Arkadaşlar malesef elendik...ama elendik diyede işi bırakıcak halimiz yok... Uefa da Şampiyonlar liginde geçilen turla eşit puanda puan alınıyor.
bknz : Sporting Lisbon
Ve Steaua bukreş te 2 sene once uefada oynadığı çeyrek final sayesinde elemlerde 1.torbada gruplarda ise 3.torbadaydı...
Yani bizim Uefada mutlakkkkaaaaaaaaaaaa bu sene en az çeyrek final yapıp bu senede lig şampiyonluğu neticesinde şl ye 3. yada 2.torbadan girmemiz lazım....
Hayal kurmak güzeldir..
quote:
Orjinalden alıntı: matters
Hayal kurmak güzeldir..
Hayalin gerçek olması daha güzeldir.
Geçen sene gibi yapacaksanız hiç girmeyin bence. Tarihin en kolay grubundan Bordo'nun hayrına çıkmıştınız sonrası daha felaket zaten.
Size ne oluyor ki ben onu anlamadım ?
Hadi Şl grubunuz çekildi
Deplasmanda maç kazanamadan yine tekrarlayın aynı şeyi de görelim Şanslı Kanarya yavrusu sizi...
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Geçen sene gibi yapacaksanız hiç girmeyin bence. Tarihin en kolay grubundan Bordo'nun hayrına çıkmıştınız sonrası daha felaket zaten.
doğruya doğru.. ne kadar dün gece kötü futbol oynasak da gruplarda bu sene geçenki sıkıntıyı çekiceimzi düşünmüyorum en az çeyrek final görürz
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
Hadi Şl grubunuz çekildi
Deplasmanda maç kazanamadan yine tekrarlayın aynı şeyi de görelim Şanslı Kanarya yavrusu sizi...
Bize şanslı diyene bak.
En son ŞL grubunuza PSV, Bordeux , Liverpool çıktı ordan bile rahat 2. likle çıkmanız gerekirken 4. çıktınız. En son UEFA grubunuz UEFA'nın nerdeyse en kolay grubuydu.Bordeux un yardımıyla cıktınız. O kadar devin içinden ön elemede Steaua yı çekdiniz onada elendiniz. Hala UEFA yı almayı düşünüyorsunuz. Yazık size gerçekten
Bize şanslı diyene bak.
En son ŞL grubunuza PSV, Bordeux , Liverpool çıktı ordan bile rahat 2. likle çıkmanız gerekirken 4. çıktınız. En son UEFA grubunuz UEFA'nın nerdeyse en kolay grubuydu.Bordeux un yardımıyla cıktınız. O kadar devin içinden ön elemede Steaua yı çekdiniz onada elendiniz. Hala UEFA yı almayı düşünüyorsunuz. Yazık size gerçekten
Eeee ?? sonuç? çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun... Asıl sana yazık !... Topiği terket açılan içerik hakkında konuşulsun !
quote:
Orjinalden alıntı: votepetrelli
quote:
Hadi Şl grubunuz çekildi
Bize şanslı diyene bak.
senin mantığınla 100 sene avrupada kılını bile kıpırdatamıyan bir takımın çeyrek final oynaması düşünülemezdi ama oldu bu neden olmasın
quote:
quote:
quote:
Hadi Şl grubunuz çekildi
Bize şanslı diyene bak.
Eeee ?? sonuç? çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun... Asıl sana yazık !... Topiği terket açılan içerik hakkında konuşulsun !
Bak sen diyene bak kendi ortaya tez atıyo cevap verince topicden kovuyo O zaman şöyle yapalım "GS Türkiyenin en kötü takımıdır Kewell futbolcu bile olmaz , Barosmu kazma o." Herkes bu cümleme katılsın kabullensin cevap yazmasın topicle ilgilensin
bla bla bla bla
quote:
quote:
quote:
quote:
Hadi Şl grubunuz çekildi
Bize şanslı diyene bak.
Bak sen diyene bak kendi ortaya tez atıyo cevap verince topicden kovuyo O zaman şöyle yapalım "GS Türkiyenin en kötü takımıdır Kewell futbolcu bile olmaz , Barosmu kazma o." Herkes bu cümleme katılsın kabullensin cevap yazmasın topicle ilgilensin
Gözünü fanatiklik bürüdüğü için olayın ne olduğunu anlamamışsın.... Ben 2.mesajımı neye cevap olarak atmışım .. konunun gerçek içeriği ne ? önce bunları anla...
quote:
Hayal kurmak güzeldir..
Sen ne kadar gereksiz bir insansın böyle. Her topicin altında abuk subuk mesajlar atıyorsun. Hangi takımlıysan git o bölüme gir, o bölümde kendi takımını öv!
quote:
Hayal kurmak güzeldir..
Hayallerinin gerçekleşmediğini görmek te bizim için güzeldir. Bakınız Şıtava Bükreş
quote:
Orjinalden alıntı: cskiller
quote:
Hayal kurmak güzeldir..
Hayallerinin gerçekleşmediğini görmek te bizim için güzeldir. Bakınız Şıtava Bükreş
Sizin hayallerinizin bittiği yerde Bizim Gerçeklerimiz başlar
Geçen sene ki gibi olacağını hiç sanmıyorum. Bu sene UEFA'da cidden umutluyum...
Bu taraftarın gönlünü anca öyle alırlar...
quote:
Sizin hayallerinizin bittiği yerde Bizim Gerçeklerimiz başlar
haklisin GS gercekleri
ÜEFA kupasinda surunmek
FB Devler liginde
bunlar züğürt tesellisi gibi kalıyor kusura bakma. fbnin ş.l. gezindiği zamanda uefa bizi kesmez.
90 Galatasaray Tur 1.7735 2.3200 8.0130 9.2175 0.6600 21.984
İlk rakam sıralamadaki yerimiz diğer rakamlar sırasıyla 5 yıla ait puanlar ve son olarak toplam puan.
Arkadaşlar takımımızın şu andaki durumu bu. Uefa kupasının bize ilerisi için avantaj olabilmesi için önce ilk turu geçip beş maçı garantilememiz lazım. bundan 3 ve 4 sene önce toplayamadığımız puanlar bir kaç senedir seri başı olmamızı engelledi. ŞL'ne kalabilseydik 3 puan bonus alacaktık ama alamadık. İleride seri başı olabilmemiz için bu sene dahil üç sene içinde yaklaşık bi 30 puan toplamamız lazım ki yine de seri başı olmak garanti olmuyor. UEFA sıralamasında ilk otuza girmek için 60 civarı bi puan gerekiyor ki buna üç senede anca ulaşabiliriz. Kısacası UEFA kupasını alamazsak ilerisi için çok da bi fayda elde etmiş olmayız. Alttaki de 2003'de sıralamadaki yerimiz.
18 Galatasaray Tur 8.6000 26.8750 20.8750 15.8125 6.3330 78.495
Takımda şu an uyum sorunu var , takımın oturması halinde uefadan bu sene umutluyum önceki senelerde yaşadığımız durumlara düşmeyiz diye düşünüyorum.