Şimdi Ara

UFC oyununun pc versyonu var mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UFC hastasıyım pc için varsa link atarsanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

UFC Oyununun PC Versiyonu Var mı?

UFC (Ultimate Fighting Championship), dünya çapında popüler bir karma dövüş sanatları organizasyonudur. Resmi UFC video oyunları da yıllardır konsollarda yayınlanmaktadır. Ancak, birçok oyuncu PC'de UFC oyunu olup olmadığını merak etmektedir.

UFC 3 PC'de Var mı?

Hayır, UFC 3'ün resmi olarak PC sürümü yoktur. Oyun yalnızca PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için yayınlanmıştır.

UFC 4 PC'de Var mı?

Evet, UFC 4'ün resmi olarak PC sürümü vardır. Oyun 14 Temmuz 2020'de Steam'de yayınlandı.

UFC 5 PC

UFC 5'in PC sürümüyle ilgili resmi bir duyuru yapılmadı. Ancak, oyunun 2023'te yayınlanması bekleniyor ve PC sürümünün de dahil olması muhtemel.

Sonuç

UFC video oyunlarının PC sürümleriyle ilgileniyorsanız, UFC 4 şu anda PC'de mevcut olan tek oyundur. UFC 5'in PC sürümünün çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • google amcadan ufc undisputed 2010 diye bi oyun buldum pc için bumu dediğin oyun?
  • Evet bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustilinyo26

Evet bu

http://www.oyuncehennemi.com/wu-ufc-undisputed-2011-pc-t877735.html# link vermek yasakmı bilmiyorum yasaksa silerler zaten
  • Tamamdur bu oyunu bende indiricem.
  • nasıl güzelmi oyun
  • pc için çıkmamıştı bu oyun. ya fake yada eski bir oyuna mod. genelde wwe raw ı yeniliyorlar her sene ama ufc ye çevirebilirler mi bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum kim indirdi ve çalıştıpına emin ????
  • Oyun PC için çıkmadı ki PC için linki olsun ?
  • PC için UFC oyunu yok, şuan konsollarda da sadece Ufc Undisputed 09 ve 10 var.
  • Hiçbir boks türü oyun pcde çıkmıyomu yaa ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naeramarth

PC için UFC oyunu yok, şuan konsollarda da sadece Ufc Undisputed 09 ve 10 var.

28 Haziran da UFC Personal Trainer çıktı onu atladın.
  • Bu linkteki normal oyunu değil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.