Bildirim
Ufuk üniverstesini nasıl bir üniversite?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kampüsü yok hocam oranın ora hastane şeklinde bi yer tıp eğitimi vardı bu sene açıldı diğer bölümleride konya yolundadır yeri merkezede uzak baya ama yeni kampüs açtılarsa bilemem -
quote:
Orijinalden alıntı: RASPUTİN06
kampüsü yok hocam oranın ora hastane şeklinde bi yer tıp eğitimi vardı bu sene açıldı diğer bölümleride konya yolundadır yeri merkezede uzak baya ama yeni kampüs açtılarsa bilemem
1999 yılında kurulmuş. Diğer bölümler yeni falan açılmamış diye duydum -
hiç tavsiye etmem düzgün eğitim almak istiyorsa tavsiye etmem oradan buradan hocaları çağırıp ders verdirmeye çalışan bir okul ...
okul deği hastane desek daha iyi olur... -
quote:
Orijinalden alıntı: daschund
hiç tavsiye etmem düzgün eğitim almak istiyorsa tavsiye etmem oradan buradan hocaları çağırıp ders verdirmeye çalışan bir okul ...
okul deği hastane desek daha iyi olur...
Olurmu ya. Sen yanlış biliyorsun. Duyduğuma göre akademik kadrosunda çok deneyimli profesörler varmış. Eğitimi çok kaliteliymiş. Gölbaşında kampüsleri açıklanacakmış -
quote:
Orijinalden alıntı: balci1987
quote:
Olurmu ya. Sen yanlış biliyorsun. Duyduğuma göre akademik kadrosunda çok deneyimli profesörler varmış. Eğitimi çok kaliteliymiş. Gölbaşında kampüsleri açıklanacakmış
ben öğretim kadrosunun kendi kadrosunda olduğunu söylemiyorum dışarıdan hocalr geliyor diyorum ...
deneyimleri konusunda birşey söylemem çünkü benim ailemden biride o okulda 3 seneden bu yana ders veriyor...
kadrosunda olduğu zaman öğrencilerle daha yakın çalışma olanağı sağlar
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: balci1987
quote:
Olurmu ya. Sen yanlış biliyorsun. Duyduğuma göre akademik kadrosunda çok deneyimli profesörler varmış. Eğitimi çok kaliteliymiş. Gölbaşında kampüsleri açıklanacakmış
ben öğretim kadrosunun kendi kadrosunda olduğunu söylemiyorum dışarıdan hocalr geliyor diyorum ...
deneyimleri konusunda birşey söylemem çünkü benim ailemden biride o okulda 3 seneden bu yana ders veriyor...
kadrosunda olduğu zaman öğrencilerle daha yakın çalışma olanağı sağlar
Her üniversite dışarıdan öğretim görevlisi takviyesi yapıyor. Ben Ankara üniversitesi mezunuyum. Bizede Gaziden falan hocalar gelirdi
-
Bu üniversite seneye tercih etmeyi düşündüğüm okullardan biri. Burada okuyan herhangi bir arkadaş var mı? -
öyle bir üniversite mi var -
quote:
Orijinalden alıntı: THX
öyle bir üniversite mi var
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ufuk_%C3%9Cniversitesi
http://www.ufuk.edu.tr/www/tr/
-
güncel -
Hukuğu gayet iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X