Şimdi Ara

Ugreen Micro USB Ethernet Dönüştürücü Adaptör. 73₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ugreen Micro USB Ethernet Dönüştürücü Adaptör, Siyah

UGREEN

5 yıldız üzerinden 5,0

1 değerlendirme 

Fiyat:₺91,53 Fırsat Fiyatı:₺73,22 Kargo BEDAVA.Ayrıntılarİndiriminiz:₺18,31 (% 20)Fiyatlara KDV dahildir.

Yeni (2) başlangıç fiyatı: ₺73,22 + Kargo BEDAVA

MarkaUGREENDonanım ArayüzüEthernetRenkSiyahÜrün Boyutları U x G x Y6.1 x 2.6 x 1.8 santimetre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel link :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

güzel link :D

• tblet laptop telefon desteklemez diyor dikkat

Ugreen Micro USB Ethernet Dönüştürücü Adaptör. 73₺
  • xiaomi tv stick ile çalışır mı acaba.

• Tam olarak ne işe yarıyor bu alet?

• sayfam kullanıcısına yanıt
    ethernet ucunu micro usbye çeviriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ugreen USB Ses Kartı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tv stick ile çalışmıyormuş daha önce araştırmıştım. otg desteği yokmuş mi tv stickin.

• https://www.amazon.com.tr/Ethernet-adaptörü-Chromecast-RJ45-LAN-2-0-güç/dp/B01N1X28F1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 22 Kasım 2020; 13:33:15 >
  • https://www.hepsiburada.com/ugreen-usb-3-0-gigabit-ethernet-donusturucu-p-HBV00000VMNG1?magaza=Ugreen%20T%C3%BCrkiye&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-ITAksesuar.shop.camp10696636961adgr106920425033&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMI-afVxOTV-wIVhqjVCh2xMAptEAQYBCABEgK9uPD_BwE&gclsrc=aw.ds

Merhaba.

hepsiburada üzerinden mi box için Ugreen USB 3.0 Gigabit Ethernet Dönüştürücü satın aldım

fakat mi boxlar ın usb girişi 2.0 oldugu için bana gölen dönüştürücünün 3.0 olduguna emin olamadım çünkü

usb ucu siyah renk ve herhangi bir s.s. kabartması da yok. aranızda usb 3.0 çıkışlarının siyah renk olanını gören varmı.

kutusu açılmamış ,satıcının da dediğine göre ambalajlar çinden geldiği gibi son kullanıcıya gönderiliyormuş. ugreen türkiye tek dayanağı ne yazıyorsa odur açıklaması. içime sinmedi , bu konuda bir fikri olan varmı

Ugreen USB 3.0 Gigabit Ethernet Dönüştürücü yazdığınızda hepsiburada ve amazon türkiyede şu an için 344 tl olan ürün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.