Şimdi Ara

Ufak Bir Yardım İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar o kadar büyük birşey değil, benim West'te fizz i olan 2k ip si 400rp si bulunan 12 lvl accountum var. Sizce ona mı devam edeyim yoksa East serverında yeni açıp mı başlayayım. Amacım Tilki kızı almak bir an önce. East halen eskisi gibimi ? İngilizce dışında her dil vardı en son

• Easte geç sen.
  • West te kal.Eğer bu oyunda biyerlere gelmek oyunculuğunla birşeyler yapmak istiyorsan West de kal derim.East de halen oturmamış bir oyunculuk var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Merhaba arkadaşlar o kadar büyük birşey değil, benim West'te fizz i olan 2k ip si 400rp si bulunan 12 lvl accountum var. Sizce ona mı devam edeyim yoksa East serverında yeni açıp mı başlayayım. Amacım Tilki kızı almak bir an önce. East halen eskisi gibimi ? İngilizce dışında her dil vardı en son

eastte ruslardan polaklardan soğursun bence westte kalman yararına olacaktır.
    hakkaten şu an içimde inanılmaz bir öfke var ruslara karşı resmen ırkçı oldum çıktım, bu oyun insanları birbirine düşürür hacılar
  • Ne yani East de +2000 Elo yapıncadamı Açık mert korkusuz noob Leaver Ruslar çıkıyor karşımıza ? Sen 900 elo yaparsan kendini tabi çekicen cezanı . Ben 900 elodayım kendimden iğreniyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byloki

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Merhaba arkadaşlar o kadar büyük birşey değil, benim West'te fizz i olan 2k ip si 400rp si bulunan 12 lvl accountum var. Sizce ona mı devam edeyim yoksa East serverında yeni açıp mı başlayayım. Amacım Tilki kızı almak bir an önce. East halen eskisi gibimi ? İngilizce dışında her dil vardı en son

eastte ruslardan polaklardan soğursun bence westte kalman yararına olacaktır.
    hakkaten şu an içimde inanılmaz bir öfke var ruslara karşı resmen ırkçı oldum çıktım, bu oyun insanları birbirine düşürür hacılar

Rus lar East demi?

Ben West takılıyım en iyisi teşekkürler

• Tilki kız dediğin Ahri mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blu4yes

Ne yani East de +2000 Elo yapıncadamı Açık mert korkusuz noob Leaver Ruslar çıkıyor karşımıza ? Sen 900 elo yaparsan kendini tabi çekicen cezanı . Ben 900 elodayım kendimden iğreniyorum şuan.

eastte 2000 elo yapmak ruslardan dolayı pek mümkün değil sadece bunu söyledim.
    ayrıca elo sadece sana bağlı birşey değil takımın senden çok etkisi var

edit: şans ve playerlık arasındaki ince çizgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ianFraser -- 5 Temmuz 2012; 21:03:38 >
  • O konuda haklısın 2000 Eloya çıkana kadar canın çıkar . Duo atıcak varmı beyler elo yükseltmem lazım Nordic & East blu4yes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Tilki kız dediğin Ahri mi?

Evet ismini hep karıştırdığım için öyle diyorum kusura bakmayın
  • Ah şu ruslar polaklar her oyunda var abi bitane normal adamlarla oynuyom başlarken alışkanlık olmus adamlarda ruslara polaklara söverek başlıo :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasknight

West te kal.Eğer bu oyunda biyerlere gelmek oyunculuğunla birşeyler yapmak istiyorsan West de kal derim.East de halen oturmamış bir oyunculuk var.

Gerçekten öyle mi peki hocam? Eastin nesi var ki hoocam?? Bi açıklarsanız hocam size zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

West te kal.Eğer bu oyunda biyerlere gelmek oyunculuğunla birşeyler yapmak istiyorsan West de kal derim.East de halen oturmamış bir oyunculuk var.

Gerçekten öyle mi peki hocam? Eastin nesi var ki hoocam?? Bi açıklarsanız hocam size zahmet

Polaklar ruslar aynı oyuna düşünce acayip muhabbet dönüyor chat sembollerle doluyor ayrıca milletçe feeder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

İmzanızı gördüm size Allah yardım etsin güzel kardeşim.
  • Gel weste de gör ebenin fransızını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Gel weste de gör ebenin fransızını

1200 den fazla oyunun var West de.Ebemi dünya turuna çıkardım ben sen rahat ol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byloki
    edit: şans ve playerlık arasındaki ince çizgi

inçe çizge değil bence o çok kalın ve uzun bir çizgi (yanlış anlamayın )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.