Şimdi Ara

Ufak bir çarpma, pasta cila ile geçer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaskonuz varmış, kaskonda mini onarım varsa kaskonun anlaşmalı olduğu Autoking veya RS'de gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.

Tampon kısmına yapılan boyayı o kadar kafaya takmayın ekspertizde tamponlar plastik diye bakılmıyor bile.

Mini onarım ile hasar kaydı oluşmaz, hasarsızlık bozulmaz yani kasko poliçeniz indirimine devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Kaskonuz varmış, kaskonda mini onarım varsa kaskonun anlaşmalı olduğu Autoking veya RS'de gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.

Tampon kısmına yapılan boyayı o kadar kafaya takmayın ekspertizde tamponlar plastik diye bakılmıyor bile.

Mini onarım ile hasar kaydı oluşmaz, hasarsızlık bozulmaz yani kasko poliçeniz indirimine devam eder.
    Autoking de hakkım var ama pek olumlu yorumlar göremedim bu firrmayla ilgili. o nedenle şimdilik beklemedeyim. Kaskonun bitişine dogru baktıracağım. teşekkürler.
  • Geçmez.
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Yetkili servislere de pek güvenme o zaman. Önceki sene Renault Bolu Ünsal'a bıraktığım aracı 21 günde aldım. Bagaj kapağı düzeltilip boyandı, tampon çatlağı onarıldı sözde. Yarım yamalak yapıldı. Bir sürü tantana oldu. Araç 2 kere daha servise gitti düzgün yapmadılar. En sonunda Sakarya Ernaz düzeltti sorunları.

Bundan sonra arka tamponda bir tampon çatlağı için Autoking'e götürdüm aracımı 2 iş günü içinde teslim aldım ve çok güzel işçilikleri oldu.

RS'ye de babamın aracını götürdük. Marşpiyelde ezik düzeltilip sol çamurluğa lokal boya yapılacaktı. Gümüş gri araca çok güzel işçilikleri olmuştu.

İki işlem de Düzce Autoking ve Düzce RS'de yapıldı. Bugün aracımı gözüm kapalı veririm bu iki yere de. Keşke daha önce yetkili servis yerine de onlardan birine verseydim aracımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Yetkili servislere de pek güvenme o zaman. Önceki sene Renault Bolu Ünsal'a bıraktığım aracı 21 günde aldım. Bagaj kapağı düzeltilip boyandı, tampon çatlağı onarıldı sözde. Yarım yamalak yapıldı. Bir sürü tantana oldu. Araç 2 kere daha servise gitti düzgün yapmadılar. En sonunda Sakarya Ernaz düzeltti sorunları.

Bundan sonra arka tamponda bir tampon çatlağı için Autoking'e götürdüm aracımı 2 iş günü içinde teslim aldım ve çok güzel işçilikleri oldu.

RS'ye de babamın aracını götürdük. Marşpiyelde ezik düzeltilip sol çamurluğa lokal boya yapılacaktı. Gümüş gri araca çok güzel işçilikleri olmuştu.

İki işlem de Düzce Autoking ve Düzce RS'de yapıldı. Bugün aracımı gözüm kapalı veririm bu iki yere de. Keşke daha önce yetkili servis yerine de onlardan birine verseydim aracımı.
    anladım hocam nebileyim insanlar baktım genel olarak olumsuz konuşmuş bende korktum açıkcası :) bir ara ugrayıp halledeceğim inşallah. saolun tekrardan.

• İstanbul2da ayda bir benzer sürtme izleri oluşuyor benim clioda :D

Enişte boyacı, ilk zamanlar hemen gidip lokal boya yaptırıyordum, şimdi sulu boya fırçasıyla rötuş yaptırıyorum, sonra bir ara lokal yaparsınız diye diye 1 yıldır lokal boya yaptırmadım :D

Zamanla alışırsınız, gözünüz görmemeye başlar dert etmeyin.

• Geçmiş olsun , ben 1998 yılında sıfır Opel Astra almıştım.1999 yılında Geceleyin arabayı park ettiğim yerden çıkarayım dedim park ettiğim yer eğimliydi geri gelirken bir baktım arkadaki kamyona tamponuna çarpmışım ve tampon içeri göçmüştü (Plastik aksam ) . Ozaman o kadar çok moralim bozuldu ki arabayı değiştirmeyi düşünmüştüm . Sizin psikolojinizi çok iyi anlıyorum bu anımı onun için anlattım. Akacak kan damarda durmazmış . Ufak tefek rotuşlıuk işler için canınızı sıkmayın arkadaşların yorumlarından aklınıza yatanı uygun zamanda halledersiniz ? Sağlıklı günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.