Şimdi Ara

Ufak Ufak Mod Çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır ufak ufak uğraştım prototipi tamamladım !

projeye başlamadan sadece anakart ve işlemciyi aldığım zamanki uzay montaj yolu ile anakartı görmek istedim

iş yerimden aldığım standla birşeyler yaptım

Jant boyama maskeleme aşamaları

2. kat maske

ve son hali

jantın içine topladım sistemi ekran kartı ve ramleri alana kadar daha sistem tam oturmuş olmayacak o yüzden

derme çatma taktım jantın arka kısmına plexi ön kısıma da plexi kestirdim lazerle 2 set yaptırdım 1 .si deneme prototip geliştirme amaclı çünkü

rezil olabilirdi plexi yedek olarak

ekran kartı ve ramler geldikten sonra tam olarak düzenli kablolar düzenlenecek jant tekrar boyanacak ön panele kabartmalı baskı yolu ile

gigabyte in resmini bastıracam

(görmüş özenmiş yapmış demeyin arkadaşlar evet gördüm hoşuma gitti bende denemek istedim yaptım oluyor gayet de güzel olacak inşallah

Ufak Ufak Mod Çalışıyorum Ufak Ufak Mod Çalışıyorum Ufak Ufak Mod Çalışıyorum Ufak Ufak Mod Çalışıyorum Ufak Ufak Mod Çalışıyorum Ufak Ufak Mod Çalışıyorum Ufak Ufak Mod Çalışıyorum

• Jant işi aklıma iyi yattı benim bence onun önüne kocaman bir fan koyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan iyi olabilir ama oraya ledli kabartmalı baskı düşünüyorum
  • Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık. Jantın tam ön orta kısmına 12cm beyaz ledsoz bi fan düşünülebilir.

• ön kısımda plexi var ancak onu ızgara gibi delmem lazım o sekılde olur
    ama fana gerek yok diye düşünüyorum öne kabartmalı baskı ile

bunu yaptıracam ön plexi ye karbon fiber uygulayıp üzerine de onu yapışıtırcam

• güzel olmuş
  • anakartın arkasına kapatılabilecek eklenti yaparsanız daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyük bir hata yaptım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasanın kapağı gibi bi yol izledim somunlu vida attım 4 tane direk cıkartıp taklabiliyor
  • Bunu tekerleğe yapan bir yabancı vardı ona benzemiş oda çok iyiydi bu da başarılı
  • Çok yaratıcı fikir, renk uyumu muhteşem; tebrikler.

• eyvallah çok teşekkür ederim dediğim gibi bende de olmasını istedim yapmaya çalıştım ama daha gelişecek kaba inşaat bu daha
  • gentar005 kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışma güzel olmuş eline sağlık, yalnız ağır olmadı mı? Bir de sirkülasyon için önüne gizli bir delik açarsan dahada güzel olacaktır.
  • harika olmuş sanayiye gidip bir jant ayarlayıp bende yapıcam gerçi benim sistem 11 senelik 12 yaşına girecek ama şekil olması önemli :)
  •  Ufak Ufak Mod Çalışıyorum Ufak Ufak Mod Çalışıyorum Ufak Ufak Mod Çalışıyorum yeni stil
     Ufak Ufak Mod Çalışıyorum Ufak Ufak Mod Çalışıyorum Ufak Ufak Mod Çalışıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.