajımdır iyi akşamlar.

• quote:

quote:

quote:

Yazında bunlari belirttinmi de açıklama istiyorsun? Yazında adamın seni yerden yere vurdugunu belirtmissin buda onun daha iyi olduğu anlamına geliyor sparringde gucun %10 u %20 si kullanılır yani hızlı olan kazanır kilonun önemi yok ayrıca hocan seni 2 aylık biriyle eşleştiriyorsa emin olmalisin ki seviyeniz aynıdir.

Ayrıca ùslubunuz eleştiri kaldirmaz derecede sert tartışmaya mahâl vermemek adına son mesajımdır iyi akşamlar.

WTF ? İlk antremanım diyorum hoca seviyemi ölçmeden nasıl seviyemi anlamış ? Heralde gözünde seviye ölçer cihazı felan var ona göre eşlendirme yapıyor.Ayrıca kardeşim her branşta olduğu gibi siklet farkı vardır herkes kendi kilosuyla çıkar maça.Bunu boşuna yapmıyorlar değilmi ? Senden ağır birisi sana taktik maktik dinlemeden abanarak vurursa ister istemez yapışıyosun duvara.2 aylık adam kroşe atmasını bile bilmez sen açıklamamışsın diyosun.Açıklamayı gerek mi var ? Neyse sanada iyi akşamlar.

• Sulluky kullanıcısına yanıt
    her hareketinde block lamaya çalış ve iyi blocklarla dengede durma konusunda sıkıntı yaşayabilir.sende bunu avantaja çevirirsin
    maç esnasında çevik ol adam ne hareket yapacağını anlayamasın yani sürekli step halinde ol
    attığı yumruklar boşa giderse senin için çok iyi
    hele bir tane high kick i boşa sallamış olursa o maç sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

her hareketinde block lamaya çalış ve iyi blocklarla dengede durma konusunda sıkıntı yaşayabilir.sende bunu avantaja çevirirsin
    maç esnasında çevik ol adam ne hareket yapacağını anlayamasın yani sürekli step halinde ol

Hocam 2 ay önceki kondisyonum olsa çok rahat devirirdim.Ramazan diye hoca ara verdi 1 ayda salon kapanmasıyla yeni salon bulmakla geçti anca teknikleri tekrarlayabildik evde kondisyon 0 landı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

3 ay ondan eskisin diye artistlik yapmışın dayağı ye de gör

Kickbokscu olan sensin hocam biz ne diyelim böbreklere çalış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Hocam 2 ay önceki kondisyonum olsa çok rahat devirirdim.Ramazan diye hoca ara verdi 1 ayda salon kapanmasıyla yeni salon bulmakla geçti anca teknikleri tekrarlayabildik evde kondisyon 0 landı.

dostum o zaman hemen çalışmaya başlayın. evde varsa kum torbası, ya da bir arkadaşınız karşınıza geçsin,hiç bilemediniz yastık gibi birşeyler alın ve bol bol çalışın. zaten benim gözümde en önemli şeylerden birisi adımlama,diğeri block. şimdiden başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

3 ay ondan eskisin diye artistlik yapmışın dayağı ye de gör

Kickbokscu olan sensin hocam biz ne diyelim böbreklere çalış.

Arkadaşın mesajına cevap vermeyecektimde madem you rock gifi geldi cevap vereyim.Ben kimseye artistlik yapmadım zaten 5 aylıkl biriside daha yeni yeni başlıyor demektir.Fakat 2 aylık birininde sanki o gün başlayan çocuğa öğretir gibi şöyle yap böyle yap diye her hareketini eleştirmeside ironi olmaz mı ? Ben bile salonda birine şöyle yap böyle yap demiyordum.Öğreticek biri varsa o da hocadır.

• Çocuğun öyle demesi küstahlık , gönül ister ki ağzını burnunu kır haddini bildir ama adam seni topaç gibi çevirecek .
  • Ağır olduğundan senin kadar çevik değildir diye düşünüyorum kas kütlesi yoksa eğer. Sert vurursa kapan ve bir hatasını bekle, aksi halde sonuçlar aleyhine olacaktır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.