Şimdi Ara

!!! Ufak Ama Güzel Bir Program !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
8.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylaşımlar için teşekkürler.
  • Paylasim icin TeseKKuRleR.
  • arkadaslar hepsi guzel programlar elinize saglik
  • JOCR 1.0 ile PDF üzerindeki metinleri de alabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

JOCR 1.0 ile PDF üzerindeki metinleri de alabilir miyiz?

Güzel soru

Ben bu iş için Abbyy PDF transformer kullanıyorum verimi %99 neredeyse oldukça başarılı bir program TR desteği de var
  • güzel programlar bayağı işime yarar.
  • Beni az uğraştırmamıştın

quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

Güzel soru

Ben bu iş için Abbyy PDF transformer kullanıyorum verimi %99 neredeyse oldukça başarılı bir program TR desteği de var
  • quote:

Arkadaşım bu programın olayı resim üzerindeki yazıyı almak.Eğer o pdf formatındaki yazının resmini çekersen alabilirsin yazıyı.

• hocam resmi yazı ustunden siliomu yoksa sadece yazıyı wordpad a mi aktarıo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

hocam resmi yazı ustunden siliomu yoksa sadece yazıyı wordpad a mi aktarıo...

Yazı silmiyor.Sadece resimin üzerindeki yazıyı metin belgesinde text olarak veriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Arkadaşım bu programın olayı resim üzerindeki yazıyı almak.Eğer o pdf formatındaki yazının resmini çekersen alabilirsin yazıyı.

evet güzel mantık bu da.
    saol program için
  • recognize'ye basınca bu hata çıkıyor:
     !!! Ufak Ama Güzel Bir Program !!!
  • Empyrium o hatanın çıkmasının nedeni PC'nde MS Office 2003 yükle olmaması.Program çalışmak için MS Office 2003 programına ihtiyaç duyuyor.Onu yüklemen lazım.Ama eğer yükleyemem dersen yine bu sayfada başka birisi başka bir program vermişti onu kullan.

• saol
  • quote:

quote:

pdf nin resmini mi çekmem gerekecek yani? kalsın o zaman :)

sağol Spawn
  • arkadaşlar acele fotoğraftaki metinleri word'e dönüştürebileceğim program lazım ilk programla yapamadım.. hypersnap benim bildiğim screen capture programı.... işe yarayan hangisi acele lütfen pazartesiye ödev yetiştiricem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

arkadaşlar acele fotoğraftaki metinleri word'e dönüştürebileceğim program lazım ilk programla yapamadım.. hypersnap benim bildiğim screen capture programı.... işe yarayan hangisi acele lütfen pazartesiye ödev yetiştiricem

Aga JOCR ile yapsana işte.Bu programla metin belgesi olarak al yazıları.Sonra kopyala Word'e yapıştır.
  • hata veriyo olmuyo
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

arkadaşlar acele fotoğraftaki metinleri word'e dönüştürebileceğim program lazım ilk programla yapamadım.. hypersnap benim bildiğim screen capture programı.... işe yarayan hangisi acele lütfen pazartesiye ödev yetiştiricem

Aga JOCR ile yapsana işte.Bu programla metin belgesi olarak al yazıları.Sonra kopyala Word'e yapıştır.
  • Ne hatası veriyor.Onu söyle.Eğer PC'de Office 2003 yüklü değilse çalışmaz.Ondan olabilir.Olmadı yolla resimleri bana ben yapıp yollarım sana Word'te.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.