Şimdi Ara

Ufo Vantilatör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
28.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufo vantilatör almayı düşünüyorm.İnternette detaylı bir araştırma yaptım.Her bir model için %50 olumsuz yaklaşım olduğu izlenimine kapıldım.
    Öncelikle şöyle bir kaç soru sormak istiyorum:
    1.Kısım
    Buharlı vantilatör havayı dahada fazla nemlendirmeyecek midir?
    Bu modelin diğer modellere göre soğutma hızı ve alanı karşılaştırmalı olarak nasıldır?
    İyonosfer özelliği gördüğüm kadarıyla bu özellikte yok.İyonosfer mi daha ön plana çıkmalı yoksa buhar özelliği mi?
    2.Kısım
    Kule tipi vantilatörlerin soğutma kapasitesinin diğer vantilatörlere göre daha az olduğu söyleniyor.Bu doğru mudur?
    Kule tip vantilatörlerde yükseklik ayarı olmamasını bir dezavantaj olarak görüyorum.
    Fakat rüzgarı dikey olarak verdiğinden avantajlı olarak görünebilir.Buna göre bu vantilatör yerden yukarı doğru ortalama ne kadar yüksekliğe kadar hava verebilir?
    3.Kısım
    4 Salınımlı vantilatörün ses seviyesi diğer tip vantilatörlere göre fazla olduğu söyleniyor.Böyle bir durum var mı?Soğutması diğer modellere göre daha mı iyi?
    Soğutma kapasitesi olarak en uygun olan model hangisidir?
    En az ses çıkaran vantilatör modeli hangisidir?
    Fiyat/Performans oranı dikkate alınırsa en iyi oran hangi modelinize ait olur?
    Doananımhaber üyeleri sorularıma ayrıntılı bir şekilde cevap yazarsanız memnun olurum.
    Teşekkürler...

• Güncel.....
  • hiç işiniz yokmu arkadaş almış rezalet 200tl vermiş ama boşuna vermiş beş para etmez saçma salak birşey
  • Evin nemini artırır ve buda exra sıcaktan rutubetten bunalım anlamına gelir. % 100 Gereksiz bir icat..KLİMADA BİLE NEM ALMA MODU VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enl600 -- 19 Ağustos 2010; 6:35:44 >
  • havadaki fazla iyon solunum sistemini olumsuz etkiler. Ufo alıcağınıza rowenta alın adam gibi bişey olsun
  • UFO VANTİLATÖR YORUM RİCA? İYON NE DEMEK Kİ NE?

ŞİMDİ YAZIN ZATEN HAVA NEMLİ, BİR DE PARA VERİP ODAYA NEM EKLEMİYO RMU BU MAKİNE ONU ANLAMADIM?

HANGİSİ TAVSİYENİZDİR? BU AŞAĞIDAKİ MODELLERDEN

SYG.

http://www.biralisveris.com/search/UFO-VANTiLAToR

http://www.biralisveris.com/Ufo-UFO-ATSFI-01-Nemlendirici-Soguk-Buhar-ufleyen-Portatif-Standli-Uzaktan-Kumandali-UFO-Vantilator_23543.html#0

Ufo Vantilatör Önerisi

• iyonla ilgili negatif iyonlar var insanlari yaylada oldugunu hissediyor burada bu konuyu acıklamıslarwww.ufosatis.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufo mu,Seramik ısıtıcı mı??
    15 yıl önce açıldı
    Soğuk Su Buharlı Vantilatör UFO
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen bende alıcam fiyatlarıda uygun geldi sizce nasıl arkdaşlar burda
  • 25 tl lik vantilatörden hiç bir farkı yoktur. almayın, alanada mani olun. serinlemek istiyorsanız ya duşa girin ya da klima alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

25 tl lik vantilatörden hiç bir farkı yoktur. almayın, alanada mani olun. serinlemek istiyorsanız ya duşa girin ya da klima alın.

+1 katılıyorum ben aynı şeyi yazacam ama gene aynı taş aynı hamam. millet bildiğnini okur ama inanın 25-30 liralık vantilatörün verdiği hava kadar veriyor zaten hiç bir farkı yok ama 50 lira üzeri olan metal pervaneli olanlar genelde endüstriyel vantilatördür ama evdede kullananlar var onu ama onların motoru diğer standart vantilatörlerden biraz daha güçldüür ama serinlemek isteyen ancak klima ile kurtarabilir duşa girse bir iiki saat sonra gene sıcaklık basar.
  • benim araştırdığıma göre en sessiz vantilatör rowenta slince vantilatör şimdi turbo modeli çıktı çok güçlü serinletme modu var ialve olarak onda bile 50dba ses çıkıyor varın siz gece uyku modunun ne kadar sessiz olduğunu düşünün
  • merhaba. ufo atsfi-02 4 salınımlı iyonizerli vantilatör aldım. cihaz çok iyi öncelikle tavsiye ederim. fakat bir sorum var. cihazı uyku moduna veya natural moda aldığımda sürekli hız değişiyor. 1-2 sn de bir hız bir azalıyor bir artıyor falan. o modların özelliği zaten bu. fakat bu işin bu kadar seri olması normalmi? bunu merak ettim kullanan arkadaşlardan cvp bekliyorum.
  • Bende ufo'nun kule tipi olanından alacaktım. Yorumlardan sonra vazgeçicem sanırım. Onun yerine önereceğiniz marka model var mı 100-150 arası ?
  • Sinbo'nun vantilatörleri var aklınız şaşar. O kadar hızlı dönüyor ki uçacak falan zannediyoruz . Ama tüm odayı serinletme gibi bir şey yok. Onun için mecburen klima alınacak.
  • ufo yeni bir ürün üretmiş Honeywell vantilatörSerinletici kullanan varmı bilgi verebilir mı burada ayrıntılar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: merol77

ufo yeni bir ürün üretmiş Honeywell vantilatörSerinletici kullanan varmı bilgi verebilir mı burada ayrıntılar var

Burada paylaşmışlar,klima harici hikaye gibi geliyor.Tayin olan birilerinden 12.000 btü 350 TL ye klima alırım daha iyi(Sıcak bölgeler için fikrimdir,yanlış anlaşılmasın.)

http://forum.donanimhaber.com/m_61997411/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 5 Haziran 2013; 17:50:45 >

• Bende bir süredir hangi vantilatörü alacağım konusunda araştırma yapıyorum. Herşey iyi güzel katılıyorum klimadan daha iyi bir seçenek yok ancak ev akarlarına olan alerjim nedeniyle maalesef hiçbir şekilde klima kullanamıyorum. Klima çalıştığı müddetçe ağır nezle hali yaşıyorum. Bu nedenle maksimum düzeyde fayda alabileceğim vantilatörlerden birini bulup almak durumundayım. Bu noktadan bakıldığında maksimum faydalanabileceğim ürünler konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
  • Fakir TVL90 , 3 yıldır vantilatör satıyorum gördüğüm en iyi vantilatör

Ufo Vantilatör Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 18 Haziran 2013; 23:55:32 >
  • Var mı öneri arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan arastirdiktan sonra rowenta turbo silence serisinden bir vantilator aldim ses duzeyinin azligindan ve hava uflemesinin Fazlaligindan cok memnunum. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayihani -- 17 Ağustos 2014; 10:53:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.