Şimdi Ara

UĞUR Marka Klima Yorum ve Paylaşımları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
43.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: klima5505

1528 tl hocam

İyi bari yazın almama rağmen hala daha kardayım :) zaten benden 1 gün sonra alan arkadaşın 100 TL başka yerden almış olmasına tav olmuştum :) Aslında klimayı o alacaktı bende yanında eşantiyon gitmiştim :) Gittiğimiz yerde bir tane 18000 lik kalınca ben erken davranıp almıştım Onun nasibide başka yerde 1400 TL ye imiş :) İhanetin bedeli 100 TL yani

Bu arada hocam senin dönen küpler göze batmış imzanı silmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

1528 tl hocam

İyi bari yazın almama rağmen hala daha kardayım :) zaten benden 1 gün sonra alan arkadaşın 100 TL başka yerden almış olmasına tav olmuştum :) Aslında klimayı o alacaktı bende yanında eşantiyon gitmiştim :) Gittiğimiz yerde bir tane 18000 lik kalınca ben erken davranıp almıştım Onun nasibide başka yerde 1400 TL ye imiş :) İhanetin bedeli 100 TL yani

Bu arada hocam senin dönen küpler göze batmış imzanı silmişler

100 tl iyiymiş hocam

evet ya çekemediler benim küpleri dediğiniz gibi silmişler

• reklam gibi olmasın ama alisverisyap . c o m diye bi sitede 1300 tl, akakce . c o m 'dan gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

reklam gibi olmasın ama alisverisyap . c o m diye bi sitede 1300 tl, akakce . c o m 'dan gördüm

Hayııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr o site sahte fake Arkadaşlar 1500 e aldım diyom , .ötteki şemsiyeyi büyütmeyin yahu nerden çıktı bu 1300 TL

Hayırlı olsun şimdiden alacak olanlara
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stunc63
    sayaçtaki max demans saatten çekilen en yüksek güç olmalı. akıllı sayacı okumak biraz marifet ister, karışıktır biraz. aldığınız yerden bilgi alsanız iyi olurdu. o sayaçlarda düğmeye bastıkça değişik rakamlar bilgiler görürsünüz. 3 zaman diliminde ölçüm yapar, toplam harcanan elektriği gösterir ve birde tarih saat gösterir. ayrıca sizinki gibi bazı modellerdede anlık olarak çekilmiş olan en yüksek gücü gösterir. siz okumanız gereken kısım toplam harcanan enerji kısmı olmalı. diğerlerini okumanıza gerek yok.

Sayacı babamdan çarptım :) Bu sayacı söküp başka sayaç taktırmış fazlaydı bende aldım geldim :) MAKEL marka bir sayaç tek fazlı, Allahtan üstünde neyin ne olduğu yazıyor açıklaması var. Bende Toplam kısmına bakıyorum hocam zaman dilimlerine göre zaten benim elektrik tarifem yok, normal sayacımız manuel mekanik sayaç.

Yukarda mesajıma eklemede bulundum. Dikkat ettimde klima dış ünitesi devreden çıkınca içerde çalışan fan sayaçta nerdeyse hiç ilerleme yapmıyor Fan konumunda yarın bir daha test ederim :)

Bu arada sayaç üstünde mavi bir düğme var istediğim kısma getiriyorum o düğmeye basarak.

Ekleme: Saat 23:00-01:00 arası

3984.212 3984.378 0.166 10. dakika
    3984.378 3984.462 0.084 15. dakkada
    3984.462 3984.560 0.098 25. dakkada
    3984.560 3984.676 0.116 30. dakika
    3984.676 3984.870 0.194 45. dakika
    3984.870 3984.950 0.080 50. dakka
    3984.950 3985.028 0.078 1 saat 0.816
    3985.028 3985.187 0.159 1saat 10. dakka
    3985.187 3985.236 0.049 1 saat 15. dakka
    3985.236 3985.331 0.095 1 saat 20.dakka
    3985.331 3985.645 0.314 1 saat 40. dakka
    3985.645 3985.752 0.107 1 saat 50. dakka
    3985.752 3985.852 0.100 2 saat 0.824

yaptığım hesaba göre, belirttiğin tüketim değerine göre günde 10 saat çalışma karşılığı olarak ayda faturaya 90tl - 100tl yansır.

demiştim

fakat daha sonra klimanızın tüketimi konusunda birşey yazmadınız. bilgi verirseniz sevinirim.
    teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: stunc63

yaptığım hesaba göre, belirttiğin tüketim değerine göre günde 10 saat çalışma karşılığı olarak ayda faturaya 90tl - 100tl yansır.

demiştim

fakat daha sonra klimanızın tüketimi konusunda birşey yazmadınız. bilgi verirseniz sevinirim.
    teşekkürler..

Çok tüketti nete girecek para bulamadım

Yav hocam, işin şakası bir kenarada düzenli olarak hiç kullanmadık, hani 10 saat kullandım 5 saat kullandım gibi hiç birşey olmadı, kafamıza göre takıldık.Zaten havalarda serinledi gibi olmuştu. Faturaya (eğer elektrik ücretlerine zaman gelmedi ise son fatura ) eskiden gelenden 15-20 TL arası fazla para geldi, 35-40 larda gezerdik şimdi 50-60 TL arasında gezmişiz, klima geldikten sonraki aylarda. Ama ne kadar kullandık nasıl kullandık bilmiyorum. Aylık Maximum demand 1.545 KW gibi birşeydi yada 1.44kw gibi ama bunun faydası olurmu bilmiyorum

Teşekkürler ilgi ve alakanıza

• quote:

