Ugreen Micro USB Ethernet Dönüştürücü Adaptör, Siyah 5 yıldız üzerinden 5,0 Fiyat:₺91,53 Fırsat Fiyatı:₺73,22 & Kargo BEDAVA.Ayrıntılarİndiriminiz:₺18,31 (% 20)Fiyatlara KDV dahildir. Yeni (2) başlangıç fiyatı: ₺73,22 + Kargo BEDAVA MarkaUGREENDonanım ArayüzüEthernetRenkSiyahÜrün Boyutları U x G x Y6.1 x 2.6 x 1.8 santimetre < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ugreen Micro USB Ethernet Dönüştürücü Adaptör. 73₺

-
-
güzel link :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ahbârîgüzel link :D
-
tblet laptop telefon desteklemez diyor dikkat
-
xiaomi tv stick ile çalışır mı acaba.
-
Tam olarak ne işe yarıyor bu alet?
-
ethernet ucunu micro usbye çeviriyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tv stick ile çalışmıyormuş daha önce araştırmıştım. otg desteği yokmuş mi tv stickin.
-
https://www.amazon.com.tr/Ethernet-adaptörü-Chromecast-RJ45-LAN-2-0-güç/dp/B01N1X28F1/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 22 Kasım 2020; 13:33:15 > -
https://www.hepsiburada.com/ugreen-usb-3-0-gigabit-ethernet-donusturucu-p-HBV00000VMNG1?magaza=Ugreen%20T%C3%BCrkiye&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-ITAksesuar.shop.camp10696636961adgr106920425033&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMI-afVxOTV-wIVhqjVCh2xMAptEAQYBCABEgK9uPD_BwE&gclsrc=aw.ds
Merhaba.
hepsiburada üzerinden mi box için Ugreen USB 3.0 Gigabit Ethernet Dönüştürücü satın aldım
fakat mi boxlar ın usb girişi 2.0 oldugu için bana gölen dönüştürücünün 3.0 olduguna emin olamadım çünkü
usb ucu siyah renk ve herhangi bir s.s. kabartması da yok. aranızda usb 3.0 çıkışlarının siyah renk olanını gören varmı.
kutusu açılmamış ,satıcının da dediğine göre ambalajlar çinden geldiği gibi son kullanıcıya gönderiliyormuş. ugreen türkiye tek dayanağı ne yazıyorsa odur açıklaması. içime sinmedi , bu konuda bir fikri olan varmı
Ugreen USB 3.0 Gigabit Ethernet Dönüştürücü yazdığınızda hepsiburada ve amazon türkiyede şu an için 344 tl olan ürün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X