Şimdi Ara

UFO'lar Gelecekten GElen İnsanlar Mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
10.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Caner_GnC

Bazı arkadaşlar zaman makinası yok demiş çok güldüm.Belkide 1000,belki 10000 yıl sonra icat edilemez mi.
    Peki bundan 1000 sene önce yaşayan insanlar bilgisayar gibi bir makinanın hayalini kurabiliyorlarmıydı.

Bu konu hakkında konuşmayı planlamıyordum
    Bir kaç bilgi vereyim

Zamanda yolculuk, geçmişe veya geleceğe yolculuk yapmak yani zaman doğrusu üzerinde zamanın normal gidişatı ve yönü haricinde yer değiştirmektir. Bugüne kadar ne biz başka zamanlara gidemediğimizden ne de bir başkası bizim zamanımıza gelemediğinden böyle bir yolculuğun mümkün olmadığı düşünülür.

“Zamanda yolculuk” fikrinin olabilirliği konusunda araştırma yapanlar genellikle bunun ancak gelecekte mümkün olabileceğini söylerler. Fakat gelecekten veya geçmişten günümüze yolculuk yapan kimseyi göremediğimiz için bu teori büyük ölçüde çürütülmüş olur. En azından zamanda gezinipte, insanlığın devamı adına bunu bizden gizlemiyorlarsa bu böyledir.

Zamanda yolculukla ilgili bizden çok çok fazla detaylı ilgilenenler ve ömrünü fiziğe adamış insanlar zamanda yolculuğun getireceği paradoksları da düşünmeye başladılar.

En büyük paradoks büyük anne paradoksu

Bazı bilim adamları zamanda geriye yolculuğun bazı paradokslara yol açacağından gerçekleşemeceğini söylemektedirler. Bu paradoslardan birisi büyükanne paradoksudur. Bu paradoksa göre zaman yolcusu geçmişe giderek büyük annesi daha annesini doğurmadan öldürürse kendisi de olmayacaktır. Eğer kendisi olmazsa zaman yolculuğunu gerçekleştiren kişide yok demektir. Peki ama zaman yolcuşuğunu gerçekleştiren kişi yoksa geçmişe gelip büyükanne nasıl öldürülebilir? Bu paradoksa büyükanne paradoksu denmekte. Bu ve bunun gibi birçok paradoks üretebilir.

Bazı fizikçiler büyükanne paradoksunun çözümü için zamanda geriye yolculuk için bazı sınırlamaların olduğunu düşünüyorlar. Bu sınırlamadan kasıtları ise şu; birisi zamanda geriye gitse bile olaylara fiziksel olarak müdahele edemiyor ve paradoksta çözülmüş oluyor. Tarih ve nedensellik korunmuş oluyor. Bu konudanda tereyağından kıl çekermiş gibi sıyrılmış oluyorlar.

Bence bu kadar basit değil. Geçmişe giden biri kesinlikle müdahelede bulunacaktır.

• DAHA ÖNCE zamanda yolculuk diye bir konu açmıştım ve bu ve buna benzer birçok şeyi tartışmıştık insanların ufolardan geldiğini düşünmüyorum eğer ordan gelmiş olsak zaten çok gelişmiş olurduk bu-1 birde zamanda yolculuk olmaz diyen arkadaşlar bir konuda kesin yorum bildirmek hiçbirzaman doğru değildir yanlış anlamayın olur demiyorum ama olmaz da demiyorum ama size zamanda yolculuğun belki de nasıl olabileceği yönünde ufak birşey gösterebilirim şimdi özel görelilik gereği ışık hızına yakın hızlarda hareket eden cisimlerde iç zaman hızı yavaşlar bu koşul gereği
    -diyelimki ıçık hızına çok yakın hızda gidebilen bir araç yaptık(ışık hızını geçemiyoruz yaaa %97 kadar hızlı olsun)
    -bu aracın içindeki bir kişi ile dışardaki bir kişinin mesajlaşmasını konu alan bir paradoxu göz önüne alalım
    -aracın içinde 0.97c ile giden arkadaşın iç zamanı dünyada bulunan kişiden daha yavaş akacaktır yani örnek olarak dünyada 1 saat geçtiğinde araçta daha 30 dk geçmiş gibi (tabi bu rakamlar örnek)
    -şimdi dünyadaki arkadaşın zamanı daha hızlı aktığından dünyadan mesaj gönderildiğinde araçtan mesajı alan arkadaş zamanı daha yavaş ve geride olduğundan sanki dünyadaki arkadaş ona o mesajı göndermeden almış gibi olur
    -diyelimki bu kullanılan operatör çok hızlı (varsayıyoruz) ve araçtaki mesajı aldığı anda mesajı geri gönderiyor....
    -araçtaki arkadaş mesajı önce almıştı o halde mesajı anında geri gönderdiğinde mesajı gönderen kişi mesajı daha göndermeden eline almış olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

@ Nyorai

@ Hekim18

Size gülüyorum ama ağzımla değil sınırlı kapasitenizden ötürü dediklerimi anlıyamıyorsunuz anlatsam da boş çünkü anlamıyacaksınız.

Sınırlı kapasite biz de değil sende galiba.
  • bir gerçek hikaye anlatcam.1969 yılında neil amstrong uzaya çıkarken geminin etrafında bir cismin döndüğünü görür ve fotografını çeker.dünyaya döndükten sonra bilgiyi nasaya verir.fas'ın casablanca şehrinde otel de kalırken akşam ezan sesi duyar.ve sorar etrafındakilerde bu müslümanların ezanı derler.ve kafasına dank eder.çünkü o cisimdende ezan sesi duymuştur.gizlice nasaya girerve bilgiyi alarak amerikalı bir profösöre verir.cisimde şunlar vardır.2 insan fakat elleri çok gelişmiş vücüdunundiğer yerleri az gelişmiş, gözleri siyah ve başı kel.profosör araştırır ve sonunda bir karara varır.bunlar bizim torunlarımızdır.(yani gelecekten gelmişlerdir.) gözlerinin siyah, başlarının kel olmasının nedeni gelecekte nükleeer santraller çok olacağından insanoğlu radyasyonu engelleyemeyecek ve saç dökülmesi gözün beyazının kaybolmasona neden olacaktır.der.sadece ellerinin gelişmiş olması ise; gelecekte teknoloji o kadar harika hale gelecekki sadece bir düğmeye bastığınızda, odanız temizlenecek yada yatağınız yapılacak v.b.durmlar olacak ve sadece eller gelişmiş olacaktır.ayrıca gelecekte teknoloji o kadar açık ve inanılmaz olacak ki tanrıyı inkar etmek imkansız olacak.ancaktanrı tanımayanlar kendine taraftar bulamadıkları için geçmişe giderek inka medeniyeti msır firavunları gibimedeniyetleri ele geçirerek krallık kurmuşlardır.geçmiş medeniyetler deki gelişmiş teknoloji hale açıklanamamamktadır.

• Geçin beyler dini! Dinin bu konuyla alakası yok.Okursanız anlarsınız

1)Zamanda gelkecek ve Işınlanma gibi saçmalıklar olamaz-OLMAZ ! Neden mi?Çünkü "Hiç bir varlık yoktan var,vardan yok olmaz" sözünü bilirsiniz. bir hücre yok olup eski çağda var olmaz. Net ve açıktır. Anlanmayacak hiç bir şey yoktur. Ya da şöyle düşünün..Geçmiş nedir arkadaşlar? Geçmiş bir nevi hatıradır. Anımsarız. Üzüntü,mutluluk,pişmanlıklarla doludur. Biz bunları asla değiştiremeyiz. yüzden adıda "GEÇMİŞ"...

2)Bilgisi olmadan idda veya alay eden arkadaşlara sözlerim. İnsanların maymunlardan geldiğini görünce şaşıracaksınız. Çünkü Adem,Havva ile kafayı bozmuş bilimi kesip atmış insanlarsınız. Bende net bir bilgi bilmiyorum insanrın soyu ile ilgili ama maymunlarla elbet bir ilişkisi vardır belkide yoktur. Bu yüzden iddaa etmeyin.

Lütfen,kulaktan dolma bilgilerle gelip burada insanların kafasını karıştırıp gerginlik yaratmayın.!

