Şimdi Ara

Uefa'da başarı beni kesmez abi yeaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes,''2012-2013 sezonundaki futbola ve futbolcu kadrosuna rağmen yarı final oynadığımız için bu sene kupayı çok kolay alırız'' gibi bir kafa yapısına bürünmüş.Kendimizi kandırmayalım arkadaşlar,o sene gayet de güzel kuralar çektik.Ve oynanan maçlar buna rağmen diken üstünde geçti.1 tane penaltıdan gol bulup üstüne yattık hep.Evimizde bile Bate,Plzen gibi takımlara elenme tehlikeleri atlattık.
    Yani bu sene gruptan çıkınca,elemede Şampiyonlar Liginde 3.olursa Juventus,Atletico Madrid,Wolfsburg,Roma hatta City,Chelsea vs gibi takımların gelmeyeceği ne malum ? Dereyi görmeden paçayı sıvamayın Allah aşkına,önce derede yüzelim sonra okyanusa açılırız.Kura şansı çok önemli ve son 2-3 yıldır Uefa'nın kuralarda bize attığı kazıklar malumunuz

• ha şunu bıleydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 2-3 yıldır hangi ara gittin de kura larda kazık yedin? saçma sapan konu açmayın ya.
  • Bate borisov o dönem cl den geldi bayerne kendi evlerinde 3 atmışlardı

biz plazeni çekmedik plazen ve napoli eşleşmesinin galibi ile oynayacaktık herkes napoliyi bekliyordu plazen 2 maçta 5 gol atıp eledi napoliyi

takımların ismi önemli değil o dönem sergiledikleri performans önemli şunu anlasanız bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

son 2-3 yıldır hangi ara gittin de kura larda kazık yedin? saçma sapan konu açmayın ya.

3.Elemenin en zor takımı Salzburg,Play Off'un en zor rakibi Arsenal
    Bu sene elemenin en zor takımı Shaktar
    Daha ne olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

quote:

son 2-3 yıldır hangi ara gittin de kura larda kazık yedin? saçma sapan konu açmayın ya.

Daha ne olsun ?

Bate,Plzen ne olacak peki o kadar iyi takım varken?Şans işte hangisi gelirse.UEFA Avrupa Ligi'nde dönen paralar ŞL'ye göre daha az ve de takım sayısı çok,bu kulvar daha çok kendi haline bırakılıyor gibi.
  • O donemki kadro ve hocayla shaktari eleme sansimiz daha fazlaydi kimse uefaya kesin gozuyle bakmasin bireysel yeteneklerden cok takim oyunu basari getirir. Aykut hoca avrupada oynamasi gerektigi gibi oynatti ama hatasi bunu ligde de yapmaya calismasiydi. Vitorun hatasida tam tersi gibi gozukuyor. Futbolcu kalitesi artsada takim olma yolunda o donemin cok gerisindeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇILDIRT BİZİ BU SENE YİNEE
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2015

quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

quote:

Daha ne olsun ?

Bate,Plzen ne olacak peki o kadar iyi takım varken?Şans işte hangisi gelirse.UEFA Avrupa Ligi'nde dönen paralar ŞL'ye göre daha az ve de takım sayısı çok,bu kulvar daha çok kendi haline bırakılıyor gibi.

Yamulmuyorsam, bate şl den gelen takımlar arasındaydı,
    Plazen vs Napoli eşleşmesinin galibi ile oynadık.

Bu sene bir uçuş var bizim taraftarda, ayacip yüksek bir beklenti, Barça taraftarında bile yoktur bu beklenti.
    Top 32 ye kalırsak başarı sayacağım ben.

• Uefa beni kesmez,Türkiye kupasının ne gereği var,süper kupayı alsan ne olur.Neyi alacaksın,şampiyonlar ligini mi alacaksın?
  • Dortmund zaten direk olarak uefa avrupa liginde. Açık ara favori şu ada. Şampiyonlar ligi grup 3.lerinden gelecek takımlarla değişeiblir tabi. 2012-2013 te çok kek takımlar gelmişti ona rağmen 2. maçlarda kanser olmuştur. Tabi o sene a.madrid de avrupa ligindeydi ama şans eseri elenmişlerdi. Bizim takım oturursa yine kuralara göre yarı final oynayabilir. Şampiyonlar liginden 3. olarak gelebileceğini düşündüğüm bir takımda yok o sene chelsea sürpriz bir şekilde gelmişti kupayı alıp gitmişti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Uefa beni kesmez,Türkiye kupasının ne gereği var,süper kupayı alsan ne olur.Neyi alacaksın,şampiyonlar ligini mi alacaksın?