Çok tüketti nete girecek para bulamadım

Yav hocam, işin şakası bir kenarada düzenli olarak hiç kullanmadık, hani 10 saat kullandım 5 saat kullandım gibi hiç birşey olmadı, kafamıza göre takıldık.Zaten havalarda serinledi gibi olmuştu. Faturaya (eğer elektrik ücretlerine zaman gelmedi ise son fatura ) eskiden gelenden 15-20 TL arası fazla para geldi, 35-40 larda gezerdik şimdi 50-60 TL arasında gezmişiz, klima geldikten sonraki aylarda. Ama ne kadar kullandık nasıl kullandık bilmiyorum. Aylık Maximum demand 1.545 KW gibi birşeydi yada 1.44kw gibi ama bunun faydası olurmu bilmiyorum

Teşekkürler ilgi ve alakanıza

Aylık Max. Demand maksimum olarak sayacın üzerinden geçen tüketimi yazıyor ama aylık. Yani bir kez en yüksek değeri gördü mü, gelecek ay başına kadar o değer harici bir şey göremiyorsunuz. Sayaç devamlı takılı ise toplam tüketimi ara ara not edip, ondan eski değerleri çıkararak tüketimi hesaplamak daha işe yarar sonuçlar verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651
    Aylık Max. Demand maksimum olarak sayacın üzerinden geçen tüketimi yazıyor ama aylık. Yani bir kez en yüksek değeri gördü mü, gelecek ay başına kadar o değer harici bir şey göremiyorsunuz. Sayaç devamlı takılı ise toplam tüketimi ara ara not edip, ondan eski değerleri çıkararak tüketimi hesaplamak daha işe yarar sonuçlar verir.

Evet hocam biliyorum, ben maximum demandi yazdım fikir vermesi amacıyla, kısacası dediğim gibi kaç lira tüketti pek bakamadım adam gibi düzenli bir çalıştırma yapmadığımız için.

Teşekkürler bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Midea dunyanın en büyük klima ureticilerindenmis. Bendekini Bosch larda midea üretimi. Çok sesli klimalar. Ben memnun değilim bu nedenle.
    Bir arkadasımda Vestel var. Fısıltı gibi sesi duyulmuyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: almer@

quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Midea dunyanın en büyük klima ureticilerindenmis. Bendekini Bosch larda midea üretimi. Çok sesli klimalar. Ben memnun değilim bu nedenle.
    Bir arkadasımda Vestel var. Fısıltı gibi sesi duyulmuyor.

+1

Bütün bosch klimalar midea değil ve tutki midea, midea isteyene göre klima üreten firma bana böyle üret der öyle üretir, karşı komşumda nuhtan kalma midea var neden ses yok acaba.
  • UĞUR Marka Klima alıpta kışın kullanan varmı? Ben Ev Kaloriferli olduğundan kışın hiç kullanmadım, kullanan varsa performansı, tüketimi ve defrost olayları hakkında bilgi verebilirmi? Teşekkürler
  • quote:

UĞUR Marka Klima alıpta kışın kullanan varmı? Ben Ev Kaloriferli olduğundan kışın hiç kullanmadım, kullanan varsa performansı, tüketimi ve defrost olayları hakkında bilgi verebilirmi? Teşekkürler

keşke bir gün deneseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Antika.

quote:

UĞUR Marka Klima alıpta kışın kullanan varmı? Ben Ev Kaloriferli olduğundan kışın hiç kullanmadım, kullanan varsa performansı, tüketimi ve defrost olayları hakkında bilgi verebilirmi? Teşekkürler

keşke bir gün deneseniz.

Sormayın meraklanmıyor değilim :) Zaten süzme elektronik saycımda bağlı duruyor , hem tüketimede bakardım :) Ama ev merkezi sistem kaloriferli olunca bide kömür parasınıda verdiğimden anca kalorifer kazanı arızalanırsa yada başka sebeplerden o zaman deneyebilirim

• quote:

quote:

quote:

keşke bir gün deneseniz.

Sormayın meraklanmıyor değilim :) Zaten süzme elektronik saycımda bağlı duruyor , hem tüketimede bakardım :) Ama ev merkezi sistem kaloriferli olunca bide kömür parasınıda verdiğimden anca kalorifer kazanı arızalanırsa yada başka sebeplerden o zaman deneyebilirim

aslında bir kaç gün deneden iyi olur hiç değilse garantisi bitmeden bir sorun varsa ortaya çıkar 3 sene 5 sene sonra ısıtmıyor demek işe yaramaz

• quote:

aslında bir kaç gün deneden iyi olur hiç değilse garantisi bitmeden bir sorun varsa ortaya çıkar 3 sene 5 sene sonra ısıtmıyor demek işe yaramaz

Haklısın hocam, garantisi bitmeden bakmam lazım, gazı mazı yerindemi diye defrostu falan iyimi ki diye. Aklımda
  • bende bugün ugur uac 18lik aldım 1400 e peşin.pzt günü gelip takacaklar.
  • Hayırlı olsun... Fiyat değişmemiş demekki hiç
  • eyvallah sağolasın.umarın iyi çıkar :)
  • 36 mtkare odayı 15 dakikada buza çevirdi.ilk defa klima kullanıyorum.işlek bir yol kenarında oturdugum için dış ünite sesini hiç duymadım :)
  • Ben 12000 lik aldım cumartesi montajını yapacaklar inşallah memnun kalırım 70mkare evim tüm odalarına etki edermi acaba izmirdenim burda yazları bayaa sıcak

ekleme montajı yapıldı şimdilik memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsata -- 17 Mayıs 2013; 13:24:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.