Daha önceden yaklaşık 1 yıl civarı gitar çalmış birisi olarak ve onun haricinde piyano çalan birisi olarak şuan evimden uzaktayım. Ukulele almaya karar verdim fakat Ukulele hakkında teknik olarak pek bilgim yok.
Soruma gelecek olursak, Ukulele'lerin 4 telli ve 6 telli versiyonları olduğunu gördüm. Hangisini almam daha sağlıklı olur? Ayrıca önerebileceğiniz marka/model var ise çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
ukelele üzerine yazılmıs ve calınmıs bi sarkı
soruna cevap veremedim ama paylastım bunu kusura bakma. cok güzel bi alet
Gitara benzerliği seni yanıltmasın... Akorları çok farklı, bir arkadaşım heves edip almıştı..
Merhaba arkdaşlar, yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kısmet olursa hafta içerisinde Gitti Gidiyor'dan alacağım, oldukça uygun fiyatları var. Gelişmelerden sizi haberdar ederim.
Ukulele'm satılıktır. Başka sitelerde de ilanlarım mevcuttur. İletişim için PM atabilirsiniz.
Gitar + Ukulele genelde çok tercih edilir. Daha pratik ve eğlenceli gelir genellikle.
alet yalnız çok şirin duruyo
Yavru gitar.
Ukalele çok şirin bi alet ve gitarla alakası olmadığı da doğru. Ben ilk into the wild izlediğimde ukuleleyi duymuştum, baya hoşuma gitmişti aldım bi tane. Youtube'da bi çok eleman akorları ve nasıl çalındığını gösteriyor oralardan bi şeyler öğrendim. Ayrıca chordette adlı programı şiddetle öneririm. Bütün akorların nasıl basıldığını gösteren güzel bi kütüphane hazırlamışlar.
Bu arada bi ukelele edinip de "somewhere over the rainbow" çalmamak olmaz
Daha gitarı elinde tutmayı bilmeyen ben, yaklaşık 1 ay civarında, youtubedaki videoları izleyerek ukuleleyi öğrendim sayılır. Yalnız gitarın verdiği eksikliklerle tablar-chords konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum o kadar. Yoksa öğrenilmesi kolay bir alet.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme