Şimdi Ara

Ufo-Kumtel-Alf ISITICI Hangisi Kaliteli_? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
136.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Delonghi yağlı radyatörden memnun kalabildin mi? bir de nerede bulabiliriz bu marka radyatörü?
  • Arkadaşlar siz siz olun Ufo, Alf v.b. türevi resistanslı ısıtıcılardan almayın. Sağlık için çok zararlı , havayı kurutuyor ve sadece geçici bir sıcaklık hissi veriyor. Örneğin uzattığınız elinizin arkası yine üşüyor. Bence bunlara kızartıcı demek daha uygun olur.Homojen bir şekilde ortamı ısıtmıyor.
    Ayrıca elektrik faturasından biliyorum hiç te ekonomik değil. Belki radyatör daha iyi bir alternatif olabilir.
  • delonghi yağlı radyatörü kullanan arkadaşlara soruyorum; bu alet hakikaten açıklamasına yazdığı gibi 47 -75 m2 lik alanları ısıtabilecek kapasitede bir performans veriyor mu! veya 25 m2 lik yatak odamın havasını ne derece ısıtabilir tavan 3 metre ve pencereler çok büyük tavan yüksek olduğu için infrared aldım (kumtel 2500)ama ne yalan söyliyim çok da hoşuma gitmedi. uzak mesafede pek etkili değil malesef
  • selamlar.ben bir hafta önce kumtel 2000 elit aldım kesinlikle havayı kurutuyo hemde kısa bi sürede.kesinlikle altsolunum yolu rahatsızlığı olan kullanmasın.açıkca bu tür ısıtıcılar ana bir ısıtıcıya yardımcı olarak kullanılmalı.elektrikte söylendiği gibi az falan yakmıyor.mecbur değilseniz asla kullanmayın.
  • 10 metre kare banyo ve 10 metre kare mutfak için bunu aldım tansaştan,

    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do;jsessionid=c3575aa330d77646123c732f4e1d8ee2a985fd9ceb53.e34RaNmPc38Ta40LbxaMa3eTahmRe50L.1?psi=5016130&categoryId=7503







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazozagacı -- 31 Ekim 2008; 22:45:54 >




  • EE son durum nedir ufocular kimler bakalim ?
    1200 waat alsam acaba sogukda kalmis esek sipasi gibi dislerim takirdar mi ?

    kullanacagim oda 12-14 m kare kadar ...

    ayrica günde en fazla 6-7 saat kullanirim cogu zaman is yerindeyim cunki.
  • arkadaşlar verilen bilgiler için teşekkürler. bu ürünü nerelerde bulabiliriz.??
  • arkadaşlar ufo-alf bunlar pek sağlıklı ürünler değiller ve ekonomik olarak ise elektrik faturasını 5 e katlarlar......akıl karı değil ve zararlı hem ekonomik olarak hemde sağloık olarak.....
  • UFO STAR S/30 3000watt almaya karar verdim. 28 metrekare oda.
    Umarım üşümeyiz çok
  • Siz siz olun UFO tarzı soba almaya kalkışmayın hem cebe zarar hem sağlığa ısıtmadığı gibi bir ton parada ödersiniz en iyisi yağlı radyatör ama birde soba derim şu zamana kadar ama doğalgaz olmayan yerlerde bunları söylüyorum birde airfelin sobası vardı onlarada bakın derim ama bunlar ufo tarzına benziyor ama ufodan çok farklı bunları söyleyeyim..

    yanlız odun sobasında ben gece yanacak şekilde hazırlıyordum kazanı yani yarım kova kömür dolduruyordum gündüz 3 te tutuşturuyordum sabah 8-9 soba ılıman oluyordu yani tam soğumuyordu sonra üzerine kül fazla yoksa biraz odun sonra yandığı zamanda kömür atarsınız mis gibi ısınırsınız ama bunlar kovalı sobalar ve demirdöküm tuğlalı uyuyan soba için diyorum ama ateş tuğlalı sobalar çabuk ısıtmadığı gibide çabuk ısı kaybediyor.

    ama neden ufo almayın diyorum ve hem cebe zarar ve ben teras katta kullandım ısınamadım üstelik 4.cü kademede olmasına rağmen 25 metrekarelik odayı ısıtmadı söndügü zamanda oda buzhane oluyordu yani geçici sıcaklık hissi veriyordu.

    bende bıktım kaldırdım dahada istemedim sobayı sonra.. şu anda yok o soba .. iyi olmuştu göndermem.


    siz eğer elektrikli soba almak isterseniz yağlı radyatör alın ama iyi modellerini araştırıın sonra birde airfel karbon radyant ısıtıcı aıln derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 2 Kasım 2009; 0:57:46 >




  • Ufo kullandım faturalardan haberim yok ama güzel ısıtıyor küçük bir alanda kullandığımıda ekliyeyim
  • ufo infrared ısıtıcılardan
    Hangi modeli tavsiye ediyorsunuz?
    http://www.ufoısıtıcı.com/index.php

    yer 64 m2

    çok teşekkürler..

    www.ufoısıtıcı.com da deyaları yazmışlar ama çok karışık






     Ufo-Kumtel-Alf  ISITICI Hangisi Kaliteli_?




