Şimdi Ara

UKRAYNA'DA SINAVSIZ ve DENKLİK SORUNU OLMADAN --DENİZCİLİK EĞİTİMİ--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ukrayna vatandaşlarının yanı sıra yabancı öğrencilere de ev sahipliği yapan üniversitede, yabancı öğrenciler 1 yıl Rusça Hazırlık programı bitirdikten sonra 4 Yıl Lisans Eğitimi alabilmektedir.4 yıllık eğitim ve 12 aylık gemi stajının ardından öğrenciler fakülteden mezun olurlar.

Sizde Odessa Ulusal Denizcilik Üniversitesinde kaliteli bir eğitim görmek isterseniz öncelikli olarak yapmanız ihtiyaç duyulan lise diplomanızın olması yeterlidir. Üniversite imtihanı sıkıntısına girmeden yalnız diplomalarınızla bu üniversitelerde eğitim görebilirsiniz.

Avrupa Birliği Diploması Denklik
    Odessa Denizcilik Akademisi tüm dünyada uygulanan IMO standartlarında eğitim vermektedir. Diploması uluslararası geçerliliğe sahip olup, her türlü deniz seyrüseferi için gerekli olan sertifikaları içermektedir. Ayrıca Akademi 2000 yılından beri Uluslararası Denizcilik Üniversiteleri Birliği’ne üye olup, ISO 9001 – 2000 standartlarına sahiptir.Belçika, İngiltere, Almanya, Yunanistan, Kıbrıs, Hollanda, Norveç, Fransa, Singapur, Japonya ve diğer önde gelen deniz ülkeleri her yıl giderek daha da fazla nakliye şirketi üniversitemiz mezunlarını tercih etmektedir.Diplomaları uluslararası geçerliliğe sahip olup, her türlü deniz seyrüseferi için gerekli olan sertifikaları içermektedir.
    Neden Denizcilik Akademisi?
    Tüm dünya ülkelerinde diploma derecelerinin uluslararası olarak tanınmasıOdessa Ulusal Denizcilik Akademisi, Ukrayna devlet akreditasyon kurulu tarafından bu alanda en yüksek seviye olan, Seviye IV ile ödüllendirilmiştir.Deneyimli Akademik Kadro ile “Ukraynaca, Rusça, İngilizce, Almanca ve Fransızca” dersler·Başarılı öğrencilere Ukrayna ve yabancı şirketlerde istihdam olanağı ve staj imkanı

Detaylı Bilgi ve iletişim İçin PM Atabilir yada Websitemizden bize ulaşabilirsiniz.. Link : http://ukraynayurtdisiegitim.com/ukrayna-denizcilik-akademisi.html

• yök denkliği icin 240 bin gerekiyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanmcaglar F kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla YÖK DENKLİĞİ olan okullarda gerekmiyor. Fakat kesin bilgi almak isterseniz 0216 553 8800 numaradan danışman arkadaşlarımız yardımcı olsunlar.
  • Fiyatlar nedir hocam ? Onunla ilgili bilgi vermemişsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.