• şu ışık hızı teorisi vardı ışık hızına çıkınca zaman yavaşlar diye bu şekilde ileri gidilebilir zamanda bunu torunlarımız bulabilir ama geri dönüşü bilemiyorum

önemli olan geridönebilmek
  • ufo gormus birisi olarak inanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zamanın_hükümdarI

DAHA ÖNCE zamanda yolculuk diye bir konu açmıştım ve bu ve buna benzer birçok şeyi tartışmıştık insanların ufolardan geldiğini düşünmüyorum eğer ordan gelmiş olsak zaten çok gelişmiş olurduk bu-1 birde zamanda yolculuk olmaz diyen arkadaşlar bir konuda kesin yorum bildirmek hiçbirzaman doğru değildir yanlış anlamayın olur demiyorum ama olmaz da demiyorum ama size zamanda yolculuğun belki de nasıl olabileceği yönünde ufak birşey gösterebilirim şimdi özel görelilik gereği ışık hızına yakın hızlarda hareket eden cisimlerde iç zaman hızı yavaşlar bu koşul gereği
    -diyelimki ıçık hızına çok yakın hızda gidebilen bir araç yaptık(ışık hızını geçemiyoruz yaaa %97 kadar hızlı olsun)
    -bu aracın içindeki bir kişi ile dışardaki bir kişinin mesajlaşmasını konu alan bir paradoxu göz önüne alalım
    -aracın içinde 0.97c ile giden arkadaşın iç zamanı dünyada bulunan kişiden daha yavaş akacaktır yani örnek olarak dünyada 1 saat geçtiğinde araçta daha 30 dk geçmiş gibi (tabi bu rakamlar örnek)
    -şimdi dünyadaki arkadaşın zamanı daha hızlı aktığından dünyadan mesaj gönderildiğinde araçtan mesajı alan arkadaş zamanı daha yavaş ve geride olduğundan sanki dünyadaki arkadaş ona o mesajı göndermeden almış gibi olur
    -diyelimki bu kullanılan operatör çok hızlı (varsayıyoruz) ve araçtaki mesajı aldığı anda mesajı geri gönderiyor....
    -araçtaki arkadaş mesajı önce almıştı o halde mesajı anında geri gönderdiğinde mesajı gönderen kişi mesajı daha göndermeden eline almış olur

O 1 saatlik belirgin zaman farkını hissedebilmek için %97 yetmez %99,999 olması gerekir. Bu hıza da ancak CERN deki protonlar ulaşıyor.
    Eğer zamanın hızlı aktığı bir ortamda yaşıyor olsaydık, daha hızlı düşünürdük ve teknoloji sıçraması yapabilirdik.

• quote:

Orjinalden alıntı: onur45

ufo gormus birisi olarak inanıyorum.

Bende gördüm fakat hiç bir şeyi değiştirmez. hatta alttaki linke uzun uzun atlattım.

http://forum.donanimhaber.com/m_16513485/mpage_1/key_UFO/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

quote:

Orjinalden alıntı: onur45

ufo gormus birisi olarak inanıyorum.

Bende gördüm fakat hiç bir şeyi değiştirmez. hatta alttaki linke uzun uzun atlattım.

http://forum.donanimhaber.com/m_16513485/mpage_1/key_UFO/tm.htm

evet görmeyenler inanmıyo bende pek anlatmam anlatsamda ınanmıyolar zaten
  • Ufolar bence melektir

kutsal kitaplardada anlatılmaz mı nur saçan cisimler falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamhaklı90 -- 17 Ocak 2009; 1:34:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aldeniro