  • Bana kalırsa ısınmak için radyatör tercih etmelisiniz elektrikle ısınmak daha pahalı
  • elektrikli radyatörmü
    quote:

    Orijinalden alıntı: FireSpear

    Bana kalırsa ısınmak için radyatör tercih etmelisiniz elektrikle ısınmak daha pahalı
  • hayır elektrikle ısınmak pahalı yazmıştım dikkatinizi çektiyse doğalgaz ile tabiki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FireSpear

    hayır elektrikle ısınmak pahalı yazmıştım dikkatinizi çektiyse doğalgaz ile tabiki



    O zaman noktalama işaretlerini kullanın, benim dikatimi salla pati yazılar çekmez,hem sallama yazı yaz hemde zeytin yagı olayına gir.
  • Arkadaşlar elektiriğe zam gelecek ama doğalgaza da gelecek, bu denge böyle gelir gider. Sağlık açısından havayı kurutmasından dolayı kıyafetlerinizi giyerken elektiriklenmeler oluyor ise havanızın kuruluğu fena demektir ve ciğerlerinizide kurutuyorsunuz demektir. Ayrıca bazı arkadaşlar yüzüne doğrultmaktan bahsetmiş, büyük hata! Göz yaşını kurutmasından dolayı göz tansiyonu ve gözde ciddi sorunlara yol açar o şekilde kullanım.

    Kocakarı tavsiyesi gibi olacak ancak ufak bir leğen'e su koymanız odanın eksilen nemini bir nebze düzeltecektir tabiki çok suni bir düzeltim. En sağlıklısı kombi+radyatör sistemidir.
  • benim iyice aklım karıştı..
    -bazıları çok memnun ve oldukça ucuza geldiğini söylüyor..
    -tanıtımlarında kesinlikle havayı kurutmadığını yazıyor.
    -çin malı ve kaliteli olmayan ürünlerin infrared şınlarının dozunda ayarlama yapamadığ ve cilt kanserine yol açabileceği ama onaylı ürünlerin sağlığa zararı olmadığı belirtiliyor.
    bazıları da kesinlikle almayın cebe zarar ısınamazsınız vs. diyor.
    ufo bütçeme göre pahalı..fakir 2000watt almayı düşünüyorum..malum doğalgaz zammı elektrik masrafından daha fazla..
    ama yorumları okudukça aklım karışıyor :S
  • Arkadaşlar ben evimde 2 tane kullanıyorum... Gayet memnunum sorusu olan pm'den ulaşsın bana gerekli bilgilendirmeyi yaparım...
  • arkadaşlar ben Alf yrtkili satıcısıyım. okudumda yazılanları deli saçması konuşmuş millet.

    şimdi piyasadaki normal qartz flamentler farklı ınfrared ısıtıcıların içierisindeki flament farkıdır.Qartz ısıtıcılar elektrik enerjisini direk olarak ısıya çevirir ve yansıtıcısı ilede ortama vermeye çalışırlar. Bu flamentlr nikel olduğundan direnci yüksektir ve çok fazla elektrik tüketirler. Ayrıca verimlilikleri %40-50 arasıdır. Infrared ısıtıcılarda ise karbon alaşımlı bir malzeme kullanılır ve bu flamentin direnci çok düşük olduğundan çok daha az elektrik tüketirler. Ayrıca bu flamet elektrik enerjisini direk olarak ısya çevirmezler flamentin sarım şekline dikkat edenler görecektirler ki elektrik enerisini belli bir dalga boyuna çevirip sağlıklı ınfrared ışınları ile ortama direk güneş ışını etkisi yaratırlar. Ortamı ısıtmadığı doğru ışınların değdği yer sıcak iken değmediği yerler soğuk kalacaktır. Alf marka ürünlerin sahip olduğu IP34 belgesi ile nemli ve hatta direk su ile temas eden ortamlarda dahi çok rahat çalışabilmektedirler. Ben direk satış esnasında bardakla defalarca çalışan ürüne su döküyorum ve banamısın demiyor. Sakın normal piyasadaki ucuz markalarla denemeyim direk flametin çatlaması muhtemeldir. Lokal bir bölgeyi ve 22 Sn gibi kısacık bir sürede ısınmak isteyenler için oldukça başarılı bir sistemdir ınfrared. Koca odayı ısıtmak yerine sadece kendinizi nesnelerinizi ısıtabilirsiniz. Elektrik konusundada termostalı olduğundan belli aralıklarla duracaktır. ısınmak için bir bedel illa ki ödenecek o yüzden yağlı radyatörlerle ınfraredleri kıyaslamayın. Dışardan geldiniz ve üşüdünüz radyatörün ısınıpta ortama ısı yayması en az 5-10 dk arası ancak bir ALf'iniz olsa 22Sn'de hemen ısınırsınız.Kullanma amaçlarına bakacak olursan ınfrared sistemin çok daha pratik ve hızlı çözüm olduğu ortadadır. Özellikle UFO ve ALF markaların kardeş olduğu göz önüne alınırsa verimlilikleri %80-85 arasıdır ki bu da çok başarılı bir orandır. Piyasada bulunan çok markanın ısıtıcılarını sattım ben ancak özellikle ALF'ten hiç geri gelen olmadı.Özllikle banyolarda 1200w'lık olan modelden çok sattım ve müşterilerim hem teşekkür ettiler hemde müşteri getirdiler. Boşa aldanmayın arkadalar alın deneyin. 2 ayda 400 lira elektrik faturası ödeyen arkadaşım gece gündüz söndürmeden çalıştırırsan değil 400 800 de ödersin. Herşeyin bir bedeli vardır ve ınfrared sistemlerde çok daha başarılı ve sağlıklıdır. Ortamı kurutmadığı için brde nemlendirici almanıza gerek kalmaz. Ortamdaki partikülleride yamadığından koku yapmaz. ALF ufodan daha başarılı bir üründür tavsiye ederim...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.