Şimdi Ara

Ufak hasarlı bomba yapımı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
10.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu pipebomb ya da başka türlü bombaları nasıl yapabilirim bilen varsa pm bekliyorum.

• ingilizce olarak bir anarşistin yemek kitabı diye bir kitap var ama ben pek güvenmiyorum
  • anarchist cookbook demek istiyor arkadaş.içinde kola kutusundan susturucu apmakta yazıyor hatta bu kitap olarak basılmış ya işin ilginci lselile uyuşturucuya ve bomba konularınad dadandı. ne la bu ne işin var bombayla allah alllah.
  • birine kızdı intikam yemini etti heralde
  • yumurtayı damıtırsan güzel barut oluyor tnt yapabilirsin. (yumurtayı damıt sonra bi kumaşa emdir o kuruyunca gliserin emdir.aman dikkat ikiside akışkanken birbirine temas etmesin.)
  • Ilk olarak kirli değilim ilkokul 3'e gidiyorum arkadaşım sevdiğim kıza baktı o yüzden bonba yapıp ona yukarıya bak dedikten sonra donundan içeri atacağım nasıl serin mi ?
    Yok beyler ben sadece ilgiliyim bu arada kitabı nerden temin edebilirim , yumurta ile gliserın olayını anlamadım nasıl patlatacağız ?
  • yok sen en iyisi anfo yap. amonum nitrat gübre al (30-15-15), birde mazot. sıcaksu dolu kova içine kuru bir kap koy .gübre ve mazotu %95 e %5 oranında bu kapta karıştır. ateşe koyma patlar. bu yarı eriik haldeki maddeyi sıkıştır (plastik variller ideal, ortasına biraz tnt koy (zira fitil vs ile alev almaz ön patlama gerekli) böylece 1 çuval gübre ile toplamda 70tlye kocaman bir binayı yıkacak bombaya sahip oluyoruz afiyet olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi atomun tarifini verecem ama bu liseli bizde yakar diye korkuyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar
    yok sen en iyisi anfo yap. amonum nitrat gübre al (30-15-15), birde mazot. sıcaksu dolu kova içine kuru bir kap koy .gübre ve mazotu %95 e %5 oranında bu kapta karıştır. ateşe koyma patlar. bu yarı eriik haldeki maddeyi sıkıştır (plastik variller ideal, ortasına biraz tnt koy (zira fitil vs ile alev almaz ön patlama gerekli) böylece 1 çuval gübre ile toplamda 70tlye kocaman bir binayı yıkacak bombaya sahip oluyoruz afiyet olsun

Yok eşşeğin ... Birader ne yaptın ? :D Ben öyle fazla değil az biseyler istiyorum ayrıca oran işi de zor olur herhalde mesela kola kutusundan asma kilit açabiliyorduk ama nasıldı unuttum ışte böyle bilgiler istiyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

quote:

yok sen en iyisi anfo yap. amonum nitrat gübre al (30-15-15), birde mazot. sıcaksu dolu kova içine kuru bir kap koy .gübre ve mazotu %95 e %5 oranında bu kapta karıştır. ateşe koyma patlar. bu yarı eriik haldeki maddeyi sıkıştır (plastik variller ideal, ortasına biraz tnt koy (zira fitil vs ile alev almaz ön patlama gerekli) böylece 1 çuval gübre ile toplamda 70tlye kocaman bir binayı yıkacak bombaya sahip oluyoruz afiyet olsun

Yok eşşeğin ... Birader ne yaptın ? :D Ben öyle fazla değil az biseyler istiyorum ayrıca oran işi de zor olur herhalde mesela kola kutusundan asma kilit açabiliyorduk ama nasıldı unuttum ışte böyle bilgiler istiyorum. :)

o zaman duman bombası yap çok eğleceli. 4 yemekkaşığı potasyum nitrat gübre, 3 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı yemek sodası ve 2 yemek kaşığı su. hepsini karıştır. bir tavada (çöp olacak) kısık ateşte (piknik tüpü ile yap hatta araya teneke koy) kaşıtır. eriyecek macun kıvamı alacak. kahverengileşinceye kadar kavur. sonra bir tuvalet kağıdı rulosuna dök. içine kalem sok kuruyunca kalemi çıkar fitili (ben kız kaçıran fitili koydum ) az pamukla sabitle. içinde boyada var tarifte ama organic dye (organik toz boya) yazıyor ben toz duvar boyası koydum renk (vermiyor

uyarı açık alanda yap, eldiven giy buharını soluma ateşi az aç alev alıyor ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiskeyinthejar -- 23 Mayıs 2011; 2:56:05 >

• quote:

Bu kitabı Türkçe ya da Ingilizce olarak PDF formatında bulabilir miyim ?
  • quote:

quote:

Bu kitabı Türkçe ya da Ingilizce olarak PDF formatında bulabilir miyim ?

evet torrent trrackerlarında var.

• Fakat kitap için sallama tarifler var diyor yaparken uzuvlar gitmesin sonra?Ayrıca dediğiniz malzemeleri temin ederken sorun olmaz değil mi ? Ve daha küçük çaplı patlayan birşeyler bilen mi ?
  • 2.5 ltlik pet şişe içine aluminyum folyoları yuvarlayarak at. Tabanı tamamen folyolarla dolunca aynı seviyede tuz ruhu ekle. Ağızını sıkıca kapatıp, çalkala. Muthiş bir ses ve duman çıkarak patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven
    2.5 ltlik pet şişe içine aluminyum folyoları yuvarlayarak at. Tabanı tamamen folyolarla dolunca aynı seviyede tuz ruhu ekle. Ağızını sıkıca kapatıp, çalkala. Muthiş bir ses ve duman çıkarak patlar.

Kaçamadan mı ? :)
  • lazım olur bu konu
  • nitrat türevleri biraz teklikelidir karbonu alınca ama sıkışmadığı sürece patlamaz alevlenir sadece. cookboa çok dernlemesine bakmadım bilemeyecem. en temizi barutttur. gayet stabildir. bir pvc boru içine (ortama 10 cm) 1 tarafını kapatıp (en iyisi eriterek kapatma) dumansız barut barut koyup sıkıştırın sonra biraz boşluk bırakın oraya pamukla fitili sıkıştırın ve etkilenmemsi için balmumu damlatın (damlatmasanızda olur ama ben bir ara mumla uğraşmıştım) mühürleyin. fitili ateşleyip sese coşun bakın yadıklarım teklikelidir mesuliyet almam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Güven
    2.5 ltlik pet şişe içine aluminyum folyoları yuvarlayarak at. Tabanı tamamen folyolarla dolunca aynı seviyede tuz ruhu ekle. Ağızını sıkıca kapatıp, çalkala. Muthiş bir ses ve duman çıkarak patlar.

Kaçamadan mı ? :)

Folyoların erimesi 5 dakikayı bulur, eridiğinde pet şişe beyazlar, şişer ve patlar. Şişe ne kadar büyük olursa, etkisi o kadar artıyor. Üstelik sadece 5 TL. (Reklam gibi oldu. )
  • whiskeyinthejar seninle iyi bir geleceğimiz olacak gibi... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 23 Mayıs 2011; 3:16:59 >
  • Nasıl 'Boru tipi bomba' yapabilirim ? Ne kadar olağan konulardan konuşuyoruz yahu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.