Şimdi Ara

UK PSN almak ıstıyorum adrese ve posta koduna ne yazıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar makinam PAL US PSN si kullanıyorum the darkness demosu ındırmek ıcın UK acıcam fakat posta koduna ve adrese ne yazıcaımı bılmıyroum yardım pls

• Bence herhangi bir siteye gir (meselawww.amazon.co.uk ), firmanın adresini olduğu gibi afır..
  • LS12 3BP Leeds post code

ama adresi bilemiyorum
  • Ben hepsini salladım hiç sorun olmadı

Fallow St
    London - London

43544

gibi :D
  • Adres ve posta kodu UK hesabı alırken önemli değil. Mesela ben ilk satıra ve City bölümüne Istanbul yazdım, posta kodunu salladım. Önemli olan Türkçe karakter ve noktalama işareti kullanmayın.
  • Bende eve geldiğimde bi UK hesabı alayım bari şu Darkness'ın demoyu merak ettim çekeyim bakiyim nasılmış herkes çok övüyorda oyunu...
  • Cyrax sendedemı US var aldım London yapıp RT-210 yaptım (xbox live a yaparkan ole yapmıstım big king demişti aklıma geldı simdi)
    ya gece işte 4 5 gıbı ındırmeye basladım the darkness ı klimayı acıp (bodrumdayımda) sabah klima kapanmıs haliyle Ps3 de kapanmıs the darkness 97% kalmıs sımdıde update gelmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yk03 -- 24 Temmuz 2007; 14:04:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir ara UK hesap alıcam dostum zaten merak etme ama PS3'ü açtığım yok sadece şu update'i yaptım kapattım tekrar.
  • Valla aynen ya açmıyorum açıncada PS2 PES6 yapıyoruz arkadaşlarla
    Abım 2 tane oyun alıcakda bana Karayip korsanları 3 dusnuyorum yanına the darkness ın demsounu beğenırsem the darkness eğer beğenmezsem ne alıyım ?
  • Kafana göre takıl ya bende 5 oyun var hiçbirini oynamıyorum bir ara şu oyunları bitireyim yoksa çok koyacak bana...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.