Şimdi Ara

UEFA Tahkim Kurulu Kararı(Ceza Onandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rakunovic

Tahkim'de cezanın onanacağı belliydi,önemli olan CAS.

Cas'tan pek umut beklemeyin hocam. 19unda kura çekimi varmış. 4 gün içinde ne kadar sağlıklı bir şekilde karar verilir siz düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize bu lekeyi sürenler Allahından bulur inş. Hakkımı helal etmiyorum. Onları ve şakşakçılarını
  • Bidahaki nezaman?

• olan gene kara kartal'a oldu.
  • Yazıklar olsun artık bir şey değişmez, bu sene de gitti.. Cas ne kadar sürer bilemiyorum..
  • Allah uefayı bildiği gibi yapsın tüm hevesim kursağımda kaldı lanet olsun yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

Allah uefayı bildiği gibi yapsın tüm hevesim kursağımda kaldı lanet olsun yaaaa

Yöneticiler şike yapmış. UEFA'ya bela mı okuyorsun
  • Hayirli olsun ne diyelim

• geçmiş olsun
  • Olan taraftara oluyor başka bişey değil.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10

quote:

ya bi yürü git işine akşam akşam ağzımı bozdurma sana mı kaldı git kendi takımınla ilgilen zamanında çaldığınız şampiyonlukların hesabını ver yotuba vahap beyaz yaz da ne söylemiş izle

• Geçmiş olsun böyle olacağı belli idi...

yazıklar olsun, bizimki teşebbüs bile demek için tartışma isteyen bir konu iken 1 senemiz onanıyor... millet örgüt kurup 15 maçta şike yapıyor 2 yıl...
  • quote:

quote:

Sadece git.

• Adalı ve Havutçu kulüpten ihraç edilmeli acilen
  • bu kararı alanlar gelecekte pişman olacak ve özür de dileyeceklerdir. BJK onurlu duruşundan bir adım bile geri atmamıştır, şike olmamıştır. bunu diyenlerin vicdanları kararmış, köhne fikirlerle sağlıklı düşünmeleri engellenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Certhas

bu kararı alanlar gelecekte pişman olacak ve özür de dileyeceklerdir. BJK onurlu duruşundan bir adım bile geri atmamıştır, şike olmamıştır. bunu diyenlerin vicdanları kararmış, köhne fikirlerle sağlıklı düşünmeleri engellenmiştir.

Klüpte çalıştınmı ? İnönüye gitmemiş adamlar burya gelip kesin konuşuyorlar ..
  • Geçmiş olsun arkadaşlar.Bundan sonra cas mas hikaye.

• abi biz burada kendi takımımızı tartışıyoruz gs lılar trollüğe geliyo hep aynı adamlar akşam akşam sövmekten bitap düştüm gelip bi kere olumlu bişey yazsa bu adamlar tamam diyecem adamlar konuşmaya gelmiş ama amaç farklı AMAÇ FARKLI amaç kısaca ego tatmini ve ortalığı karıştırmak başka açıklaması yok ya düzgünce yazın ya da yazmayın kardeşim
  • quote:

quote:

Adam hakli hic kizmayin.bunca durusmadan gecemediyse sucun, cezayi verende degil alanda oldugunu dusunsek hic fena olmaz.koru korune taraftar olmayin.yaziklar olsun futboldan soguttular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

Orijinalden alıntı: Certhas

bu kararı alanlar gelecekte pişman olacak ve özür de dileyeceklerdir. BJK onurlu duruşundan bir adım bile geri atmamıştır, şike olmamıştır. bunu diyenlerin vicdanları kararmış, köhne fikirlerle sağlıklı düşünmeleri engellenmiştir.

Klüpte çalıştınmı ? İnönüye gitmemiş adamlar burya gelip kesin konuşuyorlar ..

Sen çalıştın mı? Eğer çalıştıysan bu konu hakkındaki fikirlerin nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.