Şimdi Ara

Ukrayna'da Türk Vatandaşına Seks Dayağı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce izledim videoyu haber yeni izlemek istemeyenlere kısaca bahsediyim.

Türk vatandaşı Ukrayna'da bir kadın kiralıyor.Ukrayna'da bu tür olayların önünü kesmek isteyen 3-4 kişi de kadınla birlikte adamın otel odasına gidiyorlar ve kadın kapıyı çalıyor Türk kapıyı açında bu 3-4 kişi birden odaya girip Türk'ü bağlıyorlar filan Ukrayna'nın bir caddesinde yarı çıplak bir şekilde üstüne Seks Turizmine hayır şeklinde bir pankart asıyorlar ve Türk'ü orada bırakıp gidiyorlar.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/41940/0/1/ukrayna-da-turk-vatandasina-fuhus-saldirisi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacaine -- 29 Kasım 2012; 19:13:21 >
  • HAK ETMIS! Keske oldurselerdi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuhus her ulkede var her ulkede adam mi dovuyorlar? onlar da daha duzgun islerle meshur olsalarmis.

• izlerken güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

fuhus her ulkede var her ulkede adam mi dovuyorlar? onlar da daha duzgun islerle meshur olsalarmis.

Israilde,İranda,Cogu Arap ulkesinde,K.Korede yapsinlar o pis işi kolaysa

• duzmece gibi geldi bana

• arkadaş ne güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi olmuş beyinleri ile cinsel organları yer değiştirmiş adamlar yüzünden avrupada adımız çıkmış menşeyi duyan uzaklaşıyor.
  • türk bi adamın odasına haldur huldur girersen bu adam refleks olarak ana avrat söver aga, bana düzmece kurgu gibi geldi.
  • Türk değil bence o. Türk olsa ana bacı küfür ederdi.
  • Ben ukraynada olsam şahsen evde kızı 10 kişi bekler sonra bu ücünü güzelce dövüp aynen bu şekilde üstüne sex turizmine devam yazıp yola bırakırdım sora youtubeye yükle hem daha meşhur olurdu
  • insanın başına ne gelirse ya meraktan ya taraktan
  • satte.
  • Şimdi videodaki hatun dişiliğini kullanarak adamı tuzağa düşürdü. Bu etik değil bence. Bu olayda bile bir kadını kullanıyorlarsa ortada tezat bir durum var demektir. kadının bir mal gibi kullanılmadığı yer kalmadı Dünya üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

Ben ukraynada olsam şahsen evde kızı 10 kişi bekler sonra bu ücünü güzelce dövüp aynen bu şekilde üstüne sex turizmine devam yazıp yola bırakırdım sora youtubeye yükle hem daha meşhur olurdu

bunu yazmak için gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

türk bi adamın odasına haldur huldur girersen bu adam refleks olarak ana avrat söver aga, bana düzmece kurgu gibi geldi.

+1
  • fake gibi geldi ancak anlatılmak istenen düşünceye katılıyorum.kuzey ülkelerindeki kadınları sex metası olarak gören ve o ülkelere gidince kız becermeden dönmem diyen embesillerin sayısı oldukça fazla.
  • Çok yapmacık.Adamlar şakadan vuruyor.Ayrıca adamlar eve girerken evdeki aynadan yansımasından görüleceği üzere kameraman profosyonel.Ayrıca istersen en delikanlı adam ol öyle bi şey yaparken yüzün açık videoya çektireceksin sonra tutup Youtube'ye atacaksın.Yürek ister o iş.
  • beyler bi bakın bakalım tanıdık gelecek mi bu arkadaş http://www.youtube.com/watch?v=mEq6PpQ56Ow
  • Adam parayı bastırmış, size ne? Madem ülkenizde seks istemiyorsunuz ülkenizdeki kızlara çeki düzen verin. Her gördüğü erkeğe kuyruk sallamasınlar. Ukrayna'nın polisi, hükümeti yok mu, çıkarsınlar kanun engellesinler..

Aslında bu Ukraynalıları sokmayacaksın ülkeye görecekler ebelerininkini
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.