bir gerçek hikaye anlatcam.1969 yılında neil amstrong uzaya çıkarken geminin etrafında bir cismin döndüğünü görür ve fotografını çeker.dünyaya döndükten sonra bilgiyi nasaya verir.fas'ın casablanca şehrinde otel de kalırken akşam ezan sesi duyar.ve sorar etrafındakilerde bu müslümanların ezanı derler.ve kafasına dank eder.çünkü o cisimdende ezan sesi duymuştur.gizlice nasaya girerve bilgiyi alarak amerikalı bir profösöre verir.cisimde şunlar vardır.2 insan fakat elleri çok gelişmiş vücüdunundiğer yerleri az gelişmiş, gözleri siyah ve başı kel.profosör araştırır ve sonunda bir karara varır.bunlar bizim torunlarımızdır.(yani gelecekten gelmişlerdir.) gözlerinin siyah, başlarının kel olmasının nedeni gelecekte nükleeer santraller çok olacağından insanoğlu radyasyonu engelleyemeyecek ve saç dökülmesi gözün beyazının kaybolmasona neden olacaktır.der.sadece ellerinin gelişmiş olması ise; gelecekte teknoloji o kadar harika hale gelecekki sadece bir düğmeye bastığınızda, odanız temizlenecek yada yatağınız yapılacak v.b.durmlar olacak ve sadece eller gelişmiş olacaktır.ayrıca gelecekte teknoloji o kadar açık ve inanılmaz olacak ki tanrıyı inkar etmek imkansız olacak.ancaktanrı tanımayanlar kendine taraftar bulamadıkları için geçmişe giderek inka medeniyeti msır firavunları gibimedeniyetleri ele geçirerek krallık kurmuşlardır.geçmiş medeniyetler deki gelişmiş teknoloji hale açıklanamamamktadır.

Adam nasıl görmüş ellerini falan biraz hikaye gibi geldi bana?

• quote:

Orjinalden alıntı: boRa.

quote:

bir gerçek hikaye anlatcam.1969 yılında neil amstrong uzaya çıkarken geminin etrafında bir cismin döndüğünü görür ve fotografını çeker.dünyaya döndükten sonra bilgiyi nasaya verir.fas'ın casablanca şehrinde otel de kalırken akşam ezan sesi duyar.ve sorar etrafındakilerde bu müslümanların ezanı derler.ve kafasına dank eder.çünkü o cisimdende ezan sesi duymuştur.gizlice nasaya girerve bilgiyi alarak amerikalı bir profösöre verir.cisimde şunlar vardır.2 insan fakat elleri çok gelişmiş vücüdunundiğer yerleri az gelişmiş, gözleri siyah ve başı kel.profosör araştırır ve sonunda bir karara varır.bunlar bizim torunlarımızdır.(yani gelecekten gelmişlerdir.) gözlerinin siyah, başlarının kel olmasının nedeni gelecekte nükleeer santraller çok olacağından insanoğlu radyasyonu engelleyemeyecek ve saç dökülmesi gözün beyazının kaybolmasona neden olacaktır.der.sadece ellerinin gelişmiş olması ise; gelecekte teknoloji o kadar harika hale gelecekki sadece bir düğmeye bastığınızda, odanız temizlenecek yada yatağınız yapılacak v.b.durmlar olacak ve sadece eller gelişmiş olacaktır.ayrıca gelecekte teknoloji o kadar açık ve inanılmaz olacak ki tanrıyı inkar etmek imkansız olacak.ancaktanrı tanımayanlar kendine taraftar bulamadıkları için geçmişe giderek inka medeniyeti msır firavunları gibimedeniyetleri ele geçirerek krallık kurmuşlardır.geçmiş medeniyetler deki gelişmiş teknoloji hale açıklanamamamktadır.

Uzaylılarıda müslüman yaptılar ya pes birşey demiyorum

Müslüman Ufolar

acaba uzay gemisinin üzerinde

Allah Korusun

Hatalısız Kul Olmaz gibi

yazılar yazıyormuymuş ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamhaklı90 -- 17 Ocak 2009; 1:49:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ofabiya

Ben geçmişe veya geleceğe gidilebileceğine inanmıyorum. Fakat geçmişi görebileceğimizi düşünüyorum. Şöyle ki.

1- Görme dediğimiz şey gördüğümüzü düşündüğümüz nesneden yansıyan ışınların bize ulaşmasıdır.
    2- Bilindiği gibi biz güneşin 8 dk küsür saniye sonraki halini görürürüz. Çünkü ışınları bize o kadar sürede gelir. Yani güneşi gördüğümüz zaman aslında güneş orada değildir. 8 dakika daha farklı yerdedir.
    3- İşte bu yüzdendir ki öyle uzak bir gezegen veya galaksi'ye gidilmeliki mesela 1800 yılına ait görüntüleri taşıyan ışınlar daha oraya ulaşmamış olsun.
    4- Öyle bir gezegen veya galaksiye gittiğimizde dünyayı görebileceğimiz "teknoloji harikası :P" bir teleskobada ihtiyacımız var tabi. Ama görüntüyü çok yaklaştırabilecek bir şey ( bu çok ütopya sayılmaz elbette yapılabilir bir şey :) )
    5- İşte o gittiğimiz galaksi veya gezegenden dünyaya baktığımızda 1800 yılının dünyasına şahid olabilir.

