Şimdi Ara

Ühühühü Asus en büyük projemi yapmış :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Ağlamak istiyorum ya.Adi Asus fikrimi çalmış.Abi bu aleti ben yapıcaktım ve parayı bulup gidicektim buralardan ama Asus Benden Önce davranmış.Sizce Söylediğim kişilerin fikrimi Asus'a satmış olma imkanı varmı? Bu fikri okulda elektronik hocamıza söylemiştik -Napcaksınız download download demişti bilg. açıkken zaten yapıyor demişti.Önümüzü kapadılar

İşte konuda şu linkte...
    http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2604

Şu an nasıl yıkıldım anlatamam yaa.... harbiden süper fikirdi bu yaaaa Bundan sonra Asus kullanırsam en adi ş.refsizim
    Sizce nasıl ? görürmüydü ben yapsam ?

• dostum böle bişey yapma kabiliyetin varsa daha ne duruyon buralarda gir bu tür büyük şirketlere özellikle türkiyede firmalar kaparlar seni bence..
  • hakkaaten çok güzel bi ürünmüş tam istediğim gibi
  • geçmiş olsun.. artık yeni fikirler üretirsin
    ama satmak için acele etmelisin adamlar da boş durmuyor
  • Asus bu valla pas geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 17 Ağustos 2006; 2:13:33 >
  • rap*idshare veya emule desteklemiyor sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 17 Ağustos 2006; 2:16:39 >
  • Benim de birçok fikrim yapıldı ama önemli olan bunlar değil ki.
    Bunlar çok sıradan kalıyor.
    Herkesin aklına gelmeyecek cinsten şeyler olmalı.

Devrim yaratacak fikriler üretmek lazım.

(Belki yapılmış ama herkesin aklına gelebilecek birşey: ahizesiz telefonlardaki gibi tv kumandalarının da yerini bulmamızı sağlayacak bir "bip" sesi çok kullanışlı olabilir?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 17 Ağustos 2006; 3:11:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heee heeee yaparsın tabi yapmaz mısın hiç!
  • Güzel fikir..

Ama bana yaramaz.. Kotalı
  • forumda nekadar çok Mac Gyver'lar var
  • averim
  • asus bu fikrini çalmasaydı
    sen bu fikirle ne yapmayı planlıyodun da bu kadar üzüldün.
  • Yeni bişiyler düşün ve bu sefer değil hocana babana bile sakın söyleme

Hocan şimdi nerede..? Çok büyük bir olasılıkla, bacak bacak üstüne atmış, çekik gözlü bir dilberle, Tokyoda Suşi yiyordur.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAGA_LUGA -- 17 Ağustos 2006; 10:36:06 >
  • yazzzıııkk saana
  • vakti gelmişti böyle bişi yapmanın adamlar yapmış çok güzel bence kendi sabit diski falan...neyse sanada geçmiş olsun benimde bi fikrimi çaldılar çalan adam paraya para demiyo şimdi
  • Ya valla yapabilecek kapasitede olsaydım hiç durumuydum zaten Sorunda orda başlıyor sadece fikir vardı neyse artık başka fikirlere

quote:

Hocan şimdi nerede..? Çok büyük bir olasılıkla, bacak bacak üstüne atmış, çekik gözlü bir dilberle, Tokyoda Suşi yiyordur.....

valla hocada zaten japonada benziyodu kesin odur heee .

• quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

Ya valla yapabilecek kapasitede olsaydım hiç durumuydum zaten Sorunda orda başlıyor sadece fikir vardı neyse artık başka fikirlere

quote:

yav asus tayvanlı değilmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Anime

quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

Ya valla yapabilecek kapasitede olsaydım hiç durumuydum zaten Sorunda orda başlıyor sadece fikir vardı neyse artık başka fikirlere

quote:

yav asus tayvanlı değilmi?

Kaç kişi ayırdedebilir bir Tayvanlıyı, bir Çinliye bir Japondan..?

Hadi Koreli olsa belki de..

• Ne kadarmış ya bu alet Bide emule destekle ooof of
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.