Şimdi Ara

Uğur UDF 7 SL (UED 7265 DTK A+) Derin Dondurucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu markanın bu modelini aradım sağlıklı yorum bulamadım. kullanan var mı aynı model olmasa bile uğurun çekmeceli derin dondurucusunu. az önce sipariş verdim biraz aceleye geldi. pek de emin değilim açıkçası olumsuz bi şey varsa kullananlarda iptal de edebilirim. iyi akşamlar



  • hiç memnun değilim. ilk aldığım ürün hemen değişmişti, derin dondurucunun iç ölçüleri ve boruları hatalıydı. servis bile şaşırmıştı.o zaman dikey dondurucular yeni çıkmıştı. servis tekrar geldiğinde itiraf etti bu dikey dondurucu işini yapamadılar diye. çok fazla buzlanma yapıyor. no-frost bir derin dondurucu almanı öneririm.
  • hacı ben siemensten şaşmam. indüksiyon ocak fırın kurutma falan siemens. şimdi de alman sitesinden a+++ olan dikey olan dondurucularına baktım. http://www.siemens-home.bsh-group.com/de/produktliste/kuehlen-und-gefrieren/gefriergeraete/freistehende-gefrierschraenke
    sitede shopsiemens diye bir arkadaş var serdar adı. kendisinden gayet uygun fiyata almıştım yukarıda saydıklarımı. eğer iptal edebileceksen et ve bence siemens al. belki diğerlerine göre biraz pahalı olabilir ama kafan ağrımaz diye düşünüyorum yine de sen bilirsin. karar verirsen telefonunu gönderirim. bu arada alman sitesindekileri muhtemelen burada bulamayabiliriz diye düşünüyorum. ama getirtilebilse süper olur
     Uğur UDF 7 SL (UED 7265 DTK A+) Derin Dondurucu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovelek -- 9 Mart 2017; 11:2:16 >




  • dostum çok fazla para vermek istemedim 1000 - 1500 arası düşündüm bu uygun alınca direk atladım bakalım hayırlısı. indesit alacaktım aslında sonra bunda karar kıldım. artık çok geç bugün kargoya verilecekti.
  • maeds M kullanıcısına yanıt
    hocam yorumlardan anladığım kadarıyla uğur ve LIEBHERR GN 2323 COMFORT 188 lt A+ arasında kalıp ikinci ürünü almışsınız 2014 yılında. aldığınız ürün daha önceki yıllara ait bir uğur modeli miydi daha öncesinde?
  • Liebherr alamadim maalesef teslim suresi uzundu ve bekeleyecek zamanim yoktu. Konu basligindaki urunu aldim ilk ciktigi zamandi servis 2.kez kuruyoruz bu urunu demisti. hemen degisim karari cikti hatali uretim ve montajdan dolayi buzdolabinin icinde egrilik ve ic sogutma borularinda hatali montaj mevcuttu.yani cekmecenin biri iceri girmez biri sıkışmış disari cikmiyordu. En son servis geri gotururken sinirlenip kirdi cekemecenin birini. Başimiza bela oldu bu ugurun dikey derin donduruculari dedi. Hepsinde problem var, Bu isi beceremediler demisti. Gelende de iki cekmecede biraz problem var ama idare ediyoruz. Senede bir temizliyoruz karlanmadan dolayi. Simdi olsa no-frost bir model alirim ve buzdolabindan anlayan bir markadan alirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 11 Mart 2017; 11:44:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maeds M kullanıcısına yanıt
    hocam nofrost ben de düşündüm de aradaki fiyat farkı çok fazla. bi de uğur dedim yılların markası derin dondurucu konusunda. sanırım biraz şans faktörü de var bazıları çok iyi demiş bazıları ise çok kötü. özellik olarak karşılaştırdığımda bu diğerlerinden çok uyguna geldi. sanırım siz aldığınızda 1000 - 1100 civarı imiş. ben de indirimlerle falan 1300 e almış oldum. senede 2 temizlemeyi göze aldım alırken zaten. bir de artık beyaz eşyaların ömrü azaldı gibi eskilere göre. 8 yıl önce hepsini bekodan aldığım tüm beyaz eşyalar sanki sözleşmiş gibi teker teker arıza vermeye başladı. o yüzden çok para vermek istemedim. umarım hayırlısı olur.
  • Ürün çok iyi çıktı , Hiç temizleme gereği duymadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1. yılı doldu bile. şükür hiç sıkıntı çıkarmadı.
  • 6 yıl oldu çok memnunum. 🧿

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.