Benim aklıma yattı bu iş

şu ana kadarki en mantıklısı bu yorum geldi bana

• ya zaman yolculuğu olabilecek birşey
    fakat insan asla o kadar gelişmiş bir teknolojiye sahip olmayacak
    kıyamet kopucak o teknolojiye gelene kadar

çünkü öyle birşey olsa
    mutlaka biri geçmişe gidip herşeyi değiştirirdiki
    geçmişte birşeyi değiştirmek çok şeyi etkiler
    örneğin 2000 yıl önceki bir insanın ölmesi
    gelecekte binlerce kişinin olmaması demek

dinazorlar zamanında bir kelebeğin olmaması demek
    şimdi insanlığın yarısının olmaması demek
  • Tam terside olabilir. Örneğin UFO'ların esas varlıklar olması, insanları üreterek geçmişe göndermesi ve sonuçta bizim şu an geldiğimiz yere ulaşmamız. Olabilir, neden olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isisis

quote:

Orjinalden alıntı: Konkon

quote:

Orjinalden alıntı: alicho

benim düşünceme göre önce insan ırkından daha üstün bir ırk hatta belki de onu yaratan ırk insanlığı dünya gezegenine koydu ve gözetlemeye başladı arada görülen ufolar ise bu üstün ırkın gözetmenleri yani bizi gözetliyorlar eğer roswell otopsi videosunu izlediyseniz insana çok benzer olduğunu görürsünüz hatta ilerde bence bu otopsideki yaratıklara benzeyeceğiz ve eğer bu video gerçekse benim düşüncemi kanıtlayabilir... yani onlar gelecekten gelmedi dünyada bizden önce yaşayan evrimleşmiş varlıklar gelip ziyaret ediyorlar...

iyi güzel de din i nereye sokuyosun bu kavramlar içerisinde?

gelişmiş uzaylı : "şunlara bi kitap yazalım bakalım inanıp yapacaklar mı?" deyip kitap mı indirmiş gökten peygamber vs mi göndermiş

Din kavramını kendileri çıkartıp insanların zarar görmemesini sağlamış olmaları olamazmı
    din fln hiçbirşeyin olmadıgını düşün
    kimse hiçbir şeye inanmıyor
    ölünce hiç bieşy olmucak
    ceza yok sorgu yok
    böyle bir dünyayı hayal et ve zararlarını düşün
    herkes istediği kötülüğü istediği şekilde yapsın sonucta bişey olmucak o kişiye

ayrıca belkide galakside üstün güç savaşı var
    bir ırk galaksinin sahibi oldu
    gezegenlere gidip musevilik diye bir din çıkarttı
    sonra başka bir ırk galaksinin kontrolunu ele geçirdi ve hristiyanlıgı cıkarttı fln olabilir ark. düşüncesiyle

hmm.ilginççç..bende buna benzer bir kitap okumuştum....Kuran-ı kerimde Allah kendini göstermekten neden sakınıyor hz muhammede bile göstermemiş..... '' sana gözükemem şu dağa bak oraya gözükecem'' ve o dağ Rabbin kudretine dayanamaz ve parçalanır....uzaylıların o dağı parçaladığını yazan bir paragraf ilgimi çekmişti... derine insen imandan çıkarsın o derece Ama sonuçta uzaylılar tarafından deneniyorsak bile onlarıda yaratan biri olmalı sonuçta tek yaratan olmalı....''

• quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

quote:

Orjinalden alıntı: isisis

quote:

Orjinalden alıntı: Konkon

quote:

Orjinalden alıntı: alicho

benim düşünceme göre önce insan ırkından daha üstün bir ırk hatta belki de onu yaratan ırk insanlığı dünya gezegenine koydu ve gözetlemeye başladı arada görülen ufolar ise bu üstün ırkın gözetmenleri yani bizi gözetliyorlar eğer roswell otopsi videosunu izlediyseniz insana çok benzer olduğunu görürsünüz hatta ilerde bence bu otopsideki yaratıklara benzeyeceğiz ve eğer bu video gerçekse benim düşüncemi kanıtlayabilir... yani onlar gelecekten gelmedi dünyada bizden önce yaşayan evrimleşmiş varlıklar gelip ziyaret ediyorlar...

iyi güzel de din i nereye sokuyosun bu kavramlar içerisinde?

gelişmiş uzaylı : "şunlara bi kitap yazalım bakalım inanıp yapacaklar mı?" deyip kitap mı indirmiş gökten peygamber vs mi göndermiş

Din kavramını kendileri çıkartıp insanların zarar görmemesini sağlamış olmaları olamazmı
    din fln hiçbirşeyin olmadıgını düşün
    kimse hiçbir şeye inanmıyor
    ölünce hiç bieşy olmucak
    ceza yok sorgu yok
    böyle bir dünyayı hayal et ve zararlarını düşün
    herkes istediği kötülüğü istediği şekilde yapsın sonucta bişey olmucak o kişiye

ayrıca belkide galakside üstün güç savaşı var
    bir ırk galaksinin sahibi oldu
    gezegenlere gidip musevilik diye bir din çıkarttı
    sonra başka bir ırk galaksinin kontrolunu ele geçirdi ve hristiyanlıgı cıkarttı fln olabilir ark. düşüncesiyle

hmm.ilginççç..bende buna benzer bir kitap okumuştum....Kuran-ı kerimde Allah kendini göstermekten neden sakınıyor hz muhammede bile göstermemiş..... '' sana gözükemem şu dağa bak oraya gözükecem'' ve o dağ Rabbin kudretine dayanamaz ve parçalanır....uzaylıların o dağı parçaladığını yazan bir paragraf ilgimi çekmişti... derine insen imandan çıkarsın o derece Ama sonuçta uzaylılar tarafından deneniyorsak bile onlarıda yaratan biri olmalı sonuçta tek yaratan olmalı....''

Miraç gecesi peygamberimiz ALLAH u tealayı görüyor fakat bu bizim görmek anlamında mı onu bilemiyorum,öyle safhalardan geçiyorki mesela cebrail bir sınıra geliyor ve ben burdan öteye geçemiyorum diyor peygamberimiz beni yanlızmı bırakacaksın diyip tutup çekiyor cebraili,inanılmaz azametli yani büyük olan cebrail sınırı geçince serçe gibi oluyor ve korkudan titriyor daha sonra peygamberimiz refref miydi tam hatırlıamıyorum b,r vasıta ile tek devam ediyor bir sürü makam geçildikten sonra ALLAH aulaşıyor ( ulaşmak derken yer anlamında değilde makam anlamında yoksa ALLAH u teala mekana bağlı değildir

• quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

zaman makinası falan hayal ürünü.

Biraz akıllı insan böyle birşeyin olmayacağını bilir.

Tabi yıllar öncede uzaya gitmek hayaldi ama sonuçta ortada gidilecek bir yer var,bir hedef var

Ama zaman makinasında ne geçmişe ne geleceğe gidebilirsiniz,çünkü birisi zaten geçmiştir diğeride gelicektir yani yoktur

Hayal edilebilen herşey mümkündür unutma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkos1

quote:

Orjinalden alıntı: boRa.

quote:

Uzaylılarıda müslüman yaptılar ya pes birşey demiyorum

Müslüman Ufolar

acaba uzay gemisinin üzerinde

Allah Korusun

Hatalısız Kul Olmaz gibi

yazılar yazıyormuymuş ??

Eğer varsa atesit olanıda vardır müslümanıda.

Yine eğer ufolar varsa ya ateisttirler yada müslüman.Çünkü sadece islamiyet Tüm varlıklara inmiştir.Diğer dinler sadece insanlara inmiştir.
    Ama İslamiyet insanlara ve diğer varlıklarada inmiştir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.