Şimdi Ara

Ukrayna Savunma Bakanlığı: Rus Ordusunu Yok Ederiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ukrayna Savunma Bakanlığı yetkilisi, Kiev'le Moskova arasında gerçek bir savaş yaşanması halinde Rus ordusunu "yok edeceklerini" iddia etti.

Ukrayna Savunma Bakanlığı: Rus Ordusunu Yok Ederiz,

Ukrayna Savunma Bakanlığı yetkilisi Valentin Fediçev, ülkede yayın yapan Espresso televizyonuna konuştu. Fediçev, Kiev'le Moskova arasında gerçek bir savaş yaşanması halinde Rus ordusunu "yok edeceklerini" savundu.

"RUSYA 20 BİN ASKERİNİ KAYBEDECEK"

Ukrayna'da yayın yapan Espresso televizyonuna konuşan Valentin Fediçev, "Eğer düşman ( Rusya), hava güçlerini kullanırsa ve sınırlarımızdaki birlikleri saldırıya geçerse, o zaman hesaplamalarımıza göre, 20 bin askerini kaybedecek" dedi.

"BİZ 5-6 BİN ASKER KAYBEDERİZ"

"Düşman Dinyeper'e çıkarsa da kara birliklerini fiilen yok etmiş olacak" diye devam eden Fediçev, hesaplamalarına göre, Rusya'yla savaş yaşanması halinde Ukrayna'nın kayıplarının ise 5-6 bin kişi olacağını söyledi.

"ORDUMUZ SAVAŞACAK KAYNAKLARA SAHİP"

Fediçev ayrıca, " Ukrayna ordusu savaşacak kaynaklara sahip" ifadelerini kullandı.

Kaynak: tr.sputniknews.com

http://www.sondakika.com/haber/haber-ukrayna-savunma-bakanligi-rus-ordusunu-yok-ederiz-8205637/

• E o zaman kırımı aldıklarında niye savaşmadınız arkadaşım.
  • bizde rusyayı sevmiyoz tamamda bu açıklamada çok komik olmuş

20 bin asker öldürüp 5-6 bin kaybedecekmiş. adam rakam vermiş bide.

call of duty oynuyor sanki ,6 bin değilde 100 bin asker kaybederse ne olacak Rusya hile yaptı aimbot wallhack kullandı bunlar hileci deyip oyundan mı çıkacan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 10 Mart 2016; 12:18:22 >
  • Aklıma bu geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nazizm'in zararları. Birisinin bu arkadaşlara ikinci bir Kuzey Kore'ye ihtiyaç olmadığını söylemesi gerekiyor.
  • An itibarı ile putin.. Temsili değildir..

• 1 ukraynalı 10000 rusu yok eder gibi bir şey olmuş bu açıklama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • timeşenko söylerse inanırız
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 1 Haziran 2021; 20:16:48 >
  • Bu slavlar hakleten sorunlu ve malesef genel olarak zeka seviyesi düşük bir ırk. Yahu şu kadar adam öldürürüz şu kadar kaybederiz diye tahmin mi olur. Strateji oyunu değil ki bu. Ukrayna'da anca konuşsun 1 yıldır bi saldırı yapamadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

O değilde Ukrayna konuşuyor biz yapıyoruz.

İki gün önce (26/02) sınır ihlali yapan Rus Su-25(CAS uçağı), AIM-120 ile vuruldu. Ama füze başarısız oldu sayılır. Uçağa hafif dokunup geçti ve yere çakıldı. Uçak aldığı hafif hasar sebebiyle yaydığı dumanla geri çekildi.

Kimseden ses çıkmadı iki gündür. Ne Ruslar'dan ne Türkiye'den.

Artık nasıl bir diplomasi dönüyorsa...

Nereden takip ediyorsun bunları

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 1 Haziran 2021; 20:17:12 >
  • Ukrayna ordusu %95 rus silahlarından oluşuyor. İronik bir çıkış olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Aklıma bu geldi

• Valla ben Putin olsam var ya

Gelen geçen şekil yapıyor birader siz kime güveniyorsun deyip bir tane Kiev ' e bir tane İstanbul'a bir tane Londra'ya sallarım kime tutarsa füze

Harbi diyorum şu açıklama komedi 5-6 bin asker kaybecekmiş . La sen kimsin ? Hakaret olarak demiyorum sen kimsin ? Senin çapın belli .
  • Azdan az çoktan çok gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 29 Şubat 2016; 8:16:43 >
  • Enteresan bir iddia şekli. Arkadaşın dediği gibi '' azdan az çoktan çok gider '' postasını koymaya çalışmış ama mafyacılık oynanmıyor
  • Biraz uçuk bir ifade olmuş ancak neden olmasın ?? Savaşlar kağıt üstünde kazanılmıyor.
  • adamlar ukraynanin 3 de 1 ini ele gecirdi hala neyin kafasinda bunlar

Ha ellerinse silah var mi? Evet var

1990 a kadar uretilen tum sovyet silahlari var

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Valla ben Putin olsam var ya

Gelen geçen şekil yapıyor birader siz kime güveniyorsun deyip bir tane Kiev ' e bir tane İstanbul'a bir tane Londra'ya sallarım kime tutarsa füze

Harbi diyorum şu açıklama komedi 5-6 bin asker kaybecekmiş . La sen kimsin ? Hakaret olarak demiyorum sen kimsin ? Senin çapın belli .

Kırımı zevk için almadı karadenize sahip olmak için aldı buda karadenize kıyısı olan ülkeler için açık tehdit.
    Ayrıca ukraynanın açıklamalarının amacı artan rus karşıtı ittifaka destekleyin beni çağrısı değil mi sizce?
    Bir vekalet savaşında kara sınırı çok avantajlı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.