Bildirim
UKRAYNA VİZESİNDE MUTLU SON
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim gibi Rusça tercümanlık okuyan kişiler için Rusya, Belarus, Ukrayna ile vizelerin kaldırılması çok büyük rahatlık. -
Bekle beni Kiev ben geliyorum :) -
ozaman sadece voucher yeterlı mı ? kapıda kuyruk bekleyıp 30 usd ye pass giriş almaya gerek yok oyleyse ? -
"Mutlu Son" derken?
Tatil sezonu aciliyor zaten yavas yavas, bu yaz Euro 2012 de var -
quote:
Orijinalden alıntı: Odessagunluk
forumda habıre reklam vs postu atmak yasak degıl mı? -
Odessagunluk, sizin mesaj sayınız niye 0 olarak gözüküyor acaba? -
ARKADASLAR BIZ 4 ARKADAS UKRAYNA KIEV E TATILE GITMEYI PLANLIYORUZ VIZELER NE DURUMDA 2 GUN ONCE HABERLERDE UKRAYNAYA ARTIK VIZESIZ GIRISLER BASLADI DIYOR BU DOGRU MU?BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM.AYRICA KIEVDE 1 HAFTALIK FIYATI UYGUN NERDEN DAIRE KIRALIYABILIRIZ?BILGILERI OLAN ARKADASLARIN PAYLASIMINI BEKLIYORUMquote:
Orijinalden alıntı: Urfali Aptiquote:
Orijinalden alıntı: Odessagunluk
forumda habıre reklam vs postu atmak yasak degıl mı?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunpektas -- 27 Mart 2012; 20:07:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: harunpektas
ARKADASLAR BIZ 4 ARKADAS UKRAYNA KIEV E TATILE GITMEYI PLANLIYORUZ VIZELER NE DURUMDA 2 GUN ONCE HABERLERDE UKRAYNAYA ARTIK VIZESIZ GIRISLER BASLADI DIYOR BU DOGRU MU?BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM.AYRICA KIEVDE 1 HAFTALIK FIYATI UYGUN NERDEN DAIRE KIRALIYABILIRIZ?BILGILERI OLAN ARKADASLARIN PAYLASIMINI BEKLIYORUM
4 arkadaş kültür turu falan mı yapıcaksınız hocam hayırdır :D -
Grubalizm -
kiev yolcusu kalmasinquote:
Orijinalden alıntı: Privetkiquote:
ARKADASLAR BIZ 4 ARKADAS UKRAYNA KIEV E TATILE GITMEYI PLANLIYORUZ VIZELER NE DURUMDA 2 GUN ONCE HABERLERDE UKRAYNAYA ARTIK VIZESIZ GIRISLER BASLADI DIYOR BU DOGRU MU?BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM.AYRICA KIEVDE 1 HAFTALIK FIYATI UYGUN NERDEN DAIRE KIRALIYABILIRIZ?BILGILERI OLAN ARKADASLARIN PAYLASIMINI BEKLIYORUM
4 arkadaş kültür turu falan mı yapıcaksınız hocam hayırdır :D
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunpektas -- 29 Mart 2012; 19:13:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Privetki
quote:
4 arkadaş kültür turu falan mı yapıcaksınız hocam hayırdır :D
heye kardes gel sende kultur turuna aramizda yatarsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X