Şimdi Ara

uğur dershanesi kadiköy (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar asırı kararsızım bılgı verin lütfen

• up
  • bu uğurun kitapları forumda beğeniliyor mu test kitapları filan nasıl sizce?
  • bide şube bilgisi lazım bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

bu uğurun kitapları forumda beğeniliyor mu test kitapları filan nasıl sizce?

Çok kaliteliler aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangrew -- 1 Eylül 2013; 14:15:01 >
  • dershanede iyi b,r sistem varmı denemeler falan sınıf atlama,dusme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangrew

quote:

Kitap olarak çok bir şey bekleme iyi değiller çünkü . Tm isen matematik geometri ve coğrafyadan soru bankası takviyesi gerekebilir . Konu anlatımı da yüzeysel biraz . Mavi konu anlatımı kitaplar ve mor soru bankaları veriyor .

geçen seneki kitaplar gibiyse kullanmadan satayım diyorum aslında :D

yani mavi kitap dediğiniz heralde eçen seneki konu anlatımını değiştirmeden önümüze sürüyorlar demek :D

test kitapları da c testi hariç 5 para etmezdi
    (hatta sadece yaprak testlerin c testi adama benziyordu kitaplardan emin değilim :D

kitap öneriniz var mı tm yim de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • quote:

quote:

quote:

Kitap olarak çok bir şey bekleme iyi değiller çünkü . Tm isen matematik geometri ve coğrafyadan soru bankası takviyesi gerekebilir . Konu anlatımı da yüzeysel biraz . Mavi konu anlatımı kitaplar ve mor soru bankaları veriyor .

yani mavi kitap dediğiniz heralde eçen seneki konu anlatımını değiştirmeden önümüze sürüyorlar demek :D

(hatta sadece yaprak testlerin c testi adama benziyordu kitaplardan emin değilim :D

Konu anlatım kitapları biraz daha kalınlaşmış benim gördüğüm yani geçen senekine göre biraz daha detay .
    Coğrafya da Formül soru bankası iyi sayılır . Tarih Felsefe Türkçe yeterli dershanenin verdikleri .
    Edebiyat'ta Güvender konu anlatımı aldım ben soru bankası olarak palme falan düşünüyorum .
    Sayılsallarda en faydalı yayın Karekök bence MPS'lerde simetriden daha öğretici .

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Konu anlatım kitapları biraz daha kalınlaşmış benim gördüğüm yani geçen senekine göre biraz daha detay .
    Coğrafya da Formül soru bankası iyi sayılır . Tarih Felsefe Türkçe yeterli dershanenin verdikleri .
    Edebiyat'ta Güvender konu anlatımı aldım ben soru bankası olarak palme falan düşünüyorum .
    Sayılsallarda en faydalı yayın Karekök bence MPS'lerde simetriden daha öğretici .

ben simetriden sonra karekök sb düşünüyorum mat 2 için mat 2 ye ve edebiyata çok abanacam da :D

körfez simetri fen bilimleri karekök birde zaman yeterse bilfen düşünüyorum hani tm 1 e mat 2 kadar iyi yükseltici bişe yok çünkü :D

• up
  • Geçen sene uğurdaydım, şube güzel ben memnundum ama konu anlatım kaynakları resmen çöptü. Bu sene daha detaya inmişlerdir diye düşünüyorum. Denemeleri güzeldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizi008

Geçen sene uğurdaydım, şube güzel ben memnundum ama konu anlatım kaynakları resmen çöptü. Bu sene daha detaya inmişlerdir diye düşünüyorum. Denemeleri güzeldi.

tesekkurler bilgi içiin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.