Şimdi Ara

Ufuk üniverstesini nasıl bir üniversite?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşım ek yerleştirme ile Ufuk üniversitesi işletme bölümünü kazandı. Ankara da yurtlara ve merkeze yakın bir yermiş. Kampüsü falan nasıl?

• kampüsü yok hocam oranın ora hastane şeklinde bi yer tıp eğitimi vardı bu sene açıldı diğer bölümleride konya yolundadır yeri merkezede uzak baya ama yeni kampüs açtılarsa bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASPUTİN06

kampüsü yok hocam oranın ora hastane şeklinde bi yer tıp eğitimi vardı bu sene açıldı diğer bölümleride konya yolundadır yeri merkezede uzak baya ama yeni kampüs açtılarsa bilemem

1999 yılında kurulmuş. Diğer bölümler yeni falan açılmamış diye duydum
  • hiç tavsiye etmem düzgün eğitim almak istiyorsa tavsiye etmem oradan buradan hocaları çağırıp ders verdirmeye çalışan bir okul ...
    okul deği hastane desek daha iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: daschund

hiç tavsiye etmem düzgün eğitim almak istiyorsa tavsiye etmem oradan buradan hocaları çağırıp ders verdirmeye çalışan bir okul ...

Olurmu ya. Sen yanlış biliyorsun. Duyduğuma göre akademik kadrosunda çok deneyimli profesörler varmış. Eğitimi çok kaliteliymiş. Gölbaşında kampüsleri açıklanacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

hiç tavsiye etmem düzgün eğitim almak istiyorsa tavsiye etmem oradan buradan hocaları çağırıp ders verdirmeye çalışan bir okul ...

Olurmu ya. Sen yanlış biliyorsun. Duyduğuma göre akademik kadrosunda çok deneyimli profesörler varmış. Eğitimi çok kaliteliymiş. Gölbaşında kampüsleri açıklanacakmış

ben öğretim kadrosunun kendi kadrosunda olduğunu söylemiyorum dışarıdan hocalr geliyor diyorum ...
    deneyimleri konusunda birşey söylemem çünkü benim ailemden biride o okulda 3 seneden bu yana ders veriyor...
    kadrosunda olduğu zaman öğrencilerle daha yakın çalışma olanağı sağlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

ben öğretim kadrosunun kendi kadrosunda olduğunu söylemiyorum dışarıdan hocalr geliyor diyorum ...
    deneyimleri konusunda birşey söylemem çünkü benim ailemden biride o okulda 3 seneden bu yana ders veriyor...
    kadrosunda olduğu zaman öğrencilerle daha yakın çalışma olanağı sağlar

Her üniversite dışarıdan öğretim görevlisi takviyesi yapıyor. Ben Ankara üniversitesi mezunuyum. Bizede Gaziden falan hocalar gelirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu üniversite seneye tercih etmeyi düşündüğüm okullardan biri. Burada okuyan herhangi bir arkadaş var mı?
  • öyle bir üniversite mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: THX

öyle bir üniversite mi var

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ufuk_%C3%9Cniversitesi

http://www.ufuk.edu.tr/www/tr/

• güncel
  • Hukuğu gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.