Şimdi Ara

UFC 09 mu 10 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler UFC almayı düşünüyorum.09 mu alayım 10 mu 09 un demosunu indirdim manyak müthiş geldi :D10 daha mı iyi (genelde öyle olur ama olmadığıda olur)

HD trailerlerini gönderebilir misiniz ikisininde zahmet olmazsa(ben bulamadım da)

Teşekkürler

• 10 al. çok daha fazla combo ve dövüşçü mevcut.
  • saolasında trailerına baksam iyi olur bence. ama bulamadım yaw
    edit: aha buldum trailerı
    editdit:kararı aldım 2010
  • yinede cevap bekliyorum alma sakın 10 u ben aldım pişman oldum diyen ya da "bence 09 daha iyi" diyen var mı
  • 09 un sadece demosunu oynadım o bile gayet zevkliydi ama ufc 10 un full sürümünü aldım ve yaklaşık 3-4 ay hiç sıkılmadan oynadım. 09 demo ve 10 ful sürümğ kıyaslarsam sana tavsiyem ufc10 almandır. Emin oln 3-4 ay sıkılmadan oynarsın. Hele birde ufc den keyif alan veya takip eden bir arkadaşın olursa ufc 11 çıkana kadar 10 ile çok keyifli vakit geçirirsin
  • Zaten takip ettiğim kadarı ile ufc 9 dan sonra ufc10 herhangi bir kötü eleştiri alamdı. Benim bildiğim kadarı ile sadece submission'lar çok zorlaştırılmasından yakınan bir kitle vardı ama ufc' yi takip eden biri zaten submission gerçekleştirmenin ne kadar zor olduğunu bilir.

Ayrıca bir naruto sever olarak saygılarımı sunarım
  • Konuyu gördüm reklam gibi olmasın ama yazamadan edemeyceğim 6 aydır filan elimde var oynuyordum şimdi satılığa çıkardım UFC2010 ilgini çekerse gg linkini öm ile atabilirim...

Oyuna gelince özellikle karşılıklı oynamak çok zevkli, turnuvalar ve tittle maçları..Kariyer de oldukça ayrıntılı ve zevkli ama kendini geliştirmesi zor ve uzun sürüyor...Avantajları da dezavantajları bunlar ama kesinlikle oynarken zevkli 2010...2009'u bilmiyorum oynamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 13 pro mu 14 plus mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiki 2010..
  • Oynamadım ama 2010 sonradan çıktığı için daha iyidir.
  • kesinlikle 2010 ikisi hakkında bayaa bilgi topladım zamanında sonuc 2010 çıkıyor hatta dün almaya gittim adam kalmadı dedi cuma tekrar gidicem
  • Hep yeni oyun tavsiye edilir. Eski oyun tavsiye eden görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquess

Konuyu gördüm reklam gibi olmasın ama yazamadan edemeyceğim 6 aydır filan elimde var oynuyordum şimdi satılığa çıkardım UFC2010 ilgini çekerse gg linkini öm ile atabilirim...

Oyuna gelince özellikle karşılıklı oynamak çok zevkli, turnuvalar ve tittle maçları..Kariyer de oldukça ayrıntılı ve zevkli ama kendini geliştirmesi zor ve uzun sürüyor...Avantajları da dezavantajları bunlar ama kesinlikle oynarken zevkli 2010...2009'u bilmiyorum oynamadım..

merhabalar pm atabilir misiniz gg linkini kırık çizik kitapçık falan var mı? almayı düşünüyorum ama 20-28 ocakta alıcam o kadar zamana kadar olur mu?

ve de herkes 10 demiş saolun bende 10 alıcam bakalım artık

@bynekme shippudendeyim narutoda Naruto:Ultimate Ninja Storm alıcam bide

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.