Şimdi Ara

ukulele çalan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde elektro gitar çalıyorum amatör olarak, 5-6 ay kurs aldım. vakit olmadığı için bırakmak zorunda kaldım. temel akorları(majör-minör), bareli akorları, gamları biliyorum ama ukulele 4 telli ve 12 perdesi var. akorlar da biraz farklı sanırım gitardan. bir sıkıntı çıkarır mı bu bana? hani okula filan götürüp arkadaşlara çalıp eğlenelim istiyorum biraz.

• müzik bölümüne açacaktım fakat ölü bir bölüm. yöneticilerim silmezse sevinirim. teşekkürler citiciğim.
  • Geçen gitar ile birlikte bir tane de ukulele aldım, çok da şirin bi şey, bence çok iyi olur.
  • Kuul bişey. Gitardan daha hoş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Geçen gitar ile birlikte bir tane de ukulele aldım, çok da şirin bi şey, bence çok iyi olur.

fiyatı da az yani. böyle güzel sesleri çıkartabildiğin küçük bir gitarcık olması güzel birşey

elemanın biri de ukuleleyle pink floyd çalmış çok beğendim

• Ukulele olley be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip ben de almayı düşünüyorum zor olacagını zannetmıyorum gitarı söken bunu hayli söker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEMAN MI KLARNET Mİ ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ashton uke100 modelini aldım bugün 60 liraya. odun renginde. majör ve minör akorları öğrendim beklediğimden kolay çıktı. çalması çok zevkli beyler.
  • Çalmıyorum para verip alıyorum ukulelelelrliyieri
  • ulan çok tatlı bir alet bu ya. yarın hastaneye götüriyim de çalıyım arkadaşlara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.