Şimdi Ara

UEFA'ya gitsek kupayı bu takımla alırız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnş işler yolunda gitmez de grubu 3. tamamlarız ve Uefa'da mücadeleye devam ederiz.Takım bu haliyle Şampiyonlar Ligi kupasını kazanamaz ama Uefa'da favoriler arasına girer.

• Hedefinizi daima yüksek tutun bu hayatta. Uefa'ya her zaman gidersin. Günümüz şartlarında CL'de yarı finale çıkmak Uefa'yı almaktan daha prestijli. Hem maddi hem manevi olarak.
  • Hocam uefa'nın prestiji kalmadı artık.
    Ağzını hafta aç. Çıkalım şu gruptan alnımızın akıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek cevaplar:

1-Vizyonu dar taraftar.

2-CL geliri daha fazla.

3-CL çeyrek finalini UEFA finaline tercih ederim.

4-CL'nin reklamı daha iyi.

5-UEFA artık prestij kaybında, gereksiz.

6-Bunu alın burdan.

Konu kapanabilir.
  • 3. olacak zaten gs büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Hedefinizi daima yüksek tutun bu hayatta. Uefa'ya her zaman gidersin. Günümüz şartlarında CL'de yarı finale çıkmak Uefa'yı almaktan daha prestijli. Hem maddi hem manevi olarak.

ne kadar iyi olursan ol, bir yarışta ikinci gelirsen ismin asla hatırlanmaz ve hiçbir zaman efsane olamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

Hedefinizi daima yüksek tutun bu hayatta. Uefa'ya her zaman gidersin. Günümüz şartlarında CL'de yarı finale çıkmak Uefa'yı almaktan daha prestijli. Hem maddi hem manevi olarak.

ne kadar iyi olursan ol, bir yarışta ikinci gelirsen ismin asla hatırlanmaz ve hiçbir zaman efsane olamazsın

Geçen sene CL'de çeyrek finale çıktık bütün dünya bizi konuştu. Yarı finale çıksak neler olur sen düşün artık. Ayrıca geçen sene çeyrek finale çıkmasak Sneijder ve Drogba şu an bizde değildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum hocam şu an fikstür avantajımız var. Önümüzdeki 2 maçtan 4 puan çıkarabilirsek büyük bi ihtimalle 2. oluruz diye düşünüyorum.
  • 13 yıl öncede kalmış basit taraftardan nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

3. olacak zaten gs büyük ihtimalle.

aynen aynen

• quote:

quote:

quote:

Geçen sene CL'de çeyrek finale çıktık bütün dünya bizi konuştu. Yarı finale çıksak neler olur sen düşün artık. Ayrıca geçen sene çeyrek finale çıkmasak Sneijder ve Drogba şu an bizde değildi.

ben şahsen UEFA kupasını çeyrek finale tercih ederim.Çoğu Galatasaray'lı da benim gibi düşünüyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Faithful Lover

Katılmıyorum hocam şu an fikstür avantajımız var. Önümüzdeki 2 maçtan 4 puan çıkarabilirsek büyük bi ihtimalle 2. oluruz diye düşünüyorum.

fikstür öyle de sonuçta karşınızda juventus var. içerde dışarda belli olmaz ne yapacakları. zor bence.
  • quote:

quote:

dortmundu sahneden alalım o zaman
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Zor olduğunu kimse inkâr etmiyo zaten hocam ama şu an ibre bizim lehimize inşallah böyle devam eder.
  • Şu gruptan çıkarsak en az geçen seneki kadar konuşuluruz

• Daha iki zor maç var. Real Madrid ve Juventus. Galatasaray bu iki maçtan puan çıkarırsa iyi ama çıkaramazsa en kötü 3. olursunuz. Deplasmanda oynanacak Kopenhag maçı çok önemli.

UEFA'dan çok, turu geçmeniz daha önemli. Galatasaray turnuva takımıdır. Yalnız bugünkü oyuna aldanmayın derim. Rakip ağır derecede kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Orijinalden alıntı: The Faithful Lover

fikstür öyle de sonuçta karşınızda juventus var. içerde dışarda belli olmaz ne yapacakları. zor bence.

Juve deplasmanindan 1 puan cikardik burda yenilicez

• trabzonla uefa finali oynamanız dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD11

Şu gruptan çıkarsak en az geçen seneki kadar konuşuluruz

bu kadar ezik psikolojisine girmeyin.Konuşulunca ne olacak ? 2 gün sonra unutulacak.Ama kupalar asla unutulmaz bunu unutma.Hem kim konuşuyormuş ki 2-3 gazete manşet attı diye hemen kral ilan ettik kendimizi.
  • %80 grupdan çikti Galatasaray boşuna hayaller kurmayin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.