Şimdi Ara

UEFA'dan Beşiktaş'ın müzmin şanssızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 sene üstüste 5 kişilik gruplardan ilk 3 e girememeyi ben şansızlık olarak nitelendirmem.
  • beşiktaş bence bu sene avrupada başarılı olmuştur..
    ben sıfır çekeriz demiştim şaşırttılar beni..

kadroyu görünce kimin ne yapacağını biliyorum..her maç aynı hikaye..klebersonun bol top kaybı..burakın boşuna çaresiz koşulları..üzülmezin garip ortaları..nobrenin amaçsızca koşmaları..bobonun salak şutları..g.güleçin her ikili mücadelede yere yatışı..

beşiktaşı bu hale sokanlara yazıklar olsun..

ayrıca hakem de bence çok kötü değildi..bakinin salaklıklığını hakeme yüklemeyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

5-Bobo+Nobre+G.Güleç:Forvet oynayan adamın çektiği şut kaleyi tutar. Örnek: İ.Mansız, Amokhaci...

İste en buyuk sebep budur!Adam 3 kisiyi calımlayıp topu Bobo'ya veriyor Bobo hangi ayagıyla vuracagna karar verene kadar defans topu uzaklastırıyor yada coktan topun onune yatmıs oluyor.

konumuzla alakası yok ama imzandaki şarkı "asabiyim ben" filminde adam sandler ile jack nickholson'un köprüde beraber söyledikleri şarkı değil mi?
  • gereksizleri pm olarak sor
    quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

5-Bobo+Nobre+G.Güleç:Forvet oynayan adamın çektiği şut kaleyi tutar. Örnek: İ.Mansız, Amokhaci...

İste en buyuk sebep budur!Adam 3 kisiyi calımlayıp topu Bobo'ya veriyor Bobo hangi ayagıyla vuracagna karar verene kadar defans topu uzaklastırıyor yada coktan topun onune yatmıs oluyor.

konumuzla alakası yok ama imzandaki şarkı "asabiyim ben" filminde adam sandler ile jack nickholson'un köprüde beraber söyledikleri şarkı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 15 Aralık 2006; 17:15:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

3 sene üstüste 5 kişilik gruplardan ilk 3 e girememeyi ben şansızlık olarak nitelendirmem.

katiliyorum artik sorunu birazda kendimizde aramamiz lazim kacirdigimiz goller cok net pozisyonlardi hele o ali tandoganin kacirdigi pozisyon oooooooof
    ama hakeme ayri bi parantz acmak lazim almanyanin uc takimla sampiyonlar ligine gitmesi bir italyana niye bu kadar batiyor
  • kadro berbatttı ali tandogan sol kanatta korkunçtu hertopu kaptırdı bobo dinamo bükreş maçındaki gibi saçma sapan goller kaçırdı ama yinede maç berabere bitebilirdi ama hakem saçma bi penaltı verdi biz 1-0 yenikken 1-1 yapabilrdik ama 2. gol maçı zaten bitirdi
  • d.bükreş maçı son dakikada penaltı golüyle gitti
    leverkusen maçı son dakikalarda penaltı golüyle gitti

tecrübe eksikliğinden bence
  • bende bazı arkadaşlar gibi şansızlık olarak nitelendırmıyorum.sadece bjk için demıyorum yanlış anlama olması fb gs de dahıl.ne awrupa düzeyinde mantaliten var ne takımın var ne fuıtbolcun var .bizim dengımız işte clup bruge bloslev neydi adını unuttum bızım eledıgımız danımarka takımı işte onlar,biraz dişli çıkınca hemen farkımız çıkıyo ortaya.
  • Sana katılıyorum, ancak sebep son dk.penaltıları değil. İşi niye son dk. bırakıyorsun di mi yani.

quote:

Orjinalden alıntı: karalı

d.bükreş maçı son dakikada penaltı golüyle gitti
    leverkusen maçı son dakikalarda penaltı golüyle gitti

tecrübe eksikliğinden bence
  • saçma sapan bir Ofsayt taktiğiyle oynadığımız bir maçta o dakikaya kadar gol yememiz mucizeydi.Ama tam Leverkusenin telaşa gireceği anlarda Bakinin yaptığı salaklık yine bizi mahvetti.Bu sene galatasaray maçınıda trabzonspor maçınıda bu maçıda baki yüzünden kaybettik.Hala bu adamı futbolcu diye takımda tutanlara şaşıyorum.Topu 2 adım öteye atamıyor.Yeter artık Beşiktaş büyük klüptür daha yetenekli futbolcularla oynamalıdır.
  • beşiktaş ın böyle bir maçta hakemi de yenmesi gerekirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.