Boş kibir ciddiye almaya gerek yok.Hadi Türkiye Kupası'nı falan anladık da Avrupa Ligi'ni nasıl küçümsüyor Türk taraftarlar anlayabilmek mümkün değil.Benim aklım duruyor,la senin takımlarının Nisan ayını bile gördüğü çok nadir oluyorken,ön elemelerde abidik gubidik takımlara elenip duruyorken,o kadar senede getirebildiğin sadece 2 Avrupa Kupası olmasına rağmen nasıl ucunda Avrupa Şampiyonluğu olan bir organizasyonu küçük veya gereksiz görebiliyorsun?Bu organizasyonun yapısı aslında tam bizim takımların dişine göre ama o kadar rezil haldeyiz ki burada bile tutunamıyoruz,son 32,son 16 gibi abidik gubidik yerlerde elenip duruyoruz.

• Şu başlığı Her yıl kupa alan Sevilla taraftarı yazar yada sorunsuz bir şekilde yıllardır CL ye Katılan Takımın taraftarı yazar, bizim yazmaya hakkınız yok. Avrupa'da kupalı bir Başarımız olsun sonra konuşalım bu başlığı..

• quote:

Orijinalden alıntı: plasebol

Şu başlığı Her yıl kupa alan Sevilla taraftarı yazar yada sorunsuz bir şekilde yıllardır CL ye Katılan Takımın taraftarı yazar, bizim yazmaya hakkınız yok. Avrupa'da kupalı bir Başarımız olsun sonra konuşalım bu başlığı..

Türkiye'den hiçbir takımın yok sadece Fenerbahçe değil.

Ha UEFA'da başarı nedir tartışılır,3 büyükler seviyesinde final oynamak belki başarı (Bana göre o da değil ama.) olarak gösterilebilinir de daha aşağısı bana göre başarı değil,isteyenle bu konuda tartışabiliriz.
  • Türkiye kupasını küçümseyeni bile anlamam,anlayamam.Yerel olarak 2 kupan var sadece,onlardan birine diyorsun ki,bu kupanın bir önemi yok.Neymiş efendim Türkiye kupasında oynayınca oyuncular yoruluyormuş,bu da lige yansıyormuş.Bunu diyenler sezonu sıfır kupayla kapatıyor,lig şampiyonu da olamıyor,işin ilginç yanı da bu.Türkiye kupasından elenince otomatik olarak lig şampiyonu olunuyor sanıyorlar galiba
  • Ben bile Uefa Kupası ve Süper Kupa görmüş kulübün taraftarı olarak tekrar Avrupa Kupasını kazanmak isterim hemde fazlasıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2015

quote:

Orijinalden alıntı: plasebol

Şu başlığı Her yıl kupa alan Sevilla taraftarı yazar yada sorunsuz bir şekilde yıllardır CL ye Katılan Takımın taraftarı yazar, bizim yazmaya hakkınız yok. Avrupa'da kupalı bir Başarımız olsun sonra konuşalım bu başlığı..

Türkiye'den hiçbir takımın yok sadece Fenerbahçe değil.

Ha UEFA'da başarı nedir tartışılır,3 büyükler seviyesinde final oynamak belki başarı (Bana göre o da değil ama.) olarak gösterilebilinir de daha aşağısı bana göre başarı değil,isteyenle bu konuda tartışabiliriz.

+1

• Galatasaray 4 senedir Aralıksız Şampiypnlar ligine gidiyor bana göre onları Avrupa ligi kesmez. Ama bizi keser Malesef. Acı ama daha Shakhtar ile eşleştiğimiz de taraftarın Yarısı elensek daha iyi olur Avrupa liginde iş yaparız diyordu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Türkiye kupasını küçümseyeni bile anlamam,anlayamam.Yerel olarak 2 kupan var sadece,onlardan birine diyorsun ki,bu kupanın bir önemi yok.Neymiş efendim Türkiye kupasında oynayınca oyuncular yoruluyormuş,bu da lige yansıyormuş.Bunu diyenler sezonu sıfır kupayla kapatıyor,lig şampiyonu da olamıyor,işin ilginç yanı da bu.Türkiye kupasından elenince otomatik olarak lig şampiyonu olunuyor sanıyorlar galiba

Oyuncularımız bu tempoyu bile kaldıramıyorsa zaten bitmişiz,okeye dönüyoruz demektir hocam.Geçen sene Fener neden Bursa'ya elendi halen anlamam,biz neden 1461'lere falan elendik,istesek rahat elerdik.Madem her şey para o zaman neden her sene ŞL'ye katılamıyorlar ya,paranın kralı ŞL'de.Yani önemli olan sportif başarı.Türkiye Kupası da gayet resmi bir kupadır ve başarıdır alan takım için.

• daha geçen sene fener gidemedi diye bedavaya gittiler kimse hikaye anlatmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

daha geçen sene fener gidemedi diye bedavaya gittiler kimse hikaye anlatmasın

Adamların hedefleri gerçekleşiyor mı gerçekleşiyor. Şans Yanlarında nedense tabi yıllardır. Yüz milyon eurolar kaldırdılar 4 yılda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.